Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po swietach mam nadzieje ze minwly w spokojnej, radosnej atmosferze. dziewczyny do ktorych bez zaproszenia przyszla @ tule I dolaczam do waszego grona widzimy sie w maju AJAS przykro mi ale Ciebie tam nie wpuszcze no chyba ze bedziesz chciala rozsiewac wiruski. Trzymam kciuki za wszystkie testujace dziewczyny
AJA_S lubi tę wiadomość
-
WhyMe wrote:Hej kochane
Dolacze do Was, stracilam aniolka w 13t5d, moja coreczka miala wade genetyczna .
Ktora podobno byla wielkim pechem! a wiec nie zalecili zadnych badan. Obserwuje Was od dawna.. Dodam ze o pierwsze dziecko staralismy sie 3miesiace (testy owu, monitoring witaminy) lyz. mialam w polowie lutego. Teraz wracamy do gry.
Trzymam za nas wszystkie kciuki. A wczesniej tez bylam na owu przez cale 3 miesiace lecz pod innym nikiem, musialam zalozyc nowe konto poniewaz tamto mi sie bardzo kojazy z pierwsza kruszynka. Przepraszam ,ze was tak smece...
SciskamWhyMe lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ŚwinkaMinka wrote:Witam po swietach mam nadzieje ze minwly w spokojnej, radosnej atmosferze. dziewczyny do ktorych bez zaproszenia przyszla @ tule I dolaczam do waszego grona widzimy sie w maju AJAS przykro mi ale Ciebie tam nie wpuszcze no chyba ze bedziesz chciala rozsiewac wiruski. Trzymam kciuki za wszystkie testujace dziewczyny
Ta... to raczej nie w tym maju
Mam jeszcze cichą nadzieję, że jutro temp poszybuje w górę... Ale nadzieja matką głupich... więc... chyba będę musiała opuścić forum na jakiś czas... znowu17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Ta... to raczej nie w tym maju
Mam jeszcze cichą nadzieję, że jutro temp poszybuje w górę... Ale nadzieja matką głupich... więc... chyba będę musiała opuścić forum na jakiś czas... znowuZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Morwa haha ten gif wymiata. Spodziewaj się takiej sytuacji w domu już w przyszłym roku
Mój prog z dzisiaj 30,40 ng/ml więc też ok:)
Piękny progesteronAJA_S, Raven lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ten gif bardziej symbolizuje mnie i mojego męża :p nie jest trudno zgadnąć ,która to ja :p juz powoli wariuje ,czekając na betę
Piękny progesteron
KIBICUJE CI Z CAALEGO SERCA!
Pamietam Cie kochana z watku testowania ,ale to bylo w 2016roku.(mialam inny nick)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 16:39
Morwa lubi tę wiadomość
-
Hej! Ten cykl jest stracony, ale następny chciałabym żeby wskoczyła fasolka. Dlatego chciałabym Was prosić o interpretację wyników krwi - idę dziś do ginekologa, ale dla mnie najlepszym ekspertem jest kobieta pragnąca dziecka Mam wrażenie, że moja prolaktyna jest za wysoka, a progesteron za niski... Badanai powinnam zrobić pewnie 3-4dc, ale nie miałam wtedy jak wykonać badań.
Jak wrócę do domu to też Wam oczywiście napiszę, co mi ciekawego powiedział mój doktorek. Dziś muszę z nim porozmawiać o zaciążeniu.
Progesteron (25 dzień cyklu):
9,95 ng/ml (norma w fazie lutealnej: 1,83 - 23,9 ng/ml)
TSH (13 dzień cyklu):
1,850 (norma: 0,270 - 4,200)
FSH (13 dzień cyklu):
8,47 mlU/ml (norma w fazie owulacyjnej: 4,7 - 21,5 mlU/ml)
Estradiol (13 dzień cyklu):
127 ph/ml (norma w fazie owulacji: 41,0 - 398 pg/ml)
Prolaktyna (13 dzień cyklu):
381 mlU/l (norma 102 - 496 mlU/l)
Testosteron (13 dzień cyklu):
36 ng/dl* (norma 8,40 - 48,10 ng/dl*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 17:29
-
calza wrote:Hej! Ten cykl jest stracony, ale następny chciałabym żeby wskoczyła fasolka. Dlatego chciałabym Was prosić o interpretację wyników krwi - idę dziś do ginekologa, ale dla mnie najlepszym ekspertem jest kobieta pragnąca dziecka Mam wrażenie, że moja prolaktyna jest za wysoka, a progesteron za niski... Badanai powinnam zrobić pewnie 3-4dc, ale nie miałam wtedy jak wykonać badań.
Jak wrócę do domu to też Wam oczywiście napiszę, co mi ciekawego powiedział mój doktorek. Dziś muszę z nim porozmawiać o zaciążeniu.
Progesteron (25 dzień cyklu):
9,95 ng/ml (norma w fazie lutealnej: 1,83 - 23,9 ng/ml)
TSH (13 dzień cyklu):
1,850 (norma: 0,270 - 4,200)
FSH (13 dzień cyklu):
8,47 mlU/ml (norma w fazie owulacyjnej: 4,7 - 21,5 mlU/ml)
Estradiol (13 dzień cyklu):
127 ph/ml (norma w fazie owulacji: 41,0 - 398 pg/ml)
Prolaktyna (13 dzień cyklu):
381 mlU/l (norma 102 - 496 mlU/l)
Testosteron (13 dzień cyklu):
36 ng/dl* (norma 8,40 - 48,10 ng/dl*) -
WhyMe wrote:Jak dla mnie sa ok, tylko zrob proga w nastepnym cyklu tak ok 7-8dni po owulce, nie wiem ile teraz bylas po owu.. co do prolaktyny to moj gin mowi ze do 20ng przed ciaza jest ok Tobie wychodzi 19 wiec jest dobrze. A nawet bardzo dobrze!
No właśnie teraz zrobiłam 9 dni po owulce, 7-8 dzień wypadał w święta.... Dziwi mnie tylko, że owulka była, a śluzu płodnego było mniej niż wody na pustyni, zawsze mnie zalewało, a w tym mcu było suuuucho. -
Dziewczyny , zrobiłam test owulacyjny 7 dni po owulacji. Testowa kreska troche jaśniejsza od kontrolnej... czy to może być to ? na ciążowy jeszcze za wcześnie ale kiedyś jak robiłam też tydzien po owulacji to nie bylo wgl testowej
http://fotowrzut.pl/6R4QISSWR5