Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:Do Tesco nie chodzę ale tylko z tego względu że mi nie po drodze
Ja nienawidziłam Tesco dopóki nie odkryłam zakupów on-line. Przywożą mi tak świeże warzywa, owoce i mięso, że już prawie wcale nie chodzę na zakupy Ale może to dlatego, że u mnie w Legionowie Tesco to totalna porażka, a zamówienia z e-zakupów przywożą z dużego sklepu w W-wie.Iwka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Welonisia wrote:mój ma własna działalnosc wiec świątek, piatek praca....
Tez dostaje telefo "za 15 bede w domu" po czym mijaja 3 godziny a jego nadal nie ma a jak ja siedze w pracy to on siedzi w domu aaaaaaaaaaa jestem zła!!!!
Mój to "szalony naukowiec" - jest geofizykiem, bada trzęsienia ziemi, robi doktorat i pracuje dla UW (pochwalę się, a co!) , dlatego większość czasu pracuje w domu. Do pracy wychodzi 2-3x w tygodniu na dosłownie 2h. Nie wiem co gorsze, Welonisia! Czasem jak zbyt dużo przebywamy razem, to mnie tak wk...
Ja pracuję w domu, więc tak naprawdę 20h na dobę 7/7 spędzamy razem i to też nie jest dobrekaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Napiszę też tu, OF wyznaczył mi owulację na 13 dc, sama wyznaczyłam ją dzień wcześniej, jeśli moja interpretacja jest słuszna to jutro będzie 12 d fl i mogłabym już testować. Jak to widzicie? Czy lepiej poczekać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:26
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzielarka wrote:Napiszę też tu, OF wyznaczył mi owulację na 13 dc, sama wyznaczyłam ją dzień wcześniej, jeśli moja interpretacja jest słuszna to jutro będzie 12 d fl i mogłabym już testować. Jak to widzicie? Czy lepiej poczekać?
zielarka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczynam chyba swirowac
OF wyznaczył mi owulacje 18dc ale moim zdaniem była 15dc! Jesli faktycznie byłaby 18dc to nie moge byc w ciąży no bo niby jakim cudem??? Plemniki tyle nie żyja!!!!!
Zwariuje chyba, musze przestac o tym myslećIwka lubi tę wiadomość
-
No no Kochane nie było mnie kilka godzin a tu kilka stron zapisanych ale już nadrobilam i melduję się z Orzesza z woj. Śląskiego. Chyba nie ma tu nikogo z moich stron?
Welonisia, Iwka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:mezu niedługo w Toruniu bedzie i jesli ze mna bedzie wszystko cacy i z dzidzia oczywiscie to na niektore weekendy bede jezdziła do niego Torun piekne miasto, ostatnio tam byłam na wycieczce w gimnazjum
Ja Włocławek, więc Iwka od dziś będę mówiłą do Ciebei sąsiadka
Karolaa, a w Ełku raz do roku bywam, bo mam tam rodzinkękaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
A kto odwiedzi mała Rybkę albo to ja was odwiedzę w wakacje jak pojadę nad morze
Iwka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs