Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak to jest z endometriumum przed ovu? W 11dc czyli jakieś 4 dni przed owulacja miałam 11mm to jest ok?
Wg lekarki tak, ale nigdzie konkretów znaleźć nie mogę
Srebrzysta tuleWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 08:59
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze w tym miesiącu ta biel nie boli, w końcu wiem co się ze mną dzieje. Dlaczego musiałam co chwile wywoływać okres luteiną, za miesiąc jak się nie uda to będę na pewno płakała jak bóbr.
Dziewczyny tyle Was wszystkie z @. Zanim się wypisze z winkiem to poczekam aż pojawi się u mnie ta wredna -
Zuza_22 wrote:Karolinams dziękuję za słowa otychy, ale zazwyczaj temp mocno i drastyczne skakala, choć fakt, że od kilku nocy bardzo źle spie co chwile sie budze itp i tak sie ludze, że to może to...
Ale wiesz jak to jest humor odrazu podupada
AJA_S dlaczego chcesz zniknąć na trochę?
nowicjuszka90 ja też po owu miałam odpuścić z mierzeniem tempki ale jakoś mi nie idzie, to jest silniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 10:38
-
Karolinams ja byłam na wyjeździe dwa dni i nie chciało mi się mierzyć itd więc odpuscilam. Podobno jak się odpuszcza to wtedy się udaje wcześniej szukałam po internecie, przyjmowałam się każdym możliwym objawem i człowiek swirowal..trzeba w miarę możliwości wrzucić na luz
-
Bobisia wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie. Jesteście specjalistkami. Byłam u ginekologa w 22 dniu cyklu. Czy lekarz byłby w stanie zobaczyć na usg ze jestem w ciąży?
Mógł tylko zobaczyć czy była owulacja.17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Raczej nie możliwe.
Mógł tylko zobaczyć czy była owulacja.
A ciąży nie zobaczy tak szybko, podobno na bardzo wczesnym etapie w środku wygląda to tak samo jak przed okresem, takie wróżenie z fusów
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Zuza_22 wrote:Dziewczyny jak to jest z endometriumum przed ovu? W 11dc czyli jakieś 4 dni przed owulacja miałam 11mm to jest ok?
Wg lekarki tak, ale nigdzie konkretów znaleźć nie mogę
Srebrzysta tule
Zuza, endo bardzo ok. Ja tym rzem 8 mm w 10 dc, mam nadzieję że skończy się przynajmniej 11 mm, o ile będzie owulka -
Bobisia wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie. Jesteście specjalistkami. Byłam u ginekologa w 22 dniu cyklu. Czy lekarz byłby w stanie zobaczyć na usg ze jestem w ciąży?
nie, nawet w 30stym nie zobaczy, może malutki 2 mm pęcherzyk. Tylko beta da Ci odpowiedź -
wszamanka wrote:Jak to była jednorazowa wizyta w cyklu to niekoniecznie, chyba że byłoby świeżo po.
A ciąży nie zobaczy tak szybko, podobno na bardzo wczesnym etapie w środku wygląda to tak samo jak przed okresem, takie wróżenie z fusów
Widać bo po owulacji zauważalne jest zasininie.17.11.17-poronienie całkowite -
Hej kochane
Dolacze do Was, stracilam aniolka w 13t5d, moja coreczka miala wade genetyczna .
Ktora podobno byla wielkim pechem! a wiec nie zalecili zadnych badan. Obserwuje Was od dawna.. Dodam ze o pierwsze dziecko staralismy sie 3miesiace (testy owu, monitoring witaminy) lyz. mialam w polowie lutego. Teraz wracamy do gry.
Trzymam za nas wszystkie kciuki. A wczesniej tez bylam na owu przez cale 3 miesiace lecz pod innym nikiem, musialam zalozyc nowe konto poniewaz tamto mi sie bardzo kojazy z pierwsza kruszynka. Przepraszam ,ze wam tak smece...
SciskamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 14:56