Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Jeszcze nie wierzę, nic a nic nie przeczuwałam, przecież to nie możliwe, albo miała późno zagnieżdzenie, bo naprawdę, seks w 18 dc a dopiero teraz w 39 dniu cyklu wyszły 2 kreski, jak to możliwe, jeszcze wczoraj wypiłam piwo i dźwigałam ciężkie meble ogrodowe. Głupia jestem.
Tylko raz było???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 13:03
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Jeszcze nie wierzę, nic a nic nie przeczuwałam, przecież to nie możliwe, albo miała późno zagnieżdzenie, bo naprawdę, seks w 18 dc a dopiero teraz w 39 dniu cyklu wyszły 2 kreski, jak to możliwe, jeszcze wczoraj wypiłam piwo i dźwigałam ciężkie meble ogrodowe. Głupia jestem.
Gratulacje!
Tak właśnie tworzą sie fasolki na przekór!
Moj synek też jest z 1 serduszka- nawet podejrzewałam niepokalane poczęcie test w 16 dpo dopiero
A % i dzwiganiem sie niemartw, okruszkowi nic nie bedzie -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Gratulacje!
Tak właśnie tworzą sie fasolki na przekór!
Moj synek też jest z 1 serduszka- nawet podejrzewałam niepokalane poczęcie test w 16 dpo dopiero
A % i dzwiganiem sie niemartw, okruszkowi nic nie bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:nie wiem ale mam wrażenie że owu było 20 dc. no nie wiem, laski, nie wierze w to. TO JEST PRAWDZIWY CUD. Jestem w wielkim szoku.
Lady gratulacje!!!! Cudowna wiadomość!!!! Czyli cuda się zdarzająLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny