Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja mam problem: zrobiłam test owu i nie wiem czy go zaliczyć do pozytywnego czy jeszcze negatywnego oczywiście tulić się będziemy dzisiaj tak czy siak ale nie wiem..ta druga kreska jest trochę jaśniejsza tak mi się wydaje.
https://zapodaj.net/8334dc1826572.jpg.html
A i jeszcze pytanie: śluzu mam jak na lekarstwo - w sensie na zew. słabo widać dlatego zdecydowałam się badać śluz dogłębnie - i teraz tak - sorry, że tak obrazowo - ale jak wkładam palce to czuję szyjkę otwartą, do tego stopnia, że przy odrobinie wysiłku mogłabym tam jeszcze palca włożyć. Czy tak ma być? nie wiem czemu to jest możliwe czy to ma związek z ułożeniem szyjki? że jest nisko czy wysoko? Czy w ogóle tę dziurkę powinnam czuć?? Aż niezręcznie mi wkładać palce i sprawdzać ten śluz.
Proszę o radę bo na pewno lepiej się znacie na tym niż ja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 20:21
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:. Więc jak kochane ciężarówki? czułyście?
srebrzysta, słońca łan lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
casteams wrote:Ja mam ślub 18.08.2018 więc też chciałabym w kwietniu najpóźniej urodzićMoj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
casteams wrote:Dziewczyny a ja mam problem: zrobiłam test owu i nie wiem czy go zaliczyć do pozytywnego czy jeszcze negatywnego oczywiście tulić się będziemy dzisiaj tak czy siak ale nie wiem..ta druga kreska jest trochę jaśniejsza tak mi się wydaje.
https://zapodaj.net/8334dc1826572.jpg.html
A i jeszcze pytanie: śluzu mam jak na lekarstwo - w sensie na zew. słabo widać dlatego zdecydowałam się badać śluz dogłębnie - i teraz tak - sorry, że tak obrazowo - ale jak wkładam palce to czuję szyjkę otwartą, do tego stopnia, że przy odrobinie wysiłku mogłabym tam jeszcze palca włożyć. Czy tak ma być? nie wiem czemu to jest możliwe czy to ma związek z ułożeniem szyjki? że jest nisko czy wysoko? Czy w ogóle tę dziurkę powinnam czuć?? Aż niezręcznie mi wkładać palce i sprawdzać ten śluz.
Proszę o radę bo na pewno lepiej się znacie na tym niż ja.
Co do szyjki to nawet bardzo dobrze, a ze śluzem zawsze można wspomóc się wiesiołkiem lub lnem17.11.17-poronienie całkowite -
Paula. wrote:ja zawsze chciałam urodzić dziecko przed ślubem, ale mojej macicy nie spieszno i teraz już za późno będzie po Bożemu dziedzic po ślubie
Paula., Melodia__84 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Ja powinnam okres dostać 13-15 kwietnia ,w ciągu 3 dni po odstawieniu duphastonu . Planuję zrobić 13 test rano.. Mam nadzieje , że będą dwie piękne II . Chociaż szczerze chyba wole betę zrobić jest pewniejsza..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 22:51
Paula. lubi tę wiadomość
🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Wiecie co, naczytalam się ją o tych waszych bólach brzucha i zaczyna mi się wydawać że mnie coś boli wydaje się, bo na 99% jestem pewna ze to tylko autosugestia, w zeszłym miesiącu też miałam już wszystkie objawy ciążowe i ... nic
Casteams ja też miałam otwarta szyjkę przy owulacji. Wyraźnie to wyczułam, tzn tak właściwie to przed owulacja, bo w dzień owu Był tak wysoko że nie mogłam jej dosięgnąć. Myślałam, że badanie będzie trudniejsze, ale rzeczywiście otwartość i twardość da się łatwo wyczuć.
Aja_s a mi mama zawsze kładka do głowy, żebym chociaż najpierw studia skończyła a później rodziła dzieci. A tu studia już dawno za mną, jedne, drugie, a ja dzieci nie i nie. A jak się zachciało mieć dziedzica (a raczej dziedziczkę) to nie wychodzi tak sobie obie czasem myślę, czy to nie taka złośliwość losuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 23:16
-
Ewka trzymam mocno kciuki
Missjust ja mojemu teściowi obiecałam, że póki on nie skończy 40 nie będziemy mieli dzieci. Teraz wiecznie pyta kiedy będzie dziadkiem. W końcu wybuchłam i powiedziałam że nie mogę mieć dzieci... usłyszałam kilka minut później jak zmienił B temat na wesele "po co tak się spieszycie". Tak to była sugestia do niepłodności. Oczywiście mogę mieć dzieci, ale mam od czasu do czasu zawirowania hormonalne, a B ma dość tragiczne wyniki nasienia.
Tak czy siak w pewnym momencie hukłam na teścia, że nie jestem surogatką i nie urodze mu wnuczke wtedy kiedy on sobie życzy i że sam zawinił.
Także tego... U mnie to raczej już drażliwy temat17.11.17-poronienie całkowite -
Ewka90 wrote:Test nadal nic nie pokazał poza jedną paskudną krechą, ani nawet cień cienia cienia ( a kurcze już powinno cośik cokolwiek być widać eh...) także lecę na betę i będzie wszystko jasne miłego dnia
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za wynik
-
Ewa90 trzymam kciuki żeby się udało i będzie piękna beta ja w styczniu miałam betę 64 a na teście biel wizira
Ajas mój teść to też kawał... co świeta nam życzy że to już czas najwyższy. Mi od razu ciśnienie skacze, bo co jak co, ale nikt mi nie będzie mówił kiedy mam dzieci robić i nikogo to sprawa poza mną i małżem jeszcze się zawsze przy tym szczerzy jak głupek. Całe szczęście mieszka za granicą i widuje go 3 razy w roku inaczej chyba nie zylibysmy w dobrych stosunkach.
U mnie mąz się zarzekał że nigdy nie będzie brał ślubu bo w to nie wierzy.... jakoś go nie musiałam namawiać to samo mój brat.... a za dwa miesiące ślub:pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 06:27
AJA_S lubi tę wiadomość