Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVaniliaa wrote:
Dziewczyny jak sie robi żeby na wykresie po owulacji były cyferki który to juz dzień ??
Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 11:54
Iwka lubi tę wiadomość
-
malufka wrote:Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacji
Zresztą nie wiem, czy dobrze
Ale mimo to mam odliczanie. Nie mam zatem pojęcia od czego to zależy. Zawsze mi odlicza po wyznaczeniu owu.
Iwka lubi tę wiadomość
-
malufka wrote:Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacji
Moje skromne zdanie
Qrczak, Vaniliaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Za mało danych ma dlatego - wystarczy zaznaczyć położenie szykji lub śluz, bo ovu wyznacza owu na podstawie dwóch parametrów a Vaniliaa ma tylko tempki
Moje skromne zdanie
To też prawda. Ja w tym cyklu totalnie odpuściłam mierzenie tempki (powrót do pracy i różne zmiany) i tylko zaznaczałam śluz. I widać efektyzero zaznaczonej owu
Poza tym Świętochłowice się kłaniająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:04
Iwka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny