Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magic words wrote:Dokładnie tak mam nadzieję, że będę czuła się dobrze i ślubu nie będziemy musieli przekładać
dziękuje dziewczyny. Rano jak Wam się tylko pochwaliłam poleciałam na bete i mam wynik beta 35 ale się cieszę, jeszcze to chyba do mnie nie dotarło
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny obyście miały same pozytywne testy ciążowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że jutro taki sam obfity dzień w Fasolki nas czeka
Jestem zła. od rana nie mam wody (nie wiem nawet czemu) od wieczora leci ciureczkiem, ale brązowa yhh masakra.
ale cóż może jutro już będzie ok
Miłego wieczoru :*Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Lunna, Magicwords, Lady Savage - gratuluję Wam, dziewczyny, i życzę cudownych, zdrowych, spokojnych kolejnych miesięcy!
Lady, dziekuję za pięknie prowadzony styczniowy wątek i dodawanie wszystkim otuchy. Cieszę się Twoim szczęściem!Lady Savage lubi tę wiadomość
-
magic words wrote:Kochane mam pytanie zadzwoniłam dziś do gina się umówić na wizytę i pani w recepcji (chyba położna) zapisała mnie na 18-go kwietnia, chyba dobrze ? na wykresie na belly pokazuje mi że akurat wtedy powinno być już serduszko
-
Dziekuje dziewczyny dla mnie to ciagle cud, nievwiem jak to sie stalo xD, ale myslalam ze bede miec mniejszego swira z lataniem do ubikacji i sprawdzaniem czy wsio ok. Ponoc z 2 dzieckiem latwiej, nie prawda, ciagle latam i sprawdzam. Byle do 12 tyg
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Mi niestety chyba można wkleić winko do końca cyklu co prawda daleko, ale wczoraj robiłam progesteron to przy okazji wzięłam betę żeby się nie nakręcać jeszcze przez tydzień. I niestety 3,4 więc cudem by było jeżeli coś tam u mnie kiełkuje. 7 dpo już byłaby raczej wyższa. Powodzenia kobietki! Ja się szykuję na maj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 08:14
-
Missjust wrote:Hej dziewuszki. Mi niestety chyba można wkleić winko do końca cyklu co prawda daleko, ale wczoraj robiłam progesteron to przy okazji wzięłam betę żeby się nie nakręcać jeszcze przez tydzień. I niestety 3,4 więc cudem by było jeżeli coś tam u mnie kiełkuje. 7 dpo już byłaby raczej wyższa. Powodzenia kobietki! Ja się szykuję na maj