Kwietniowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WhyMe wrote:O ja Cie! myslalam ze owulka to tak max do 20dc
Oby ta owulacja byla dla Ciebie owocna!
Czy moglabys mi polecic kochana jakis dobry termometr? po @ zaczne sobie mierzyc temp. za bardzo nie wiem jak to jest ,ale poczytam na necie. Teraz to wielka nie wiadoma, czy czekac na @ czy na owulke.. Pojde w przyszlym yug na usg i bede wiedziala. Jesli owulki nie bedzie, to wezme moze cos na wywolanie... Ja poprostu boje sie ze wszystko sie tam rozlegurowalo po poronieniu.
ja używam ten http://allegro.pl/pewny-termometr-owulacyjny-kardioline-kl60-0-01-c-i5698586111.html
rano zaraz poprzebudzeniu mierzę w pochwie jak do tej pory nie zawiodłam się a wiadomo jedynie co to cykle mnie robią w choinkę a nie termometr
ja dwa razy poroniłam i jak miałam cykle nieregularne tak dalej mam to samo, nic mi się nie zmieniło z wyjątkiem że @ są mniej bolesne a kiedyś to była katastrofa .Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:U mnie okres przyjdzie dziś lub jutro bo nie bylo serduszek wogóle w tym czasie, bo aż tak późnej owulacji się nie spodziewałam
ja używam ten http://allegro.pl/pewny-termometr-owulacyjny-kardioline-kl60-0-01-c-i5698586111.html
rano zaraz poprzebudzeniu mierzę w pochwie jak do tej pory nie zawiodłam się a wiadomo jedynie co to cykle mnie robią w choinkę a nie termometr
ja dwa razy poroniłam i jak miałam cykle nieregularne tak dalej mam to samo, nic mi się nie zmieniło z wyjątkiem że @ są mniej bolesne a kiedyś to była katastrofa . -
kurcze a ja dzis miałąm jechac zrobic sobie podstawowe badania krwi i te na tarczyce i dupa.u nas w rejonie panuje wirusowe zapalenie watroby typu A.wiec sobie odpusciłam chwilowo żeby nie ryzykowac zarażeniem.chciałam zrobic dzis bo dzen wolny a potem nie bedzie kiedy będzie znów wolny dzien a też zaczynamy remont w domu i wiadomo jak to z czasem.niedosyc że tego nie załatwiłam to jeszcze cos mnie męczy nie wiem czy jakis wirus w powietrzu czy wczorajsze nawdychanie dymu z pieca.w biedronce mysłałam że pawia puscze jak robiłam zakupy.zapachy mnie drażnia i ogólnie za dobrze sie nie czuje
-
WhyMe wrote:i co to oznacza? testy owu byly pozytywne ja juz sama nie wiem co sie dzieje ;(
-
margarettad wrote:testy owulacyjne nie potwierdzają owulacji, tylko skok lh, mógł byś skok, ale jajko mogło nie pęknąć
A co myslicie o wywolaniu miesiaczki? moze to troche cos poprzstawiac w organizmie czy raczej nie -
WhyMe wrote:Cholerne jajko . Mam nadzieje ,ze to tylko taki jeden cykl.
A co myslicie o wywolaniu miesiaczki? moze to troche cos poprzstawiac w organizmie czy raczej nieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:02
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Paula. wrote:Ja z obserwacji mialam 2 cykle bezowulacyjne w roku wiec moze faktycznie to ten Twoj czas co do wywołania to musisz i tak do lekarza sie wybrac zeby Ci przepisal lutke albo dupka chociaz z lekarzami to roznie poszlam kiedys w 50dc po cos na wywolanie to stwierdzil ze to nie taki wcale dlugi cykl i nie potrzebnie panikuje. Co prawda dal mi luteine i czekalam jeszcze na @ 2 tyg wtedy . dzis mija mi 6 dzien od odstawienia luteiny mam nadzieje juz @ tuz za rogiem jest
@ pewnie niedlugo Ci nadejdzie a potem znowu I maj musi byc nasz!
A czemu bierzesz luteine jesli moge wiedziec? (u Ciebie chyba wszystko z cyklami gra)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:40
Paula. lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Jestem 3 dni przed okresem. Zawsze przed okresem 5 dni tak przed zaczynam plamić, a półtorej tyg przed okresem bolą piersi . W tym cyklu nie ma jak narazie żadnych plamień ani bolących piersi. Mam zgagę którą miałam tylko raz w życiu jak byłam w pierwszej ciąży. Zrobiłam dziś znowu test ale żadnych zmian tylko jedna kreska. Także czekam dalej.ona32 -
ona32 wrote:Witajcie
Jestem 3 dni przed okresem. Zawsze przed okresem 5 dni tak przed zaczynam plamić, a półtorej tyg przed okresem bolą piersi . W tym cyklu nie ma jak narazie żadnych plamień ani bolących piersi. Mam zgagę którą miałam tylko raz w życiu jak byłam w pierwszej ciąży. Zrobiłam dziś znowu test ale żadnych zmian tylko jedna kreska. Także czekam dalej. -
Mam takie cykle, że nie ciągnie mnie do testów, czekam do 12 dpo i idę na betę. A w tym to gdybym miała to pewnie robiła bym po dwa testy dziennie. Żałuję że nie kupiłam sobie allegrowych złotówkowych, takimi zwykłymi z apteki nie poszaleję, muszę z kasą ostrożnie w tym miesiącu
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Jak mają pokazać to pokażą, w pierwsze ciąży miałam kreskę przy becie 38:)
Paula. lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄