Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Tak invimed Wrocław. Leczymy się u Pani doktor jest jedna :p
Dziękuję ja też, oczywiście w przyszłości, będę celowała w Invimed. Byliśmy już tam raz na badaniu nasienia i u androloga i wrażenia pozytywne.
Słyszałam dużo pozytywów o doktorze Gizlerze. -
Marlena88 tulę mocno nie wykreśliłam Cię z listy tylko dostałaś lampeczkę wina, na zdrówko i na owulacje, żebyś miała tzw "luz w dupie" i później w majowym testowaniu II kreseczki
Morwa trzymam mocno kciuki za wyniki bety, ale każda tu z nas wie jaki będzie wynik. Chociaż ja również trzymam mocno kciuki za prawidłowe umiejscowienie małego dziedzicaMarlena88 lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Dziewczyny zamecze was pytaniami. Ale wiem ze wy wiecie wszystko:) wczoraj miałam planowana @
W poniedziałek miałam plamienie takie jak przed @
Dzisiaj rano robiłam test negatywny.
@ brak . Rano niewielkie brązowe plamki.
Poradźcie. Zrobić następny test? Czekac?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Bobisia wrote:Dziewczyny zamecze was pytaniami. Ale wiem ze wy wiecie wszystko:) wczoraj miałam planowana @
W poniedziałek miałam plamienie takie jak przed @
Dzisiaj rano robiłam test negatywny.
@ brak . Rano niewielkie brązowe plamki.
Poradźcie. Zrobić następny test? Czekac?
Bobisia, a może betę zrób. moja koleżanka tak miała jak była w ciąży. niby na @ się zbierało, coś tam pokapało na brązowo a potem okazało się że w ciąży jest.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Paula. wrote:Marlena88 tulę mocno nie wykreśliłam Cię z listy tylko dostałaś lampeczkę wina, na zdrówko i na owulacje, żebyś miała tzw "luz w dupie" i później w majowym testowaniu II kreseczki
dzięki. Luz w dupie to ja będę miała jak mi sono wyjdzie dobrze idę za tydzień.Paula. lubi tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
WhyMe wrote:Majzu widze ze masz trojke dzieciaczkow ale suuuper!
A wiec staracie sie o 4 pocieche? zazdraszczam!
a tam śmiejesz sie pewnie ze mnie ...
gdyby nie przypadkowa cb - nie planowałabym wiecej dzieci
ale po tym wydarzeniu cos we mnie peklo ...
po prostu to jest silniejsze od wszystiego ---tak bardzo bym chciałą mic jeszcze dzieckoII cykl starań... Zielony
-
Raven gratulacje
Paula wykreśl mnie proszę z listy, nie będę testować. Dziś u mnie 26 dc i brak owulacji. Dziś już brzuch boli na @ więc na kwietniowe testowanie nie mam szans. Postanowiłam, że miesiąc odpocznę bo mam urlop w maju i nie będę się napinać na mierzenie temp itp. Wracam w czerwcu, no chyba że coś zaskoczy
Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy i bety, no i oczywiście dużo zdrówka przyszłym mamusiom życzę.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Marlena88, czy sono się wykonuje przy podejrzeniu endometriozy? Mi mój doktorek kazał zrobić specjalistyczne usg u konkretnej Pani doktor, ale oczywiście nie zapisałam nazwy i teraz nie wiem czy to to czy nie to :p
Dziś lekko brązowe plamki, pewnie @ przyjdzie planowo w sobotę.... -
Melodia__84
U mnie w pierwszej ciazy w 18dpo byl 25ng wiec to dobrze wrozy!
Majzu
Chyba zartujesz?! kochana nawet bym nie smiala! jesli czujesz ,ze chcesz kolejnego dziecka to pewnie ze dzialaj! taka duza rodzinka to cos wspanialego! a wiec trzymam kciuki!
Bobisia
Mi pierwszy test z mega bladziocham wyszedl w 15dpo.. wiec czekaj.. Lub idz na bete.
Kciuki zacisniete! -
calza wrote:Marlena88, czy sono się wykonuje przy podejrzeniu endometriozy? Mi mój doktorek kazał zrobić specjalistyczne usg u konkretnej Pani doktor, ale oczywiście nie zapisałam nazwy i teraz nie wiem czy to to czy nie to :p
Dziś lekko brązowe plamki, pewnie @ przyjdzie planowo w sobotę....
Troszke mnie zastanawiaja twoje plamienia, powiedz o nich ginowi na nastepnej wizycie, chyba ze juz o tym wspomnialas i jest ok. -
nick nieaktualny
-
WhyMe wrote:Calza mam pytanko, wiem ze wczoraj bylas u gina, co powiedzial o twoim progu? pytam poniewaz mialam pdoobny .
Troszke mnie zastanawiaja twoje plamienia, powiedz o nich ginowi na nastepnej wizycie, chyba ze juz o tym wspomnialas i jest ok.
Powiedział, że jeśli chodzi o zachodzenie w ciążę to bardzo dobry. Na ciążowy to mi raczej ten mój progesteron nie wygląda niestety -
Marlena88 wrote:Bobisia, a może betę zrób. moja koleżanka tak miała jak była w ciąży. niby na @ się zbierało, coś tam pokapało na brązowo a potem okazało się że w ciąży jest.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]