Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVaniliaa wrote:
Dziewczyny jak sie robi żeby na wykresie po owulacji były cyferki który to juz dzień ??
Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 11:54
Iwka lubi tę wiadomość
-
malufka wrote:Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacji
Iwka lubi tę wiadomość
-
malufka wrote:Z tego co widziałam miałaś kilka dni przerwy w mierzeniu tempki i chyba dlatego masz przerywaną linie i nie masz ponumerowanych dni po owulacji
Qrczak, Vaniliaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Za mało danych ma dlatego - wystarczy zaznaczyć położenie szykji lub śluz, bo ovu wyznacza owu na podstawie dwóch parametrów a Vaniliaa ma tylko tempki Moje skromne zdanie
To też prawda. Ja w tym cyklu totalnie odpuściłam mierzenie tempki (powrót do pracy i różne zmiany) i tylko zaznaczałam śluz. I widać efekty zero zaznaczonej owu
Poza tym Świętochłowice się kłaniająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 12:04
Iwka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny