Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Instant Love wrote:Dziewczyny , zrobiłam test owulacyjny 7 dni po owulacji. Testowa kreska troche jaśniejsza od kontrolnej... czy to może być to ? na ciążowy jeszcze za wcześnie ale kiedyś jak robiłam też tydzien po owulacji to nie bylo wgl testowej
http://fotowrzut.pl/6R4QISSWR5
Nie znam się niestety, ale jeśli Twoja teoria się sprawdzi, to chyba zacznę kupować testy owulacyjneInstant Love lubi tę wiadomość
-
Raven gratuluje!!!!!!
Morwa progesteron bardzo ladny!!!!obstawiam sukces:)))
Kiedy robisz bete?(nie pamietam czy pisalas??)
U mnie dni plodne tak wiec duzoooo pracy przed nami:))
W piatek 13dc mam wizyte u gina zobaczymy z ktoego jajnika owu...
Morwa lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie u ginka.
Wyniki badań bardzo dobre, nic tylko zachodzić w ciążę
Miałam stwierdzoną endometriozę, dzięki diecie wegańskiej (!!!) po roku znaczna poprawa - macica jest odrobinkę przesunięta na prawo (rok temu mocno przesunięta), jajniki są bardziej ruchome, prawy jajnik jest przytwierdzonyu do ściany macicy i do miednicy (tak jak rok temu). W zeszłym roku o tej porze roku Doktorek nie mógł mnie nawet zbadać, tak mnie bolało przy badaniu... Laparo zalecane, zostanę wpisana "w kolejkę" na NFZ do laparo, jednak starać się już teraz.
Zacząć brać Inofolic lub Folik, obydwa polecane.
Majówkowe dni płodne - nadchodzę -
Madzik34 wrote:Raven gratuluje!!!!!!
Morwa progesteron bardzo ladny!!!!obstawiam sukces:)))
Kiedy robisz bete?(nie pamietam czy pisalas??)
U mnie dni plodne tak wiec duzoooo pracy przed nami:))
W piatek 13dc mam wizyte u gina zobaczymy z ktoego jajnika owu...
WhyMe wrote:A kiedy wyniki bety?
KIBICUJE CI Z CAALEGO SERCA!
Pamietam Cie kochana z watku testowania ,ale to bylo w 2016roku.(mialam inny nick)
Jaki miałaś nick ? Możesz podać mi na privie jak nie chcesz tutaj wysyłam zaproszenieWhyMe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Już mam wyniki :p ale, ale ,że beta jeszcze nie jest ciążowa (nie powinnam jej w ogóle dzisiaj robić bo nie miała prawa wyjść),więc poczekam do jutra aby pochwalić się już ciążową :p
Jaki miałaś nick ? Możesz podać mi na privie jak nie chcesz tutaj wysyłam zaproszenie -
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Powoli szykuj się na klapsy
-
Agnesia wrote:Ale wartosc powyzej 1 w Tym labie to Ciąża? Ja tam po cichutku juz gratuluje. Jutrzejsza beta i piatkowa to formalnosc
-
Morwa, limit nieszczęśliwych ciąż wykorzystałaś, teraz wszystkie wierzymy że będzie dobrze. Czekam na jutrzejszą betę, żebym mogła pogratulować
AJA_S lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
Mam cienia , cienia ,cienia na teście (ostrzegam ,że zdjęcia nie wrzucę, bo na zdjęciu ten cień nie wyjdzie , tym bardziej robiony moim aparatem). Jadę właśnie na betę i progesteron. Wyniki progesteronu będą o 13-14 A wyniki bety wysyłają na Wrocław ,więc będą później , około 18
Pozdrawiam :*Agnesia, moniczko, Zuza_22, AJA_S, Mystique, kate88:), kaka470, Paula., wszamanka lubią tę wiadomość