Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:Naczytałam się na forach i jestem załamana. Moje endometrium po owulacji (potwierdzona dzisiejszym monitoringiem) ma tylko 5mm. Piję czerwone wino, ale czy to coś jeszcze pomoże w tym cyklu?...
Wino na endo nie pomoże kup sobie witamine E i bierz 2x1 tak mi polecil mój gin.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Welonisia wrote:Wino na endo nie pomoże kup sobie witamine E i bierz 2x1 tak mi polecil mój gin.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Welonisia wrote:Wino na endo nie pomoże kup sobie witamine E i bierz 2x1 tak mi polecil mój gin.
Mi to nawet nie powiedział lekarz ile moje ma Ale mówił, że owulacja była, więc chyba było OK?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
paaulla84 wrote:Ja Włocławek, więc Iwka od dziś będę mówiłą do Ciebei sąsiadka
Karolaa, a w Ełku raz do roku bywam, bo mam tam rodzinkęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 00:37
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jestem od godziny 20 opiekuje sie chorym mezem, od 3 tyg ciagle jest chory i zamiast byc lepiej jest gorzej...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karolaaa mocno dzis trzymam kciuki zeby wszystko sie udało nie stresuj się, spróbuj rozluźnić i napisz jak tylko będziesz mogła co tam u Ciebie - będę czekała, z resztą na pewno nie tylko ja
Qrczak, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,chwilę mnie nie było,a wy tyle naskrobałyście
Przede wszystkim Kaarolaa:powodzenia,musi się wszystko udać,czekamy na wieści
Dla reszty: testujcie i powodzonka
p.s ja też z Warszawy
Odezwę się za kilka dni,bo wypadałoby się troszkę pouczyć
Miłego weekendu dla Wszystkich i owocnegopaaulla84, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość