Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie owu raczej już nie będzie bo cykle mam od 23 do max 27 dni. Dłuższego od 27 nie miałam już od kilku lat. Także czekam na @. Pozytyw jest taki, że niedługo Miłej niedzieli DziewczynyNiedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
Nadia83 wrote:W zasadzie to chyba bez powodu. Byłam na monitoringu w 14 dc i nie było dominującego pęcherzyka, miał być cykl bezowulacyjny. Ale taka późna owulacja te chyba też nic dobrego. Nie znam się za bardzo ale gdzieś dziewczyny pisały, że endo może być "za stare".
Nadia późna owulacja to chyba nic straconego, mój syn jest z ovulacji z 24dc
Także Ewka90, Mania także tzymam kciuki żeby temp podskoczyla do sufitu -
Nadia83 wrote:Zuza oczywiście masz rację, widziałam dużo wykresów zakończonych ciążą z późną owulacją. Każdy cykl to 50/50%
Swoją droga marzy mi się "podręcznikowy" ladny wykres, a jak ogladam galerie to te ciążowe bardzo często z podrecznikowym nic wspolnego nie mają, a to daje nadzieje -
Zuza_22 wrote:Swoją droga marzy mi się "podręcznikowy" ladny wykres, a jak ogladam galerie to te ciążowe bardzo często z podrecznikowym nic wspolnego nie mają, a to daje nadzieje
Trzeba mieć po prostu szczęście. Mam nadzieję, że uśmiechnie się tym razem do nas wszystkich
Octavia witaj i zbieraj siły na nowy cykl
01.2017 - ciąża biochemiczna -
No i poszła do góry moja temperatura i nawet ovu wyznaczył owulacje taką nie na 100% ale zawsze Mam nadzieję, że będzie już tylko rosła i że to nie przeziębienie bo mam jakies dreszcze od kilku dni ;p Miłego tygodnia dla Wszystkich
Zuza_22 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy. Starania od 4.2014.
Prolaktyna 35 ng/ml -
hej Wpiszecie mnie na 25 kwietnia?
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam w ten piękny słoneczny dzień
Owu postanawia się spóźnić bo testy to nadal cienie ale coraz ciemniej wiec się zbliża wielkimi krokami
Kwiecień za pasem zaraz odpalimy testy ciążowe, są tutaj dziewczyny ktore lubią testować robią to często i o każdej porze dnia?