Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej same smutne wieści na początku kwietnia. Wchodzę zobaczyć czy są jakieś nowe fasolki a tu nic
Madzia a to lekarz wcześniej nic nie mówił żebyś się zaszczepiła? Ja nawet nie wiedziałam że trzeba no ale chyba powinien Cię poinformować bo tak to znowu kilka miesięcy w plecy. Czyli naturalnie też nie możecie się starać do lipca? -
nick nieaktualnyMeginka wrote:Ojej same smutne wieści na początku kwietnia. Wchodzę zobaczyć czy są jakieś nowe fasolki a tu nic
Madzia a to lekarz wcześniej nic nie mówił żebyś się zaszczepiła? Ja nawet nie wiedziałam że trzeba no ale chyba powinien Cię poinformować bo tak to znowu kilka miesięcy w plecy. Czyli naturalnie też nie możecie się starać do lipca?
niestety nie mozemy bo jest to niebezpieczne dla plodu bo nede miala w sobie tego uspionego wirusa. lekarzowi przez mysl nie przeszlo ze ja nie jestem zaszczepiona bo to sa szczepienia obowiazkowe za dzieciaka -
nick nieaktualnyDziewczyny mam do Was pytanie a mianowicie - jutro zaczynam robić testy owulacyjne, mam ich 9 więc chyba w któryś dzień trafię ale..test pozytywny przyjmuje się tylko wtedy, gdy kreski są takiego samego odcienia co kreska kontrolna? czy ogólnie jak coś się pojawia to pozytywny?
W lutym na próbę zrobiłam kilka ale chyba nie trafiłam z dniami. Chcieliśmy się starać już w lutym ale niestety szczepiłam się na żółtą febrę bo lecieliśmy do Afryki i musieliśmy przełożyć starania na teraz - należy odczekać miesiąc od szczepienia, ja dla pewności odczekałam 2 mce
Także staranka wczoraj rozpoczęliśmy -
U mnie chyba też cykl na straty testy owu jak zawsze mi wychodziły tak w tym cyklu nie, okazały się ładne kreseczki ale to nie pozytyw temperatura też nie wskazuje na owu pewnie bezowulacyjny a szkoda tak pokładałam w nim nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:45
-
casteams wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie a mianowicie - jutro zaczynam robić testy owulacyjne, mam ich 9 więc chyba w któryś dzień trafię ale..test pozytywny przyjmuje się tylko wtedy, gdy kreski są takiego samego odcienia co kreska kontrolna? czy ogólnie jak coś się pojawia to pozytywny?
W lutym na próbę zrobiłam kilka ale chyba nie trafiłam z dniami. Chcieliśmy się starać już w lutym ale niestety szczepiłam się na żółtą febrę bo lecieliśmy do Afryki i musieliśmy przełożyć starania na teraz - należy odczekać miesiąc od szczepienia, ja dla pewności odczekałam 2 mce
Także staranka wczoraj rozpoczęliśmy17.11.17-poronienie całkowite -
Kochane tulę Was mocno
dziewczynki z 1-go wpisałam Wam lampeczki wina, ale jeśli jeszcze uda Wam się załapać na test w kwietniu to napiszcie czy np ostatniego czy tam któregoś tam to Was wpisze w jakimś kolorku tak dla odmiany .
No i czekam na jakąś śliczną Fasolinkę mam nadzieję, że jak już pierwsza się pokaże to już będzie piękny wysyp
a muszę Wam się przyznać, że liczba win jest ograniczona i nie starczy dla Was wszystkich, że tak bardzo je chcecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:48
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
aaa i sprawdźcie czy dobrze uzupełniłam Wam listę czy kogoś nie brakuje. Teraz weekend to nie miałam czasu, ale już od jutra wszystko na bieżąco.
Madzix88 bardzo mnie zasmuciły Twoje wiadomości tulę Cię mocno i nie wiem co Ci powiedzieć na pocieszenie, ale jestem cały czas z Tobą i zawsze jeszcze możemy testować w lipcowym wątkuMadzix88 lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Paula. wrote:Kochane tulę Was mocno
dziewczynki z 1-go wpisałam Wam lampeczki wina, ale jeśli jeszcze uda Wam się załapać na test w kwietniu to napiszcie czy np ostatniego czy tam któregoś tam to Was wpisze w jakimś kolorku tak dla odmiany .
No i czekam na jakąś śliczną Fasolinkę mam nadzieję, że jak już pierwsza się pokaże to już będzie piękny wysyp
a muszę Wam się przyznać, że liczba win jest ograniczona i nie starczy dla Was wszystkich, że tak bardzo je chcecie
Hej, za dużo tych lampek wina! Już wystarczy - reszta nie dostanie
Jeśli można to poproszę o dopisanie na 30 kwietnia.Paula. lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Czesc dziewczyny U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze
Paula., Morwa, kaka470, Nadia83, AJA_S, kate88:), CarPer, Meginka, aria40 lubią tę wiadomość
-
Lunna wrote:Czesc dziewczyny U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze
już gratuluję i już wstawiam Fasoleczkę
Jeeeeestttttt !!!! Mamy pierwszą FASOLKĘLunna, Meginka, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Lunna wrote:Czesc dziewczyny U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze
Lunna, Meginka lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Hej, za dużo tych lampek wina! Już wystarczy - reszta nie dostanie
Jeśli można to poproszę o dopisanie na 30 kwietnia.
w kolorze zieleni, bo są zielone fasolki i zielony to kolor nadzieibazylkove, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Ja to mam nosa. Rzadko zaglądam, a dziś proszę jakie info
Luna gratulacje pięknie zapoczątkowałaś nasze fasoleczki. Spokojnej ciąży.
Mam nadzieję, że jak znów zajrzę będzie więcej grzecznych dzidziusiów na pierwszej stronie . Trzymam kciuki dziewczyny za dwie kreski na wszystkich ciążowych testach.Lunna lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna