Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa nie jesteś sama, oj nie nie nie, nie jesteś sama, oj nieeeee ... śpiewający humor mam
look : http://mapa.edu.pl/dojazd.htm?z=Olecko&do=E%C5%82k
W warszawie troszkę mieszkałam, ale poznałam M. i wróciłam na stare śmieci.Ale lubię tam wracać i niebawem się wybieram do stolicy
Cyferki na ovu to dni fazy lutealnej jak nie nalicza, to być może za mało danych macie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 14:08
kaarolaa, Welonisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWelonisia wrote:No dobra ale kiedy OF zaczyna je naliczac bo u mnie juz 6dpo i nie nalicza
z tego co kojarze ovuf nalicza dni po owulacji jeśli owulacja była zanzaczona grubą nieprzerywaną kreską. ja dziewczyny wypadam niestety w kwietnia, byłam na monitoringu i coś bidne te moje pęcherzyki niestety... od przyszłego cyklu nowe leki wprowadzam. Gratuluje wszystkim mamusiom! zdrowej i nudnej ciąży
Welonisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiśkaa wrote:z tego co kojarze ovuf nalicza dni po owulacji jeśli owulacja była zanzaczona grubą nieprzerywaną kreską. ja dziewczyny wypadam niestety w kwietnia, byłam na monitoringu i coś bidne te moje pęcherzyki niestety... od przyszłego cyklu nowe leki wprowadzam. Gratuluje wszystkim mamusiom! zdrowej i nudnej ciąży
Welonisia, Iwka, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:narazie nikogo nie wypisujemy, juz były tutaj przypadki, ze po monitoringu nie było owulki a kobietki w ciaze zachodziły poki nie bedzie @ nie wykreslimy
dzięki :* ja mam nadzieje, że może coś urośnie jeszcze :p we środe miał 10 mm tylko, ale kto wie
sara_nar, Iwka lubią tę wiadomość
-
W Ełku mam rodzinę, brat jest lekarzem w szpitalu wojskowym i kilkoro znajomych.
Ostatnio nawet wracając z Warszawy z lotniska poznałam 3 sympatycznych Panów z Ełku właśnie uwielbiam wypady do Ełku tym bardziej latem, bo jest naprawdę pięknie. A do Suwałk przyjeżdżasz ?Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:W Ełku mam rodzinę, brat jest lekarzem w szpitalu wojskowym i kilkoro znajomych.
Ostatnio nawet wracając z Warszawy z lotniska poznałam 3 sympatycznych Panów z Ełku właśnie uwielbiam wypady do Ełku tym bardziej latem, bo jest naprawdę pięknie. A do Suwałk przyjeżdżasz ?Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonifah wrote:A ja z Białegostoku i wiem coś na temat pracy męża, nigdy nie zjawia się wcześniej niż po zmroku czytaj 20-21 uroki swojej działalności i wykończeniówki
sara_nar, Welonisia, Monifah, Tamka, Iwka lubią tę wiadomość
-
W białymstoku też często bywam, bilet 14zł w jedną stronę, kuzynka tam mieszka , a ja tam mam diabetologa swego
Z lotniska wracałam 19go marca busem z żak express. Z mężem mieszkamy w S-kach i pracujem, a jak mamy wolne, to często u teściów i szwagierki w Olecku jesteśmykaarolaa, Monifah, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Zapraszam na zakupy do Plazy i kawkę. Fajnie by było spotkać się i porozmawiać w realu
w sumie teraz to czesciej jestesmy w Alfie w Białym jak zaliczamy klinike to pozniej ewentualnie przelot po sklepach i jakis obiadsara_nar lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:super a hotel jakis taki przyjemny własnie blisko szkoły moze polecisz, lub ewentualnie jakis nocleg...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny