Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:Hej:) ja dziś zatestowałam (test 10) i cóż tu dużo mówić - biel wizira aż razi po oczach eh... @ nie ma jeszcze, temperatura póki co trzyma się, pozostaję mi tylko czekać na rozwój wypadków a jeśli podła @ nie przyjdzie do piątku idę na betęMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
no i dzisiaj odbiła tempka:) ale 3 dpo spadek to na pewno nie zagniezdzenie. dziwny wykres sie zapowiada.
Podobno dobrze że przed ovu lub w jej dniu spada tempka, kiedyś mi cos lekarz o tym mówił ale nie pamiętam. to jest związane ze zmianą poziomu hormonów. Ja też teraz miałam spadek.
Łapiieeeee wiruski !!!!!!Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Dzień dobry
Łapie wiruski
Kochane mam pytanie. Czysto hipotetycznie jutro powinnam mieć owulacje. Dzis temp.spadla mi na 36.23 chyba jak zmierzylam drugi raz bo nie wierzylam wyszlo mi 36.19 wiadomo wpisalam pierwszy pomiar. Wiem ze są spadki przed owulacja ale w zyciu az takiego nie mialam. Myslicie ze to normalne?
Świnka ja też zawsze chodzę na czczo tak na wszelki wypadek, chociaż nigdy się nad tym nie zastanawiałam;)Paula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:Dzień dobry
Łapie wiruski
Kochane mam pytanie. Czysto hipotetycznie jutro powinnam mieć owulacje. Dzis temp.spadla mi na 36.23 chyba jak zmierzylam drugi raz bo nie wierzylam wyszlo mi 36.19 wiadomo wpisalam pierwszy pomiar. Wiem ze są spadki przed owulacja ale w zyciu az takiego nie mialam. Myslicie ze to normalne?
Serduszko jeśli u mnie z cyklem wszystko ok to ja jutro też mam owulacje/powinnam mieć patrząc na temperaturę ^^Paula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Aaa to dziekuje kochane uspokoilam sie bo miewalam jakies spadeczki ale nie az takie hehe
Jakie macie kochane plany na dzis? Ja niedlugo ruszam na zajecia chociaz bym wolala w domu zostac i cos porobic albo na dworze
Milego i slonecznego dnia zycze :*Moj wczesniaczek z 33tc
AJA_S wrote:Oczywiście że normalne. Temp spada w dzień przed owulacją :*
Serduszko jeśli u mnie z cyklem wszystko ok to ja jutro też mam owulacje/powinnam mieć patrząc na temperaturę ^^Moj wczesniaczek z 33tc
Cześć Dziewczyny, mam pytanie w 11 dc dostałam zastrzyk z pregnylu, dzisiaj jest 12 dzień od jego podania. Mam 27 dniowe cykle. To był mój pierwszy cykl stymulowany Clo. Kiedy mogę testować? I czy mogę "sikany" czy lepiej Betę z krwi? 8 dnia po podaniu robiłam test "sikany" i nie było już pregnylu w moczu. Oszaleję, bolą mnie jajniki i ogólnie źle się czuję. Nie wiem czy to od pregnylu czy mam zapalenie pęcherza. Chciałabym już wiedzieć, czy to cykl stracony, czy nie...Z gór dziękuję za pomockilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Anusias wrote:Cześć Dziewczyny, mam pytanie w 11 dc dostałam zastrzyk z pregnylu, dzisiaj jest 12 dzień od jego podania. Mam 27 dniowe cykle. To był mój pierwszy cykl stymulowany Clo. Kiedy mogę testować? I czy mogę "sikany" czy lepiej Betę z krwi? 8 dnia po podaniu robiłam test "sikany" i nie było już pregnylu w moczu. Oszaleję, bolą mnie jajniki i ogólnie źle się czuję. Nie wiem czy to od pregnylu czy mam zapalenie pęcherza. Chciałabym już wiedzieć, czy to cykl stracony, czy nie...Z gór dziękuję za pomoc
U mnie to samo czyli CLO i pregnyl i czekam do 14.04 z testem albo i późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 08:40
-
Meginka wrote:Hej myślę, że pęcherzyk pękł w takim razie 12 lub 13 dc. Najlepiej odczekaj do 14 dpo wtedy test będzie wiarygodny. Wiem że jest ciężko wytrzymać ale nic innego się nie poradzi
U mnie to samo czyli CLO i pregnyl i czekam do 14.04 z testem albo i później
Dzięki Meginka, u mnie właśnie z tą cierpliwością ciężko a nawet bardzo cieżko. Bardzo źle znoszę te leki. Napuchłam i bolą mnie jajniki cały czas.Owulacja była bo sprawdzałam. Czy Ty masz po tym zestawie podobne odczucia? Ja powinnam 11.04 dostać okres. Trzymam za nas kciuki...kilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
Od poniedziałku robię testy owu i cały czas ledwie widoczna druga kreska. Mam nadzieję, że w końcu zacznie być ciemniejsza wg internetów owu powinna być jutro albo w piątek, no chyba że w tym miesiącu cykl postanowił być nieco dłuższy niż 28-29 dni ale my już się i tak staramy
Mam tylko pytanie, może i głupie ale to nasz pierwszy cykl starań i jeśli się nie uda to chcę być pewna, że robiłam wszystko dobrze póki jeszcze testy słabo wychodzą to serduszkujemy się tylko wieczorami, właściwie to jak już idziemy spać - 'po' idę od razu spać a może powinnam poczekać te 30 min i pójść do łazienki? Serio nie wiem -
casteams wrote:Hej Dziewczyny
Od poniedziałku robię testy owu i cały czas ledwie widoczna druga kreska. Mam nadzieję, że w końcu zacznie być ciemniejsza wg internetów owu powinna być jutro albo w piątek, no chyba że w tym miesiącu cykl postanowił być nieco dłuższy niż 28-29 dni ale my już się i tak staramy
Mam tylko pytanie, może i głupie ale to nasz pierwszy cykl starań i jeśli się nie uda to chcę być pewna, że robiłam wszystko dobrze póki jeszcze testy słabo wychodzą to serduszkujemy się tylko wieczorami, właściwie to jak już idziemy spać - 'po' idę od razu spać a może powinnam poczekać te 30 min i pójść do łazienki? Serio nie wiemkilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
casteams wrote:Hej Dziewczyny
Mam tylko pytanie, może i głupie ale to nasz pierwszy cykl starań i jeśli się nie uda to chcę być pewna, że robiłam wszystko dobrze póki jeszcze testy słabo wychodzą to serduszkujemy się tylko wieczorami, właściwie to jak już idziemy spać - 'po' idę od razu spać a może powinnam poczekać te 30 min i pójść do łazienki? Serio nie wiemAnusias lubi tę wiadomość
-
Anusias wrote:Dzięki Meginka, u mnie właśnie z tą cierpliwością ciężko a nawet bardzo cieżko. Bardzo źle znoszę te leki. Napuchłam i bolą mnie jajniki cały czas.Owulacja była bo sprawdzałam. Czy Ty masz po tym zestawie podobne odczucia? Ja powinnam 11.04 dostać okres. Trzymam za nas kciuki...
-
nick nieaktualny
-
Meginka wrote:Mnie tylko piersi bolą po pregnylu a do CLO to już się chyba przyzwyczaiłam bo to już nie pierwszy cykl ale mam nadzieję że ostatni
Rozumiem, życzę zieloności )) ja nie mogę z tym bólem jajników ale wyczytałam, że tak czasami się zdarza...Mam nadzieję tylko, że nie mam żadnej infekcji albo torbieli itpkilka cykli na dupku
HSG drożne
[/url] -
casteams wrote:Ja też mój TŻ ma na 6.30 rano do pracy więc wstaje przed 5, ja mam późniejszą zmianę ale idę z nim spać - wiadomo
Dzięki za rozwianie moich wątpliwości
Zobaczymy co z tego wyniknie ;p
Chociaz ten cykl troche taki odpuszczony bo zachorowalam i jakos tak odpuscilam -
Cześć dziewczyny! Meldowałam się na testowaniu majowym, ale nie wiem jak to obliczyłam, skoro dziś 10 dc. Także testuję też w kwietniu, oby ostatni raz!
Trzymam kciuki i powodzenia!Missjust, Agness12, Paula. lubią tę wiadomość