Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:LadySavage. Piekna beta Zapraszam tu:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/fuksiary-stulecia,12373,1.html
Staraczki tez zapraszam, bo to taki laczony watek
Anii to twój brzuszek na tym zjęciu? no super już taki ładny!
Lady raz jeszcze gratulacje -
niestety nie znam sie na infekcjach to nie pomoge.
ja mam dziś 3 dzień po ovu i mam takie kłucia jajników że chyba oszaleje, naprawde silne żeby sie tylko nie okazało że pecherzyk nie pekł po pregnylu i jest torbiel ;/ bo cos dziwny ten wykres cieszyłam sie ze tempka skoczyła a tu dziś beret i spadła... -
Świnka ja chyba jestem jakąś medyczną zagadką bo na owulację nie jestem rozpulchniona, tylko na @.
Szyjka jest dość wysoko i zamknięta...
Chyba będę musiała uprościć B by wziął jeden dzień wolnego i bym załatwiła za jednym zamachem i gina i dermatologa...
Już naprawdę mam dość mojego organizmu... gdyby nie to że postanowiłam znowu podpatrzeć jak to u mnie jest to by nie było tych cyrków a przynajmniej bym o nich nie wiedziała
Przepraszam dziewczyny że was obarczam moimi rozterkami :*17.11.17-poronienie całkowite -
srebrzysta wrote:niestety nie znam sie na infekcjach to nie pomoge.
ja mam dziś 3 dzień po ovu i mam takie kłucia jajników że chyba oszaleje, naprawde silne żeby sie tylko nie okazało że pecherzyk nie pekł po pregnylu i jest torbiel ;/ bo cos dziwny ten wykres cieszyłam sie ze tempka skoczyła a tu dziś beret i spadła...
Ale nie spadła poniżej więc źle nie jest
A z moim problem to chyba nawet profesor rehabilitowany z 3doktoratami z dziedzin medycznych by nie sprostał ;P17.11.17-poronienie całkowite -
Wysylam wiruski **************************************************************************************************
Agness12, Melodia__84, Paula., AJA_S, Meginka, Skrzydlata, kate88:) lubią tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:niestety nie znam sie na infekcjach to nie pomoge.
ja mam dziś 3 dzień po ovu i mam takie kłucia jajników że chyba oszaleje, naprawde silne żeby sie tylko nie okazało że pecherzyk nie pekł po pregnylu i jest torbiel ;/ bo cos dziwny ten wykres cieszyłam sie ze tempka skoczyła a tu dziś beret i spadła... -
Agness12 wrote:Tak wogole to czesć z rana
Mnie dopadło przeziebienie -
Missjust wrote:Cześć a mnie dopadł dołek. Dosłownie i w przenośni- temperatury również chyba się szykuje wredna @. A tak poza tym to trzeba się zbierać do pracy wiec przynajmniej nie będę miała czasu na rozmyślania
-
Agness12 wrote:Spokojnie, taki spadek to nie spadek a zesztą dopiero 9dpo u Ciebie takze wszystko sie moze jeszcze zdarzyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 07:16
-
Missjust wrote:Szybko się nakręcam i szybko się dołuję. Już taki charakter za dwie godziny znów mi przejdzie i zapomnę. A później znów dołek. Ale dzisiaj u mnie ma być ostatni dzień słonecznej pogody, więc trzeba korzystać udanego dzionka wszystkim dziewuszkom z OF:****
No pogoda dziś ładna -
Dzień dobry
Łapie wiruski
Kochane mam pytanie. Czysto hipotetycznie jutro powinnam mieć owulacje. Dzis temp.spadla mi na 36.23 chyba jak zmierzylam drugi raz bo nie wierzylam wyszlo mi 36.19 wiadomo wpisalam pierwszy pomiar. Wiem ze są spadki przed owulacja ale w zyciu az takiego nie mialam. Myslicie ze to normalne?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
ŚwinkaMinka wrote:ja mam nawet niższe więc chyba nie ma się czym martwić
witam z rana - ja dziś badania hormonów tarczycy i usg tarczycy
czy na pobranie krwi powinnam być na czczo?? czy mogę sobie wypić chociaż kawę z mlekiem?? -
ŚwinkaMinka wrote:ja dziś badania hormonów tarczycy i usg tarczycy
czy na pobranie krwi powinnam być na czczo?? czy mogę sobie wypić chociaż kawę z mlekiem??Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016