Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mam cienia , cienia ,cienia na teście (ostrzegam ,że zdjęcia nie wrzucę, bo na zdjęciu ten cień nie wyjdzie , tym bardziej robiony moim aparatem). Jadę właśnie na betę i progesteron. Wyniki progesteronu będą o 13-14 A wyniki bety wysyłają na Wrocław ,więc będą później , około 18
Pozdrawiam :*
Super! czekamy na wieści:D -
nick nieaktualny
-
Krew zdana jesteście kochane :* niech Bóg wam w dzieciach wynagrodzi jak będę w zdrowej ciąży to zasypię wszystkie potrzebujące wirusami chociaż mam cichą nadzieję ,ze większość z was już ich nie będzie potrzebowała
AJA_S, Melodia__84 lubią tę wiadomość
-
A ja tak z rana mam do Was pytanko
Czy progesteron 7-8dpo o wartosci 11ng oznacza ,ze owulka sie odbyla? czy tez nie?
Robilam proga w tamtym miesiacu, do gina ide w tym i nie wiem czy nie powinnam zrobic proga tez w tym miesiacu..
Prosze o rade. -
nick nieaktualny
-
moniczko wrote:WhyMe, owulka z takim progiem prawdopodobnie się odbyła, ale trochę niski jest
Podobno najlepszy powyżej 15ng.
Możesz zrobić proga znowu w tym miesiącu, żeby pokazać lekarzowi jak to wyglądało na przestrzeni 2 m-cy -
Morwa!!!!mysle,ze beta to tylko formalnosc:)))najwazniejsze aby ladnie rosla i ciaza byla we wlasciwym miejscu.
Wiem co czujesz-to dopiero poczatek nerwow itp:)))
Kaka widze,ze beta ladnie urosla-super!!!kaka470 lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Majzu wrote:Morwa - kciuki zaciśnięte chociaż ta beta to tylko formalność ... Jesteś w ciąży !!!!!!
Melodia - wow progesteron jest imponujący czyżby ciąża ? Życzę ci tego z całego serducha!!!
A wiec staracie sie o 4 pocieche? zazdraszczam! -
Madzik34 wrote:Morwa!!!!mysle,ze beta to tylko formalnosc:)))najwazniejsze aby ladnie rosla i ciaza byla we wlasciwym miejscu.
Wiem co czujesz-to dopiero poczatek nerwow itp:)))
Kaka widze,ze beta ladnie urosla-super!!! -
witajcie, nie mam teraz za bardzo czasu ponadrabiać, ale na pewno trochę się zazieleniło i gratuluję serdecznie. wieczorem doczytam, komu się poszczęściło w tym miesiącu.
niestety u mnie w niedzielę wielkanocną przyszła @. to nie były dla mnie miłe święta niestety. teraz wchodzi w życie kolejny plan czyli sono HSG. idę na to w przyszły wtorek więc trzymajcie kciuki. ja trzymam kciuki za testujące, bo przecież kwietnia zostało jeszcze 2 tygodnie, więc na pewno jeszcze będzie dużo kreseczek powodzeniapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
zgłaszam o wykreślenie mnie z testowania, bo niestety nic z tego. już sama nie wiem czy na następny miesiąc w ogóle mam się zapisywać. szkoda psuć statystyki.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???