Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:pewnie, akurat to bedzie fajna, ciepła pora az grzech nie skorzystac z zaproszenia
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Mój w Trn w wojsku pracuje ale jako cywil, A wiesz gdzie Twój będzie stacjonował może akurat w tej samej jednostce?
ale mysle, ze to ta bedzie...bo to szkoła jakas jest
http://www.spwltorun.wp.mil.pl/pl/2.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój jak do mnie dzwoni i mówi, że dziś wróci wcześniej z pracy i że za godzinkę będzie, to tak minimum ze 2 muszę do tego dołożyć Pracoholik jeden Ale już przywykłam. Chociaż wkurza mnie czasem to, że mimo, że tyle w robocie siedzi, to jeszcze pracę do domu zabiera
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:mnie irytuje u mojego małżowina słowo "zaraz", noż kurde, zawsze mam ochotę mu słownik pokazać żeby przyswoił pojęcie tego słowa!! grrr
pytam sie: "kochanie kiedy to zrobisz?"
słysze: "jutro"
przychodzi jutro i pytam: "Kochanie kiedy to zrobisz"
słysze: "jutro"
kocham to słowo zwłaszcza gdy "jutro" trwa 3 miesiaceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 13:33
Tamka, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Vaniliaa wrote:
Dziewczyny jak sie robi żeby na wykresie po owulacji były cyferki który to juz dzień ??
Ooo i znalazłam:
"W OvuFriend po wykryciu owulacji każdego dnia na wykresie zaczynają naliczać się tzw. DPO (Dni Po Owulacji), suma tych dni to właśnie długość Twojej fazy lutealnej. Prawidłowa długość fazy lutealnej waha się od 10 do 16 dni, przeciętnie jest to 14 dni" -
kaarolaa wrote:nie wiem, ale jak sie dowiem to dam Ci znac
ale mysle, ze to ta bedzie...bo to szkoła jakas jest
http://www.spwltorun.wp.mil.pl/pl/2.htmlkaarolaa lubi tę wiadomość
-
malufka wrote:Iwka pociesza mnie to, że jutro mam wolne. Ale za to w niedzielę na 8-16. Takie uroki pracy w Tesco...
-
Anastazjaaa wrote:Ooo i znalazłam:
"W OvuFriend po wykryciu owulacji każdego dnia na wykresie zaczynają naliczać się tzw. DPO (Dni Po Owulacji), suma tych dni to właśnie długość Twojej fazy lutealnej. Prawidłowa długość fazy lutealnej waha się od 10 do 16 dni, przeciętnie jest to 14 dni" -
nick nieaktualnyIwka wrote:W samym centrum dwie minuty do lodów Ja mieszkam po drugiej stronie Wisły i m jednostka też tu jest, w Toruniu wszędzie jest blisko
Iwka lubi tę wiadomość
-
Welonisia wrote:No dobra ale kiedy OF zaczyna je naliczac bo u mnie juz 6dpo i nie nalicza
dokładnie mam ten sam problem może u mnie to rzeczywiście przez brak danychWelonisia, Iwka lubią tę wiadomość