Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Znalazłam fajne powiedzonko: Jak przygrzeje słonko, przejdzie kwiecień łąką. Więc życzę zieloności
Dziewczyny tulam i trzymam mocno kciuki za szybką @ i owocne kolejne staranka
Miłego dniaPaula. lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Dziewczyny tulę - kwiecień dopiero się zaczął więc myślę że jeszcze na testowanie się załapiecie i prezenciki na Nowy Rok dostaniecie
Madziulla trzymam kciuki
AJA_S a Ty robiłaś betę - jesteś pewna że ciąży nie ma?? bo na owulację to chyba jeszcze zbyt wcześnie, taka rozpulchnioną szyjkę mam podczas owulki i wtedy gdy w ciąży byłam, normalnie nie było gdzie palca włożyć -
ŚwinkaMinka wrote:Dziewczyny tulę - kwiecień dopiero się zaczął więc myślę że jeszcze na testowanie się załapiecie i prezenciki na Nowy Rok dostaniecie
Madziulla trzymam kciuki
AJA_S a Ty robiłaś betę - jesteś pewna że ciąży nie ma?? bo na owulację to chyba jeszcze zbyt wcześnie, taka rozpulchnioną szyjkę mam podczas owulki i wtedy gdy w ciąży byłam, normalnie nie było gdzie palca włożyć
Mam rozpulchnioną też przy @ no ale właśnie... ta moja @ daje wiele do życzenia... nie nie robiłam bo przyszła @... tylko to rozpulchnienie mnie martwi ale to może faktycznie przez infekcje...17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Zamowilas sobie ze swansona?
Ale tak z tej firmy i zastanawiam się nad witaminami dla B... tylko że bierze testomag. Ma 100% zawartość cynku i selenu... i nie wiem czy go zostawić czy wziąć co innego17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
casteams wrote:No to proszę i mnie wpisać na 21.04
To nasz pierwszy cykl starań i mam nadzieję, że ostatni
Mam 32 lata i mieszkam w Holandii.
Pierwsza dzidzia będzie - mam nadzieję
Powodzenia Ja też mam 32 i czekamy na drugiego bąbelka. Oby sie szybko udalo