Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
magic words wrote:Dokładnie tak
mam nadzieję, że będę czuła się dobrze i ślubu nie będziemy musieli przekładać
dziękuje dziewczyny. Rano jak Wam się tylko pochwaliłam poleciałam na bete i mam wynik beta 35ale się cieszę, jeszcze to chyba do mnie nie dotarło
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny obyście miały same pozytywne testy ciążowebędziemy miały podobny termin
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że jutro taki sam obfity dzień w Fasolki nas czeka
Jestem zła. od rana nie mam wody (nie wiem nawet czemu) od wieczora leci ciureczkiem, ale brązowa yhhmasakra.
ale cóż może jutro już będzie ok
Miłego wieczoru :*👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
08.2025r - stymulacja do in vitro - czas start
15.08 - punkcja (pobrano 18 kompleksów COC)
16.08 - udało zapłodnić się 8 komórek
20.08 - transfer zarodka 4AB 🍀
Rośnij w siłę Kropku 🍀
4 ❄️❄️❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
Lunna, Magicwords, Lady Savage - gratuluję Wam, dziewczyny, i życzę cudownych, zdrowych, spokojnych kolejnych miesięcy!
Lady, dziekuję za pięknie prowadzony styczniowy wątek i dodawanie wszystkim otuchy. Cieszę się Twoim szczęściem!Lady Savage lubi tę wiadomość
-
magic words wrote:Kochane mam pytanie zadzwoniłam dziś do gina się umówić na wizytę i pani w recepcji (chyba położna) zapisała mnie na 18-go kwietnia, chyba dobrze ? na wykresie na belly pokazuje mi że akurat wtedy powinno być już serduszko
Życze spokojnej ciąży!
-
Dziekuje dziewczyny dla mnie to ciagle cud, nievwiem jak to sie stalo xD, ale myslalam ze bede miec mniejszego swira z lataniem do ubikacji i sprawdzaniem czy wsio ok. Ponoc z 2 dzieckiem latwiej, nie prawda, ciagle latam i sprawdzam. Byle do 12 tyg
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Mi niestety chyba można wkleić winko
do końca cyklu co prawda daleko, ale wczoraj robiłam progesteron to przy okazji wzięłam betę żeby się nie nakręcać jeszcze przez tydzień. I niestety 3,4 więc cudem by było jeżeli coś tam u mnie kiełkuje. 7 dpo już byłaby raczej wyższa. Powodzenia kobietki! Ja się szykuję na maj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 08:14
-
Missjust wrote:Hej dziewuszki. Mi niestety chyba można wkleić winko
do końca cyklu co prawda daleko, ale wczoraj robiłam progesteron to przy okazji wzięłam betę żeby się nie nakręcać jeszcze przez tydzień. I niestety 3,4 więc cudem by było jeżeli coś tam u mnie kiełkuje. 7 dpo już byłaby raczej wyższa. Powodzenia kobietki! Ja się szykuję na maj