Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia :-) wrote:Dziękuję. Mam nadzieje ze bedzie dobrze staralam sie o dzidziusia 7 lat i mialam wiele momentów ze juz sie nigdy nie uda. Trzymam kciuki za Ciebie 13 dc jesli masz cykle 28 dniowe to owulka pewna zatem wez męża i do roboty to twoje wyjatkowe dni
-
Dziewczyny zestawi witamin dla kobiety planujące dziecko. Co konkretnie polecacie.. Szukam w necie ceny różne i tak się waham... Najczęściej znajduję Femibion 1, Femifertil i FERTILOVIT. Brała któraś z Was coś z tego? Warte swoich cen?? a może coś lepszego znacie?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Paula. wrote:Dziewczyny zestawi witamin dla kobiety planujące dziecko. Co konkretnie polecacie.. Szukam w necie ceny różne i tak się waham... Najczęściej znajduję Femibion 1, Femifertil i FERTILOVIT. Brała któraś z Was coś z tego? Warte swoich cen?? a może coś lepszego znacie?
Ja brałam Femibion, teraz biorę Ovarin drugi cykl zobaczymy co dobrego przyniesie, w tej chwili nie widzę zmian.
Paula. lubi tę wiadomość
-
Obkupiłam się już zobaczymy na wypróbowanie wzięłam Femibion, Pregna 250 dha, standardowo magnez i kupiłam znowu inofem (kiedyś już go piłam) może teraz coś zdziała i przy okazji nie mogłam się oprzeć i domówiłam 2 testy ciążowe teraz tylko czekać na paczuszkę. a no i salfazin dla mojego, bo ma jeszcze na miesiąc, ale skoro już zamawiałam to i warto o nim pamiętać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 11:36
Gigi lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Mój gin poleca Mama DHA ale to pewnie dlatego że mają jakaś umowę z nimi. A to dość drogie jest bo 46 zł. Ja obecnie stosuję Femibion classic i Miovarian a mąż Androvit chociaż wyniki ma dobre ale przecież nie zaszkodzi
-
Paula. wrote:Obkupiłam się już zobaczymy na wypróbowanie wzięłam Femibion, Pregna 250 dha, standardowo magnez i kupiłam znowu inofem (kiedyś już go piłam) może teraz coś zdziała i przy okazji nie mogłam się oprzeć i domówiłam 2 testy ciążowe teraz tylko czekać na paczuszkę. a no i salfazin dla mojego, bo ma jeszcze na miesiąc, ale skoro już zamawiałam to i warto o nim pamiętać
Moj tez zajada salfazin, no i magnez oczywiscie Oby to wszystko nam pomoglo i fasoleczki sie pojawily
Dziewczyny moja owulacja wypada na 14 dc, stad moje pytanie czy zrobic monitoring 10 dc (piatek) czy 13dc (poniedzialek). Weekend odpada niestety
Paula. lubi tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:Moj tez zajada salfazin, no i magnez oczywiscie Oby to wszystko nam pomoglo i fasoleczki sie pojawily
Dziewczyny moja owulacja wypada na 14 dc, stad moje pytanie czy zrobic monitoring 10 dc (piatek) czy 13dc (poniedzialek). Weekend odpada niestety -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny!
Ja od rana robie porządki w ubraniach synka bo już wyrósł z wielu, kiedy on tak szybko urósł
Testy owulacyjne dalej negatywne ale czego ja się spodziewałam skoro w poprzednich staraniach tez ani razu pozytywne nie były działamy na 'slepo', powinnam już być po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 14:14
-
Dziewczyny ja to się zaczynam zastanawiać czy moja miesiączka to faktycznie była miesiączka. Zaczynam fisiować, bo czuję się fatalnie. Mdłości (wieczorem miałam wymioty) zawroty głowy i taka otępiała jestem....
Proszę sprowadźcie mnie na ziemie i powiedzcie że miałyście takie objawy przy owulacji, albo że panuje jakiś wirusNadzieja umiera ostatnia! -
nikola232 wrote:Hej jaka powinna być szyjka macicy przd miesiączką a jaka we wczesnej ciąży? Jestem dzień przed okresem i mam szyjkę dosyć nisko jest twarda i zamknięta17.11.17-poronienie całkowite
-
Cześć i czołem
Skusiło mnie to wino w razie niepowodzenia :p no i fajna fasolka w nagrodę za powodzenie Postanowiłam więc, że się przyłącze Paula , ja to ta in vitro-wa, nie wiem jak się sytuacja potoczy ,więc wpisz mnie tam gdzieś na końcówce. Może być ten samotny 27 Kwietnia. W razie gdyby nie pykło i nie byłoby mi dane testować to mnie skreślisz pozdrawiam :*
AJA_S, Paula., Madzix88, kate88:), Raven lubią tę wiadomość