Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Missjust wrote:No właśnie, wszystkie piszecie o bólu brzucha jak na @ z tym, że powiem Wam, że mnie nigdy nie boli na @, podczas też sporadycznie czy to może być oznaka jakiegoś problemu? Czy normalne jest, że powinno boleć? Mi zdarza się ból tylko przy intensywnym krwawieniu, kiedy aż "czuję" jak mi się endo złuszcza.
-
Paula. wrote:hahaha teraz się nie staraliśmy 9 miesięcy i co miesiąc płakała krwawymi łzami stęskniona za macierzyństwem zobaczymy jak teraz zaczęliśmy się starać jak się zachowa czy przyjmie w sobie nowego człowieczka, bo jak nie to też inaczej będę musiała zacząć z nią rozmawiać
albo nie wiem czy patrzysz na "Przyjaciółki"? jak ostatnio poszły na jakieś ćwiczenia związane z macicą może i my powinnyśmy na coś takiego pójść hahaPaula. lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:no właśnie niech się wypowiedza te dziołszki co są w ciąży! czy juz czuły to wcześniej ? cos im podpowiadało że jest inaczej niz zwykle? też tak mysle jak ty Messjust że jak juz bede w tej ciąży to bede to czuła juz przed testem długo, no bo przecież tyle sie wsłuchujemy w ten organizm, że nie mozliwe to przeoczyć choć już słyszałam że wcale tak nie jest.
Więc jak kochane ciężarówki? czułyście?srebrzysta lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Dlatego też pokłóciłam się ze swoją macicą, więc jeśli w tym cyklu nie zamieszka dziedzic to będę z nią inaczej rozmawiać
O matko padłam z tego tekstu Ja też się ze swoją pokłócę a co.... może to ją czegoś mądrego nauczy?AJA_S, Paula. lubią tę wiadomość
-
Meginka wrote:Ja jak byłam w ciąży (równe 4 lata temu na Wielkanoc zaszłam) nie czułam się wcale inaczej, brzuch mnie lekko pobolewał jak na @ i jakoś za bardzo nie wierzyłam że się udało, ale oczywiście jakaś nadzieja była. Aż się cała trzęsłam jak zobaczyłam te dwie kreski i to druga bladzioch, a wyszła dopiero w 33 dc. przy cyklach 28-29. Teraz mam cichą nadzieję, że też dostanę Wielkanocny prezent, byłoby wspaniale
Ja będąc w ciąży też czułam ból na @ a nawet nie wierzyłam, że to może być oznaką ciąży. Cały tydzień chodziłam w podpaskach bo czułam, że właśnie ten małpiszon przyszedł. Testowałam tydzień po terminie @, to były piękne czasy, bo w tedy udało się za pierwszym razem ehhh...............
Szkoda, że takie szczęście miałam tylko razsrebrzysta lubi tę wiadomość
-
hej
witam się po południu
mam wyniki krwi - tsh już 3,0 - od ostatniego badania 15 marca przyrosło 0,2
ft3 i ft4 w normie
w sobotę wizyta - muszę go chyba przycisnąć by dał mi leki na zbicie tsh bo idzie to w złym kierunku
co do odczuć w ciąży - za każdym razem jak zaszłam czułam już od 7-8 dnia że jest inaczej, 10 dnia miałam pozytywysrebrzysta lubi tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:O matko padłam z tego tekstu Ja też się ze swoją pokłócę a co.... może to ją czegoś mądrego nauczy?
A co mi pozostało?
Brać to tylko humorystycznie...
Tymbardziej, że czerwiec coraz bliżej
A mimo spadku temp cały czas to samo. Rozpulchniona na maksa, dużo kremowego śluzu...
No dobra nie wszystko. Nie mam już infekcji, a w zamian swędzą mnie od wczoraj piersi... zwłaszcza prawa ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 16:56
17.11.17-poronienie całkowite -
Paula. wrote:Wzywam do tablicy : Ewka90 powtarzałaś test ? widziałam, że na wykresie piękne 37 stopni jak na 14dpo to bardzo ładnie . idziesz jutro na tą betę co pisałaś o niej ostatnio?
Kochana nie powtarzałam zrobię test jutro rano i przed pracą skoczę na betęMissjust, Paula. lubią tę wiadomość
-
słońca łan wrote:Hej u mnie dziś dopiero 9dpo i tak marzy mi się jutro zatestować nie wiem jak wytrzymam do terminu @ więc nawet dziwię się koleżance Ewie, że nie zrobiła powtórki testu jeszcze
8 cykli staraniowych zrobiło swoje cierpliwie czekam na piątek będzie co ma być -
Sarrrra wrote:Ja biorę w tym cyklu dupka pierwszy raz zresztą. To rozumiem, ze po odstawieniu w 12 dniu brania okres moze nie przyść od razu i wszystko mi si,ę przesunie? Kurcze nie chciałabym bo mam ładne 28-29 dni cyklu tylko niski progesteron , za niski na zajście.
Na to wyglada, ze troche moze sie przesunac. Do mnie po 3 dniach zawitala @. Znowu...25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Foto_Anna wrote:Cześć Staraczki,
prosze dopisać moje testowanie- 13 kwietnia.
Zamierzam zdać test pozytywnie
Trzymam za mnie i za Was kciuki -
Cześć Dziewczyny, dziś w 23 dc na 27 dni zrobiłam test z krwi Beta HCG i wynik 0,56 a normy (kobiety (przed menopauzą, nie będące w ciąży): =< 1 mIU/ml) czy to za wcześnie na testowanie, czy raczej nie ma się co łudzić i czekać na @. Dodam, że w 11 dc miałam Pregnyl, ale testy sikane w 8 dni po zastrzyku już nie pokazywały jego zawartości w moczu.kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Anusiak - ciężko powiedzieć, nie wiem jak to jest po pregnylu, czy pęcherzyk pęka od razu czy po dniu-dwóch?? może było zbyt wcześnie na betę, jak @ nie odwiedzi Cię wcześniej to 26-27 dc zrób test trzymam kciuki
AJA_S a może gdzieś przeoczyłam, ale dlaczego staranki tylko do czerwca??Anusias lubi tę wiadomość
-
Bo według moich wyliczeń jeśli w czerwcu zajdę to najpóźniej w kwietniu urodze, a w lipcu mam wesele i nie chciałabym ani męczyć maleństwa ano siebie, albo urodzić na własnym weselu.
Potem wznowimy starania dopiero w marcu
Więc chciał nie chciał moja macicą musi teraz przyjąć dziedzica17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Bo według moich wyliczeń jeśli w czerwcu zajdę to najpóźniej w kwietniu urodze, a w lipcu mam wesele i nie chciałabym ani męczyć maleństwa ano siebie, albo urodzić na własnym weselu.
Potem wznowimy starania dopiero w marcu
Więc chciał nie chciał moja macicą musi teraz przyjąć dziedzica
Ja mam ślub 18.08.2018 więc też chciałabym w kwietniu najpóźniej urodzićAJA_S lubi tę wiadomość