Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Mi alkohol też nie podchodzi, ale tak jak Tobie mi mało kiedy smakuje nie mam swoich dni, ja się tak aż bardzo nie obżarłam bo od kilku dni mam takie wzdęcie i się źle z tym czuje...
Ja miałam takie dni, że mogłabym pić ale to raczej wino17.11.17-poronienie całkowite -
U mnie chyba nie zapowiada się w ogóle na owu:( śluz płody się skończył, a temp nie raczyła skoczyć. I tym oto sposobem możecie mnie wykreślić z testowania, w kwietniu już nie zdążę
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:U mnie chyba nie zapowiada się w ogóle na owu:( śluz płody się skończył, a temp nie raczyła skoczyć. I tym oto sposobem możecie mnie wykreślić z testowania, w kwietniu już nie zdążę
-
Morwa wrote:Temperatura może skoczyć zarazem 3 dni przed owu jak i 3 dni po owu ,także jeszcze nic straconego poza tym dzisiejsza temperaturę masz zaburzoną ,bo wcześniej mierzyłaś, więc o 7 mogła być znacznie wyższa
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Ja to w ogóle mam zaburzone temp, ale to przez moją pracę. Dzisiaj mierzyłam przed pracą, ale kiedy jestem po owu to o tej godzinie jest ok 36.3, a mierzona o 7.00 około 36.6, tak że ten tego, nadziei jakoś już nie mam na ten miesiąc
-
wszamanka wrote:U mnie chyba nie zapowiada się w ogóle na owu:( śluz płody się skończył, a temp nie raczyła skoczyć. I tym oto sposobem możecie mnie wykreślić z testowania, w kwietniu już nie zdążę
AJA_S lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja mam dzisiaj 11dpo. Wczoraj zrobilam ten czuly test i biel vizira jak piszecie. W zeszlym tygodniu mialam jakies objawy ale pewnie jak kazda z Nas, bardzo chcialam wierzyc ze to TE objawy. Powstrzymam sie z dalszym testowaniem i zrobie test w piatek/sobote. Moja temp utrzymuje sie caly czas na poziomie 36,9 i nie spada. Teraz tez zaczynam watpic czy dobrze mierze temp
Wczoraj bylismy u znajomego i on zostanie tata we wrzesniu. I mowil jakie imie wybrali etc. Taka zazdroscAJA_S lubi tę wiadomość
-
Agnesia ehh co za czas.
Ja chyba też bezowulacyjny ten cykl nic nadzwyczajnego akurat u mnie . no nic może maj będzie łaskawszy.
Casteams rozumiem... To normalne jak czlowiek pragnie i nie moze a w kolo wszyscy bez problemu. W koncu się uda glowa do gory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 08:24
-
Agnesia, meginka tak mi przykro
Trzymaj się dziewczyny
U mnie też jakis dramat wg mnie ovu była 15-16dc, a temp ani drgneła
W dodatku wykres swiruje, że niby ovu była w 10dc co jest absurdem
Najbardziej zła jestem, że na wizycie wszystko pięknie na ładną ovu wskazywało
Także karolinams zrozumiem twoj nastrój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 08:31
-
Ehhh, ja czuję się mega okresowo.. dziś chyba nawet plamię, więc dzidziusia nie będzie.. w święta widziałam takie maleństwo 1,5mca, myślałam, że się przy rodzinie popłaczę.... dziś jeśli nie będzie@ roman wizytę u ginekologa,może mi hormony się rozregulowały? Dziś 25dc.
-
Zuza luknelam na twoj wykres i moim zdaniem jest spoko, niewiem jak wcześniejsze twoje obserwacje ty wiesz najlepiej ale ja bym jeszcze miała nadzieje.
Calza no to jest ciezko maluszek w otoczeniu gdzie kobieta bardzo pragnie swojego szkraba. Ja się splajalam jakis czas temu jak chrzesniak mi na rekach usnął