Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zrobilam bronde:) znaczy się będę musiała jeszcze raz pójść żeby trochę jeszcze jaśniej bylo;) a jak to jest z tą temp przy okresie? Bo zakładając najgorsze ze jednak to okres to czy temp podskakuje? To jest mój pierwszy cykl taki ukierunkowany na mierzenie temp. I głupio się przyznać ale nie ogarniam.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Aleksandra powiem Ci tak, od dawna miałam coś takiego, że 2 dni przed @ temp spadała na 36,6 w dniu @ potrafiłam mieć już nawet 36,4 a w ostatnich cyklach zauważyłam, że spadła mi na 36,6 dzień przed podskoczyła 36,75 i w nocy przywitał mnie okres więc nie wiem jaka była tego dnia temp ale ostatniego dnia @ jak zmierzyłam miałam nadal powyżej 36,7 (a nigdy tak nie miałam coś mi się mojemu organizmowi odwidziało) więc na to nie ma reguły.
Miejmy nadzieję, że u Ciebie podbiła na ciąże a nie na @słońca łan lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Kobiecy organizm jest tak skomplikowany ze nawet my tego nie ogarniamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:46
Paula. lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Aleksandra, trzymam kciuki żeby to było zagnieżdżenie, bardziej to wygląda właśnie na to niż na @. Mi temp spada zazwyczaj dzień przed@, i jeśli w kolejnych nawet się trafi że jest troszkę wyższa to nigdy na tyle jak po owu.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam kciuki
dzisiaj już oficjalnie zostawiam wam wiruski ciążowe *****************************************************************************************************AJA_S, Missjust, AleksandraW, Paula., srebrzysta, kate88:), Skrzydlata, Basik83 lubią tę wiadomość
-
Aleksandra u mnie na początku starań już spadała temp 3dni przed @, teraz częściej spada dzień przed lub w dniu @.
Nie ma reguły niestety
A gdy kobieta się stara i obserwuje swój cykl to wtedy organizm robi cie w koniaMissjust lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:A gdy kobieta się stara i obserwuje swój cykl to wtedy organizm robi cie w konia
słońca łan lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
AJA_S wrote:Proga i prolaktyne 7dpo
słońca łan lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
AJA_S wrote:Dlatego też pokłóciłam się ze swoją macicą, więc jeśli w tym cyklu nie zamieszka dziedzic to będę z nią inaczej rozmawiać
albo nie wiem czy patrzysz na "Przyjaciółki"? jak ostatnio poszły na jakieś ćwiczenia związane z macicą może i my powinnyśmy na coś takiego pójść hahasłońca łan lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Paula. wrote:hahaha teraz się nie staraliśmy 9 miesięcy i co miesiąc płakała krwawymi łzami stęskniona za macierzyństwem zobaczymy jak teraz zaczęliśmy się starać jak się zachowa czy przyjmie w sobie nowego człowieczka, bo jak nie to też inaczej będę musiała zacząć z nią rozmawiać
albo nie wiem czy patrzysz na "Przyjaciółki"? jak ostatnio poszły na jakieś ćwiczenia związane z macicą może i my powinnyśmy na coś takiego pójść haha
Ale ćwiczenia brzmią kuszącoPaula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Wzywam do tablicy : Ewka90 powtarzałaś test ? widziałam, że na wykresie piękne 37 stopni jak na 14dpo to bardzo ładnie . idziesz jutro na tą betę co pisałaś o niej ostatnio?
słońca łan, Ewka90 lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Paula. wrote:Wzywam do tablicy : Ewka90 powtarzałaś test ? widziałam, że na wykresie piękne 37 stopni jak na 14dpo to bardzo ładnie . idziesz jutro na tą betę co pisałaś o niej ostatnio?
Ewka90 lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie dziś dopiero 9dpo i tak marzy mi się jutro zatestować nie wiem jak wytrzymam do terminu @ więc nawet dziwię się koleżance Ewie, że nie zrobiła powtórki testu jeszcze
Paula., Missjust, Ewka90 lubią tę wiadomość
-
U mnie tak samo, dopiero 10 dpo, jeszcze do wtorku... ehh. Ale przynajmniej czym więcej mam zajęć tym mniej myślę jak bardzo bym chciała, żeby się udało Na dodatek zawsze sobie myślałam, że jak już będę w tej całej ciąży to na pewno będę wiedziała i przede wszystkim czuła. I tak sobie myślę, że skoro nic nie czuję to pewnie nie jestem. Chociaż dzisiejszy wzrost tempki nastawił mnie pozytywniej nie wiem czy w weekend się nie skuszę na jakiś test
-
no właśnie niech się wypowiedza te dziołszki co są w ciąży! czy juz czuły to wcześniej ? cos im podpowiadało że jest inaczej niz zwykle? też tak mysle jak ty Messjust że jak juz bede w tej ciąży to bede to czuła juz przed testem długo, no bo przecież tyle sie wsłuchujemy w ten organizm, że nie mozliwe to przeoczyć choć już słyszałam że wcale tak nie jest.
Więc jak kochane ciężarówki? czułyście?Missjust, Meginka lubią tę wiadomość
-
Trzy lata temu o tej porze byłam juz w ciązy. Nie czułam się inaczej, w dniu spodziewanej miesiączki bardzo bolał mnie brzuch jak na @ ale nic takiego się nie pojawiło. Gdy zrobiłam test nie dowierzałam, że jest pozytywny bo własnie myslalam ze przeciez będe się jakos czuc inaczej gdy juz bede w ciazy dopiero gdy zobaczylam i uslyszalam bijące serduszko na USG uwierzylam ze to sie dzieje naprawde wspaniale uczucie, którego Wam wszystkim dziewczynki i sobie zycze jak najszybciej
Missjust, Paula., srebrzysta lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
No właśnie, wszystkie piszecie o bólu brzucha jak na @ z tym, że powiem Wam, że mnie nigdy nie boli na @, podczas też sporadycznie czy to może być oznaka jakiegoś problemu? Czy normalne jest, że powinno boleć? Mi zdarza się ból tylko przy intensywnym krwawieniu, kiedy aż "czuję" jak mi się endo złuszcza.