Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WhyMe wrote:O ja Cie! myslalam ze owulka to tak max do 20dc
Oby ta owulacja byla dla Ciebie owocna!
Czy moglabys mi polecic kochana jakis dobry termometr? po @ zaczne sobie mierzyc temp. za bardzo nie wiem jak to jest ,ale poczytam na necie. Teraz to wielka nie wiadoma, czy czekac na @ czy na owulke.. Pojde w przyszlym yug na usg i bede wiedziala. Jesli owulki nie bedzie, to wezme moze cos na wywolanie... Ja poprostu boje sie ze wszystko sie tam rozlegurowalo po poronieniu.
ja używam ten http://allegro.pl/pewny-termometr-owulacyjny-kardioline-kl60-0-01-c-i5698586111.html
rano zaraz poprzebudzeniu mierzę w pochwie jak do tej pory nie zawiodłam się a wiadomo jedynie co to cykle mnie robią w choinkę a nie termometr
ja dwa razy poroniłam i jak miałam cykle nieregularne tak dalej mam to samo, nic mi się nie zmieniło z wyjątkiem że @ są mniej bolesne a kiedyś to była katastrofa .Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:U mnie okres przyjdzie dziś lub jutro bo nie bylo serduszek wogóle w tym czasie, bo aż tak późnej owulacji się nie spodziewałam
ja używam ten http://allegro.pl/pewny-termometr-owulacyjny-kardioline-kl60-0-01-c-i5698586111.html
rano zaraz poprzebudzeniu mierzę w pochwie jak do tej pory nie zawiodłam się a wiadomo jedynie co to cykle mnie robią w choinkę a nie termometr
ja dwa razy poroniłam i jak miałam cykle nieregularne tak dalej mam to samo, nic mi się nie zmieniło z wyjątkiem że @ są mniej bolesne a kiedyś to była katastrofa .Mi chyba wszystko nie do konca wrocilo do normy. Jednego jestem pewna, jesli to cykl bez owu to wiem ze hormony mam ok. TSH 1,07 Prolaktyna 16ng wiec byc moze to wlasnie ten jeden cykl w roku
-
kurcze a ja dzis miałąm jechac zrobic sobie podstawowe badania krwi i te na tarczyce i dupa.u nas w rejonie panuje wirusowe zapalenie watroby typu A.wiec sobie odpusciłam chwilowo żeby nie ryzykowac zarażeniem.chciałam zrobic dzis bo dzen wolny a potem nie bedzie kiedy będzie znów wolny dzien a też zaczynamy remont w domu i wiadomo jak to z czasem.niedosyc że tego nie załatwiłam to jeszcze cos mnie męczy nie wiem czy jakis wirus w powietrzu czy wczorajsze nawdychanie dymu z pieca.w biedronce mysłałam że pawia puscze jak robiłam zakupy.zapachy mnie drażnia i ogólnie za dobrze sie nie czuje
-
WhyMe wrote:i co to oznacza? testy owu byly pozytywne ja juz sama nie wiem co sie dzieje ;(
-
margarettad wrote:testy owulacyjne nie potwierdzają owulacji, tylko skok lh, mógł byś skok, ale jajko mogło nie pęknąć
. Mam nadzieje ,ze to tylko taki jeden cykl.
A co myslicie o wywolaniu miesiaczki? moze to troche cos poprzstawiac w organizmie czy raczej nie -
WhyMe wrote:Cholerne jajko
. Mam nadzieje ,ze to tylko taki jeden cykl.
A co myslicie o wywolaniu miesiaczki? moze to troche cos poprzstawiac w organizmie czy raczej nieco do wywołania to musisz i tak do lekarza sie wybrac zeby Ci przepisal lutke albo dupka chociaz z lekarzami to roznie poszlam kiedys w 50dc po cos na wywolanie to stwierdzil ze to nie taki wcale dlugi cykl i nie potrzebnie panikuje. Co prawda dal mi luteine i czekalam jeszcze na @ 2 tyg wtedy . dzis mija mi 6 dzien od odstawienia luteiny mam nadzieje juz @ tuz za rogiem jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:02
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Ja z obserwacji mialam 2 cykle bezowulacyjne w roku wiec moze faktycznie to ten Twoj czas
co do wywołania to musisz i tak do lekarza sie wybrac zeby Ci przepisal lutke albo dupka chociaz z lekarzami to roznie poszlam kiedys w 50dc po cos na wywolanie to stwierdzil ze to nie taki wcale dlugi cykl i nie potrzebnie panikuje. Co prawda dal mi luteine i czekalam jeszcze na @ 2 tyg wtedy . dzis mija mi 6 dzien od odstawienia luteiny mam nadzieje juz @ tuz za rogiem jest
@ pewnie niedlugo Ci nadejdziea potem znowu
I maj musi byc nasz!
A czemu bierzesz luteine jesli moge wiedziec? (u Ciebie chyba wszystko z cyklami gra)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:40
Paula. lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem 3 dni przed okresem. Zawsze przed okresem 5 dni tak przed zaczynam plamić, a półtorej tyg przed okresem bolą piersi . W tym cyklu nie ma jak narazie żadnych plamień ani bolących piersi. Mam zgagę którą miałam tylko raz w życiu jak byłam w pierwszej ciąży. Zrobiłam dziś znowu test ale żadnych zmian tylko jedna kreska. Także czekam dalej.ona32 -
ona32 wrote:Witajcie
Jestem 3 dni przed okresem. Zawsze przed okresem 5 dni tak przed zaczynam plamić, a półtorej tyg przed okresem bolą piersi . W tym cyklu nie ma jak narazie żadnych plamień ani bolących piersi. Mam zgagę którą miałam tylko raz w życiu jak byłam w pierwszej ciąży. Zrobiłam dziś znowu test ale żadnych zmian tylko jedna kreska. Także czekam dalej.bedzie 100%
-
Mam takie cykle, że nie ciągnie mnie do testów, czekam do 12 dpo i idę na betę. A w tym to gdybym miała to pewnie robiła bym po dwa testy dziennie. Żałuję że nie kupiłam sobie allegrowych złotówkowych, takimi zwykłymi z apteki nie poszaleję, muszę z kasą ostrożnie w tym miesiącu
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Jak mają pokazać to pokażą, w pierwsze ciąży miałam kreskę przy becie 38:)
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄