Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Witam nowe testujące
kwiecień tuż za rogiem
Skoro temat świątecznych porodów i naszego kwietnia za rogiem skojarzyła mi się piosenka i jej refren :
"A kto wie, czy za rogiem
Nie stoją Anioł z Bogiem?
I warto mieć marzenia
Doczekać ich spełnienia. "
Paula ale mi wspomniałaś, tej piosenki nie słyszałam juz od 11 lat.
Bardzo przyjemne uczycie
Paula. lubi tę wiadomość
-
Sarrrra wrote:czesc dziewczyny. Byłam dzisiaj u gina. za dwa dni owulka ma być podobno w 13 dniu cyklu dostałam dupathron i jestem pełna nadziei dla tego cyklu
-
Meginka wrote:No to już bierz męża w obroty hej to jesteśmy w tym samym dniu cyklu ja właśnie idę w piątek do gina w 13 dc. Ale już chyba będzie po owu. Dziś czułam mocno jajniki i ogólnie podbrzusze i mam okropne wzdęcia. Może to śmieszne ale to jest mój objaw owulacji jak mi się robi balon z brzucha to wiem już że nadchodzi
Meginka lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:No to już bierz męża w obroty hej to jesteśmy w tym samym dniu cyklu ja właśnie idę w piątek do gina w 13 dc. Ale już chyba będzie po owu. Dziś czułam mocno jajniki i ogólnie podbrzusze i mam okropne wzdęcia. Może to śmieszne ale to jest mój objaw owulacji jak mi się robi balon z brzucha to wiem już że nadchodzi
Dokładnie tak, mam tak samo, ale po owu, robi się sucho i wzdęcie jakbym zjadła garnek grochówki ;p -
kurczę dziewczyny nie wiem co robić
byłam dziś u endo - tsh 2,78 + gama objawów sugerująca niedoczynność tarczycy - zlecił cały pakiet na hormony i usg tarczycy i zasugerował, że można by było wstrzymać się ze starankami, jednocześnie nie wypisał żadnych leków na obniżenie tsh
sama nie wiem co mam robić
jutro mam usg ginekologiczne - pierwsze po poronieniu, a za tydzień usg tarczycy i biję się z myślami czy mam się starać czy odpuścić miesiąc doradźcie
-
Hej jaka powinna być szyjka macicy przd miesiączką a jaka we wczesnej ciąży? Jestem dzień przed okresem i mam szyjkę dosyć nisko jest twarda i zamkniętaWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
ŚwinkaMinka wrote:kurczę dziewczyny nie wiem co robić
byłam dziś u endo - tsh 2,78 + gama objawów sugerująca niedoczynność tarczycy - zlecił cały pakiet na hormony i usg tarczycy i zasugerował, że można by było wstrzymać się ze starankami, jednocześnie nie wypisał żadnych leków na obniżenie tsh
sama nie wiem co mam robić
jutro mam usg ginekologiczne - pierwsze po poronieniu, a za tydzień usg tarczycy i biję się z myślami czy mam się starać czy odpuścić miesiąc doradźcie
Chociaż jeśli problem leży tylko w tsh to ono się zwykle szybko zmienia także może kolejne badanie będzie lepsze.
Różnie lekarze podają te normy mój mi zawsze mój, że najlepiej żeby tsh było 1-1, 5 i do tego dążył z moim leczeniemZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Dzień dobry życzę miłego dnia
Dziewczyny nie wiem co się wczoraj ze mną działo, ale wieczorem miałam wrażenie że jestem w zaawansowanej ciąży. Mdłości + wymioty, zawroty głowy osłabienie, ból wszystkiego możliwego, miałam wrażenie że za 5 min dostanę @....
Czyżby owulka pojawiła się z tak wielkim rozmachem?Nadzieja umiera ostatnia! -
Dziękuję. Mam nadzieje ze bedzie dobrze staralam sie o dzidziusia 7 lat i mialam wiele momentów ze juz sie nigdy nie uda. Trzymam kciuki za Ciebie 13 dc jesli masz cykle 28 dniowe to owulka pewna zatem wez męża i do roboty to twoje wyjatkowe dni
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze Myśl pozytywnie
Robiłaś może powtórkę bety czy rośnie?
Działamy ale wczoraj nie dałam rady tak fatalnie się czułam że nawet nie miałam ochoty palcem kiwnąć dzisiaj może będzie lepiej choć od rana mam mdłości i zawroty głowy.Nadzieja umiera ostatnia! -
Dzień dobry wzdecia i brzuch jak balon. Skad ja to znam? Hehe mib sie tak zawsze robi po owulacji i utrzymuje sie zazwyczaj az do okresu. Masakra jakas.
Kasia gratuluje piekna beta zero watpliowsoci powinnas miec czy to ciazaMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
dziękuję
Robiłam betę w 28 dc i wynik 23 a potem robiłam w 33dc i wynik 404 więc juz stwierdziłam że nie będe powtarzać tylko pójde do gina w czwartek (bo kazała sie w tedy zgłosić). Ale 5 testów i blade kreski więc mam nadzieję.
Dziewczyny wam też się uda zobaczycie trzeba mocno wierzyć, ja starałam se tyle lat i tu nutka nadziei sie pojawiła, leczyłam sie u naprotechnologa powiem wam ze rewelacja leczyłam sie 1,5 roku i zaczał mnie stymulować dopiero od dwóch miesięcy i sie udalo. więc trzymam za was mocno kciukiPaula., AJA_S lubią tę wiadomość