Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietniowe testowanie 2017
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove przykro mi.
    Carper tak czekamy na zielone światło...W połowie cyklu lipcowo sierpniowego mam przyjść w 13 dc i jak wszystko ok będzie to mamy wtedy IUI.

Paula kochana wypisz mi z testowania A za wszystkie trzymam mocno kciuki!!

• Meginka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej same smutne wieści na początku kwietnia. Wchodzę zobaczyć czy są jakieś nowe fasolki a tu nic :(
    Madzia a to lekarz wcześniej nic nie mówił żebyś się zaszczepiła? Ja nawet nie wiedziałam że trzeba no ale chyba powinien Cię poinformować bo tak to znowu kilka miesięcy w plecy. Czyli naturalnie też nie możecie się starać do lipca?

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Ojej same smutne wieści na początku kwietnia. Wchodzę zobaczyć czy są jakieś nowe fasolki a tu nic :(
    Madzia a to lekarz wcześniej nic nie mówił żebyś się zaszczepiła? Ja nawet nie wiedziałam że trzeba no ale chyba powinien Cię poinformować bo tak to znowu kilka miesięcy w plecy. Czyli naturalnie też nie możecie się starać do lipca?

niestety nie mozemy bo jest to niebezpieczne dla plodu bo nede miala w sobie tego uspionego wirusa. lekarzowi przez mysl nie przeszlo ze ja nie jestem zaszczepiona bo to sa szczepienia obowiazkowe za dzieciaka

• Gigi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    U mnie negatyw :(
    :(

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • Gigi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy w końcu pojawi się jakaś kwietniowa fasolka? ;)

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do Was pytanie :) a mianowicie - jutro zaczynam robić testy owulacyjne, mam ich 9 więc chyba w któryś dzień trafię ale..test pozytywny przyjmuje się tylko wtedy, gdy kreski są takiego samego odcienia co kreska kontrolna? czy ogólnie jak coś się pojawia to pozytywny?

W lutym na próbę zrobiłam kilka ale chyba nie trafiłam z dniami. Chcieliśmy się starać już w lutym ale niestety szczepiłam się na żółtą febrę bo lecieliśmy do Afryki i musieliśmy przełożyć starania na teraz - należy odczekać miesiąc od szczepienia, ja dla pewności odczekałam 2 mce ;)

Także staranka wczoraj rozpoczęliśmy :)

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba też cykl na straty testy owu jak zawsze mi wychodziły tak w tym cyklu nie, okazały się ładne kreseczki ale to nie pozytyw :-( temperatura też nie wskazuje na owu pewnie bezowulacyjny a szkoda tak pokładałam w nim nadzieję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:45

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteams wrote:
    Dziewczyny mam do Was pytanie :) a mianowicie - jutro zaczynam robić testy owulacyjne, mam ich 9 więc chyba w któryś dzień trafię ale..test pozytywny przyjmuje się tylko wtedy, gdy kreski są takiego samego odcienia co kreska kontrolna? czy ogólnie jak coś się pojawia to pozytywny?

W lutym na próbę zrobiłam kilka ale chyba nie trafiłam z dniami. Chcieliśmy się starać już w lutym ale niestety szczepiłam się na żółtą febrę bo lecieliśmy do Afryki i musieliśmy przełożyć starania na teraz - należy odczekać miesiąc od szczepienia, ja dla pewności odczekałam 2 mce ;)

Także staranka wczoraj rozpoczęliśmy :)
    Musi być kreska taka sama lub ciemniejsza od kontrolnej

17.11.17-poronienie całkowite
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owu chyba była wczoraj, oczywiście wykorzystałam małża mojego ;) dziś dla pewności też go wykorzystam, a co! ;) no i za 2 tygodnie zobaczymy jakie efekty ;)

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie żadnych dobrych wieści ; ( kiedy w koncu befzie jakis zielony kroprk!? u mnie tempa wzrosła wiec juz chyba po ovu , zaczyna się odliczanie

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i wracając do tematu wzrost tempki i ból piersi przychodzą razem. Dziś się obudziłam z bólem

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .meginka pójdę w twoje ślady i tez mojego dziś wykorzystam jeszcze hahaa:) bo jutro to już będzie za późno

AJA_S lubi tę wiadomość

hchypc0zgq8syrex.png
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane tulę Was mocno <3
    dziewczynki z 1-go wpisałam Wam lampeczki wina, ale jeśli jeszcze uda Wam się załapać na test w kwietniu to napiszcie czy np ostatniego czy tam któregoś tam to Was wpisze w jakimś kolorku tak dla odmiany .

No i czekam na jakąś śliczną Fasolinkę <3 mam nadzieję, że jak już pierwsza się pokaże to już będzie piękny wysyp :)

a muszę Wam się przyznać, że liczba win jest ograniczona i nie starczy dla Was wszystkich, że tak bardzo je chcecie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:48

Moj wczesniaczek z 33tc klz9mg7yctlaon6z.png
    9wZYp2.png
    Aniołki: 02.2015 & 06.2016
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i sprawdźcie czy dobrze uzupełniłam Wam listę czy kogoś nie brakuje. Teraz weekend to nie miałam czasu, ale już od jutra wszystko na bieżąco.

Madzix88 bardzo mnie zasmuciły Twoje wiadomości :( tulę Cię mocno i nie wiem co Ci powiedzieć na pocieszenie, ale jestem cały czas z Tobą i zawsze jeszcze możemy testować w lipcowym wątku ;)

Madzix88 lubi tę wiadomość

9wZYp2.png
  • bazylkove Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula. wrote:
    Kochane tulę Was mocno <3
    dziewczynki z 1-go wpisałam Wam lampeczki wina, ale jeśli jeszcze uda Wam się załapać na test w kwietniu to napiszcie czy np ostatniego czy tam któregoś tam to Was wpisze w jakimś kolorku tak dla odmiany .

No i czekam na jakąś śliczną Fasolinkę <3 mam nadzieję, że jak już pierwsza się pokaże to już będzie piękny wysyp :)

a muszę Wam się przyznać, że liczba win jest ograniczona i nie starczy dla Was wszystkich, że tak bardzo je chcecie :D

Hej, za dużo tych lampek wina! Już wystarczy - reszta nie dostanie :)

Jeśli można to poproszę o dopisanie na 30 kwietnia.

Paula. lubi tę wiadomość

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze :)

Paula., Morwa, kaka470, Nadia83, AJA_S, kate88:), CarPer, Meginka, aria40 lubią tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Paula. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Czesc dziewczyny :) U mnie dzis rano bobo test i czulosci 25 pokazal rozowiutki cien, pozniej 2 testy o czulosci 10 innych firm w tym pink super czuly tez. Jutro beta. Denerwuje sie troche ale czuje ze bedzie dobrze :)
    aaaa!!!!! jaram się tym :D możesz zdjęcie podesłać :) :) :)
    już gratuluję i już wstawiam Fasoleczkę <3

Jeeeeestttttt !!!! Mamy pierwszą FASOLKĘ <3

Lunna, Meginka, słońca łan lubią tę wiadomość

9wZYp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Super wiadomość :) trzymam kciuki za betę :* :*

Lunna, Meginka lubią tę wiadomość

• Paula. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    Hej, za dużo tych lampek wina! Już wystarczy - reszta nie dostanie :)

Jeśli można to poproszę o dopisanie na 30 kwietnia.
    Oczywiście, że można i już to zrobiłam :)
    w kolorze zieleni, bo są zielone fasolki i zielony to kolor nadziei <3

bazylkove, słońca łan lubią tę wiadomość

9wZYp2.png
  • Nadia83 Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam nosa. Rzadko zaglądam, a dziś proszę jakie info :-)

Luna gratulacje :-) pięknie zapoczątkowałaś nasze fasoleczki. Spokojnej ciąży.

Mam nadzieję, że jak znów zajrzę będzie więcej grzecznych dzidziusiów na pierwszej stronie ;-). Trzymam kciuki dziewczyny za dwie kreski na wszystkich ciążowych testach.

Lunna lubi tę wiadomość

uwo9csqvc1ok3msb.png
    relgj48aldbo20dr.png
    01.2017 - ciąża biochemiczna
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ