Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
jupi kwiecień nam się pięknie zieleni
Gratuluję fasolek
Trzymam kciuki za testy
A te którym nie wyszło tulę i życzę smacznego winka
U mnie ovu była planowo w 13 dc (nawet ovu mi ją zaznaczył) więc 14 powinna być małpa a test zrobię dopiero 15
Miłego dnia życzę kochanemagic words lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Super a widzę że za 16 tyg masz ślub ;P ślub z brzuszkiem
dziękuje dziewczyny. Rano jak Wam się tylko pochwaliłam poleciałam na bete i mam wynik beta 35 ale się cieszę, jeszcze to chyba do mnie nie dotarło
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny obyście miały same pozytywne testy ciążoweAJA_S, słońca łan, Melodia__84, gabi544, aria40, kaka470 lubią tę wiadomość
-
A ja zachęcona tym winkiem w sobotę wzięłam swojskie winko (dostałam je od właściciela domku z nad morza, przyjaciel rodziców) a tu lipa. Pyszne winko ale mnie wręcz odrzuciło
Dziewczyny z fasolka wielkie gratulacje
Lady trzymam mocno kciuki za betę17.11.17-poronienie całkowite -
Dzień dobry zaglądam z ciekawości a tu dwie piękne fasolki gratuluję, nudnych ciąż życzę i oby więcej takich wieści :*
Ja dopiero 6dpo to jeszcze trochę męczarni mnie czeka z tym czekaniem
Powodzenia wszystkim życzę w następnych dniachLunna, Paula. lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:A ja zachęcona tym winkiem w sobotę wzięłam swojskie winko (dostałam je od właściciela domku z nad morza, przyjaciel rodziców) a tu lipa. Pyszne winko ale mnie wręcz odrzuciło
Twój organizm w tym cyklu już się przestawia na funkcjonowanie w ciąży więc będzie musiało się u Ciebie zazielenićMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Chyba nie ma wątpliwości, mamy dzidzula
to test z przed sekundy, od razu wyszły takie krechy. No to rodzimy w grudniu xD. ale jajca Zuza się urodziła 20 sierpnia, a Rafał 15 sierpnia, ja się urodziłam 19 grudnia, a termin mam na 15 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 12:22
Paula., AJA_S, Lunna, spioch, wszamanka, kate88:), Zuza_22, AleksandraW, evve, gabi544, Meginka, Annie1981, Skrzydlata, kaka470, Dag_Mara, Anna Stesia, CarPer lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Chyba nie ma wątpliwości, mamy dzidzula
to test z przed sekundy, od razu wyszły takie krechy. No to rodzimy w grudniu xD. ale jajca Zuza się urodziła 20 sierpnia, a Rafał 15 sierpnia, ja się urodziłam 19 grudnia, a termin mam na 15 grudnia
to wstawiam Cię u nas na listęMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Paula. wrote:Kochana gdybyś nie miała tak niskich temperatur to bym stawiała na ciążunie u Ciebie przez te Twoje wszystkie objawy zupełnie inne
Twój organizm w tym cyklu już się przestawia na funkcjonowanie w ciąży więc będzie musiało się u Ciebie zazielenić
Haha zabawne xD
Raczej bym stawiała na jakiegoś wrednego wirusa... albo alergię na pracę
A tak poważnie zastanawiam się czy ta moja infekcja nie ma wpływu na moje mdłości... z drugiej strony może to być spowodowane smażonym jedzeniem... tyle że stanowczo za wcześnie na harce mojego żołądka... przeważnie tak się działo maj-czerwiec gdzie co tydzień grill:/17.11.17-poronienie całkowite -
Mam wyniki bety )
B hCG
27,67
w środę powtórne badanie dla sprawdzenia przyrostu... chyba mogę odetchnąć ))
AJA_S, wszamanka, kate88:), Paula., AleksandraW, Lady Savage, Meginka, Marlena24, Morwa, Annie1981, kaka470, Anna Stesia, Zgredek 12 lubią tę wiadomość
-
Lady, ha! Ale super, gratki!
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Luna, piękna beta:)
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
mnie mdli. mam wilczy apetyt. zjadłam sałatkę i momentalnie po zjedzeniu znów mdłosci. oj chyba urojona ciąża choc na taka fasolinke bym sie nie obraziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 12:54
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Jeszcze nie wierzę, nic a nic nie przeczuwałam, przecież to nie możliwe, albo miała późno zagnieżdzenie, bo naprawdę, seks w 18 dc a dopiero teraz w 39 dniu cyklu wyszły 2 kreski, jak to możliwe, jeszcze wczoraj wypiłam piwo i dźwigałam ciężkie meble ogrodowe. Głupia jestem.