Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:Witam w ten piękny słoneczny dzień
Owu postanawia się spóźnić bo testy to nadal cienie ale coraz ciemniej wiec się zbliża wielkimi krokami
Kwiecień za pasem zaraz odpalimy testy ciążowe, są tutaj dziewczyny ktore lubią testować robią to często i o każdej porze dnia?
Mam nadzieję
Jeszcze 4 dni do wizyty a ja już nie mogę się doczekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Witam w ten piękny słoneczny dzień
Owu postanawia się spóźnić bo testy to nadal cienie ale coraz ciemniej wiec się zbliża wielkimi krokami
Kwiecień za pasem zaraz odpalimy testy ciążowe, są tutaj dziewczyny ktore lubią testować robią to często i o każdej porze dnia?
Ja tak nie testuje. Czekam do 15 dpo. -
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Madziulla trzymam kciuki!
Kurczę u mnie weekend też sadny fajnie byłoby tak przyspieszyć czas, żeby szybciej nam zleciało
Mam już większość wyników. Wychodzi z nich ze na pewno przeszłam bezobjawowo toxoplazmoze i mam przeciwciał w organizmie twardsze interpretuje gin w sobotę bo nie umiem wiele z nich odczytać Ale wydaje mi się ze pozostałych chorób przeszłam. U męża też ok wszystkokate88:) lubi tę wiadomość
-
Kochane jakoś dziś sobie uświadomiłam, że to już w tą sobotę pierwszy kwietnia szok. heh
ale mimo, że założyłam liste kwietniową i nie mogłam się tego doczekać, ale nici z tego będą. Mój narzeczony był jak najbardziej za, a wczoraj delikatnie poruszyłam z nim "ten" temat no i tylko usłyszałam tekst, że to niemożliwe, żebym szła do ślubu z takim wielkim brzuchem i że starać się nie będziemy... no cóż gwałcić go nie będę. trudno. tyle wytrzymałam to muszę przeżyć jeszcze jakoś te 6-mscy...
Ale listy i tak sobie nie odpuszczę, bo chce wystawić rekordową liczbę fasolekAJA_S lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula, przepraszam teraz dopiero spojrzałam na Twój suwaczek. Długo się już staracie. Pół roku przerwy przy takich staraniach... Troszkę szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 21:17
Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
mania_ wrote:No i poszła do góry moja temperatura i nawet ovu wyznaczył owulacje taką nie na 100% ale zawsze Mam nadzieję, że będzie już tylko rosła i że to nie przeziębienie bo mam jakies dreszcze od kilku dni ;p Miłego tygodnia dla Wszystkich
Widzę kochana że obie mamy dziś spóźniony skok temperatury oby to właśnie była owu a temperaturka się utrzymałamania_ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny u mnie dziś bardzo dziwna sytuacja. Mianowicie jestem dopiero 9 dc a mam już dziś ból owulacyjny i to dość mocny. Jestem na CLO ale już kilka miesięcy i nigdy aż tak mi nie przyspieszyło. Miałam iść w piątek do gina na monitoring a tu już po wszystkim chyba będzie idę się brać za mojego małża
-
Paula. wrote:Doma90 kochana a co się stało jeśli wolno spytać? czemu taka decyzja...
W ciąży raczej ciężko byłoby lecieć 12 godzin samolotem i potem przebywać w klimacie meksykańskim (gorąco i wilgotno). Zobaczymy w sierpniu co dalej -
Madziulla wrote:Mam już większość wyników. Wychodzi z nich ze na pewno przeszłam bezobjawowo toxoplazmoze i mam przeciwciał w organizmie twardsze interpretuje gin w sobotę bo nie umiem wiele z nich odczytać Ale wydaje mi się ze pozostałych chorób przeszłam. U męża też ok wszystko
-
Hej ale dziś ładna pogoda. Zaraz lecimy na spacer
Ciekawa jestem bardzo czy ten wczorajszy ból to była owulacja czy co?
Kurcze akurat na dni płodne przyplątało mi się jakieś paskudztwo w postaci grzybka co polecacie bez recepty? wizyta w piątek więc dopiero wtedy dostanę receptę. -
mania_ wrote:Paula, przepraszam teraz dopiero spojrzałam na Twój suwaczek. Długo się już staracie. Pół roku przerwy przy takich staraniach... Troszkę szkodaMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Zagubiona... wrote:Paula ja bym nie odpuszczała to pół roku może sporo zmienić. A brzuszek wcale nie będzie taki duży moja kuzynka na ślubie będzie w 9 miesiącu zastanawiamy się czy wg będzie
Bardzo podoba mi się imię Paula jak będę miała córeczkę to tak dam jej na imię. Już nawet z mężem to uzgodniłamPaula. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochane
Chyba fakt faktem bede musiała go zgwałcić, bo innej opcji nie widzę tym bardziej ze o drugą ciąże staraliśmy się rok czasu....
Meginka ja też bardzo lubie swoje imie, a najlepsze jest to ze tata chcial mi dac Martyna ale moja babcia (mama mamy) sie uparla ze ma byc Paula i moj biedny tatuś nie miał już nic do gadania haha. Niestety babcia zmarła jak miałam 7 lat i nie zdążyłam jej spytać czemu tak napierała na ro imie bo dookoła moje rówieśniczki to same Pauliny a ja jeden taki wyjątekMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016