Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaR wrote:Ale to jest wynik bety?? Mogło nie dojść jeszcze do zagnieżdzenia.
tak myślałam że może być wcześniej ale jakoś jestem pełna pesymizmu i może stąd takie podejście. Pewnie ze lubie sobie pomarzyć że wszystko będzie super ale jakoś mnie dopadł dół.
-
Majzu wrote:Missjut betę masz 3 ???? Bo już nic nie rozumiem ? A progesteron 19 ????? Przecież to może być wczesna ciąża
-
Wczoraj razem robione beta 3.4 a progesteron 19 z haczykiem. Wczoraj był 7 lub 8 dpo. Ale w tym lab normy to beta do 5 a progesteron w fazie lutealnej do 36 czy jakoś tak. Więc założyłam że nie ma co się nastawiać, ale już nie zaśmiecam tylko czekam grzecznie. Aż mnie brzuch że stresu boli
-
Missjust wrote:Tak, beta. Myślisz że za wcześnie? Ahhh.... dałaś mi nadzieję
tak myślałam że może być wcześniej ale jakoś jestem pełna pesymizmu i może stąd takie podejście. Pewnie ze lubie sobie pomarzyć że wszystko będzie super ale jakoś mnie dopadł dół.
Missjust lubi tę wiadomość
-
Missjust wrote:Hej dziewuszki. Mi niestety chyba można wkleić winko
do końca cyklu co prawda daleko, ale wczoraj robiłam progesteron to przy okazji wzięłam betę żeby się nie nakręcać jeszcze przez tydzień. I niestety 3,4 więc cudem by było jeżeli coś tam u mnie kiełkuje. 7 dpo już byłaby raczej wyższa. Powodzenia kobietki! Ja się szykuję na maj
Missjust, przepraszam to ja źle przeczytałam, jeśli beta 3,4 a prog 19 to wczesna ciąża, gratulacje!!!!!A Ty tu z winkiem???
Nie wiem dlaczego ale przeczytałam że prog 3,4Missjust lubi tę wiadomość
-
Paula czy mogę nieśmiało dopisać się do testowania na 16.04. ??
Moje cykle są bezowulacyjne i z reguły nie wpisuję się na listę. W tym miesiącu zrobię wyjątekPaula. lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Missjust wrote:Kochane jesteście dziewczyny. Podnosicie na duchu
nieważne co będzie. Na razie poczekam do tego 11go. Ale dzięki, kochane jesteście. Cieszę się że tu dołączyłam.
ja jeszcze wróce do tematu -- u mnie w labo jest tak
>2 -brak ciąży
<5 ciąza
a co z sytuacja gdy jest 3 tak jak u Missjust ???
ja myśle własnie ze to ciaża - wczesna - jakieś zaczątki ,ale jednak zapłodnienie było
no i ten progesteron nie mały ... takze ten
10 dpo powtórzyłabym betęMissjust lubi tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
ŚwinkaMinka wrote:Hej kobietki
ale tu nowiny - pierwsze fasolki już się ujawniły, oby kolejne szły już hurtowo
Paula możesz mnie wykreślić z testowania - w tym miesiącu nie będzie jednak staranek👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
Missjust wrote:No właśnie. Nie wiadomo jak to tymi normami. Tak jak pisałam w moim laboratorium od 5 beta, a progesteron do 36 aż. Więc w sumie nie wiadomo :p
Missjust lubi tę wiadomość
👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
2 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm). Wcześniej starania były bez spiny, ale ponad rok czasu nic się nie wykluło także zobaczymy co z tego wyniknie. -
Missjust wrote:Wczoraj razem robione beta 3.4 a progesteron 19 z haczykiem. Wczoraj był 7 lub 8 dpo. Ale w tym lab normy to beta do 5 a progesteron w fazie lutealnej do 36 czy jakoś tak. Więc założyłam że nie ma co się nastawiać, ale już nie zaśmiecam tylko czekam grzecznie. Aż mnie brzuch że stresu boli
ja już gratuluję :*
-
AleksandraW wrote:u mnie temp spadła.niech to szlag. czekam na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:30
Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml