Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My uzgodniliśmy już imię dla synka jeszcze zanim zaczęliśmy myśleć o staraniach Po prostu bardzo chciałam i czułam od początku że to będzie chłopak
Oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe- wiadomo Teraz to już wszystko jedno czy dziewczynka czy chłopiec, oby wszystko było ok. Ogólnie to chcielibyśmy trójeczkę, ale jak na razie to o dwójeczkę trudno...
W pierwszą ciążę jak zaszłam to test wyszedł pozytywny w kwietniu więc może teraz też się uda -
Ja już dawno miałam imiona wybrane. W pierwszej ciąży czułam, że to będzie dziewczynka i chciała Anastazje, w drugiej nie wiem czemu ale moja chora psychika ubzdurała sobie chłopca i miał być Julek, ale po tym drugim poronieniu już nie myślę nad imionami, wiadomo jakieś mi się spodoba jakieś nie, ale już nie mówię, że jak zajdę w ciążę to urodzę tam np Franka czy Franie .
Meginka lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Zagubiona... wrote:My dla dziewczynki mamy wybrane opcjonalnie imie "Łucja" ale dla chłopaka nie możemy znaleźć
jak widać w tym związku muszę wszystko sama robić...Moj wczesniaczek z 33tc
to z męskimi imionami ja mam problem bo albo w klasie miałam chłopaka z takim imieniem i był taki i taki albo to jakiś namolny znowu był albo coś. Ale moje myśli dążą w kierunku Piotr(po zmarłym ojcu) Kamil i Rafał.
Paula. lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Ja też mam do każdego imienia jakieś skojarzenia osób i śmiać mi się chce gdy np w jakimś filmie/książce spodoba mi się imię i nagle kojarzę sobie, że miałam takiego znajomego z takim imieniem, ale to była taka gapa, że od razu przestaje mi się podobać to imięMoj wczesniaczek z 33tc
Zagubiona... wrote:a myślałam ze tylko ja mam takie podejście do imion
dziś cały dzień siedzę w domu miałam takie ambitne plany na sprzątania i wreszcie niezbyt wiele zrobiłam, a tak mi się nie chce nic, że szok.. Chyba muszę na nowo zaopatrzyć się w witaminkę D3 i jeszcze jakieś inne witaminki..AJA_S, magic words lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Paula bo i tak wskazywał chyba też kalendarz
Ja się witam tu po przerwie gdyż iż ponieważ za rogiem już kwiecień a ja chcę zostać dobrą ciotką już od 2kreseczek xD
No i wpadłam tu poszukać mojej @ bo gdzieś się zawieruszyłaPaula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewuszki ja od nowego cyklu z małżem przy boku udało mu się wrócić ciut wcześniej dziś byłam u gina na rutynowej kontroli i okazało się, że dziś mam owulację haha zaraz po wizycie było przytulanko zobaczymy co z tego wyjdzie
a widzę, że o imionach piszecie ja jak bym miała jeszcze jedną dziewczynkę to by była Amelia a chłopiec to KrzyśPaula. lubi tę wiadomość
-
Paula. wrote:AJA_S coś jakoś ta @ ma problemy z Tobą brałaś kochana jakieś leki, albo coś?
Teraz nie... wgl żadnych suplementów już nie biorę od nowego roku i może to błąd:( chce spróbować z dongiem ale to chyba już w przyszłym cyklu bo teraz to raczej nie zdążę... szczerze mówiąc nie mogę się powoli doczekać czerwca by zacząć brać te tabletki...
No i dziwnie mnie boli to podbrzusze bardziej jak po owulacji a nie jak na @
Ostatnio czytałam z "towsrodku.pl" 10rad od kobiet którym się udało po 3-12latach... i dowiedziałam sie czegoś co bym nie podejrzewała a co odebrało mi radość z życia.... nie powinno się oglądać horrorów bo podświadomie się blokuje na ciążę... ciekawe ;P
Co do imion. Ja już długo mam wybrane Antonina/Marianna i Julian/Antoni B w sumie o tym nie myśli bo "nie ma o czym"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 19:36
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Teraz nie... wgl żadnych suplementów już nie biorę od nowego roku i może to błąd:( chce spróbować z dongiem ale to chyba już w przyszłym cyklu bo teraz to raczej nie zdążę... szczerze mówiąc nie mogę się powoli doczekać czerwca by zacząć brać te tabletki...
No i dziwnie mnie boli to podbrzusze bardziej jak po owulacji a nie jak na @
Ostatnio czytałam z "towsrodku.pl" 10rad od kobiet którym się udało po 3-12latach... i dowiedziałam sie czegoś co bym nie podejrzewała a co odebrało mi radość z życia.... nie powinno się oglądać horrorów bo podświadomie się blokuje na ciążę... ciekawe ;P
Co do imion. Ja już długo mam wybrane Antonina/Marianna i Julian/Antoni B w sumie o tym nie myśli bo "nie ma o czym"
A co do tych horrorów to nawet nie wiedziałam hehe chociaż ja się boję i mało kiedy obejrzę jak już mój eM ogląda to ja staram się jak najszybciej zasnąć bo ja się wszystkiego bojeMoj wczesniaczek z 33tc
A ja właśnie uwielbiam
Z tymi witaminami muszę pomyśleć bo to nie jest normalne że mnie tak w ciula robi i to drugi raz od chyba 8ms wcześniej przed staraniami tak nie było... chyba czas przestać faktycznie o tym myśleć17.11.17-poronienie całkowite -
Ja to zawsze mialam cyrki z cyklami wiec poczatek staran nic nie zmienił ale moze faktycznie u Ciebie rozum płata figle. Powiem Ci ze tez sie zastanawiam nad jakimis witaminkami dla siebie bo na chwile obecna biore sam kwas foliowyMoj wczesniaczek z 33tc
Paula. wrote:Ja to zawsze mialam cyrki z cyklami wiec poczatek staran nic nie zmienił ale moze faktycznie u Ciebie rozum płata figle. Powiem Ci ze tez sie zastanawiam nad jakimis witaminkami dla siebie bo na chwile obecna biore sam kwas foliowy
-
Pianistka wrote:Wpadam rozrzucić dobrą energię i ciążuniowe wirusy!
Samych II kreseczek :*Pianistka, AJA_S lubią tę wiadomość