Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Tak sobie czytam ten wątek i jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, za tę wytrwałość. Doskonale Was rozumiem, bo sama się staram o ciążę już dwa lata, wcześniej miałam ciążę pozamaciczną i od tamtego czasu nic się nie dzieje. Mam jeden droży jajowód, a drugiego nie mam, bo mi pękł przez ciążę. Od trzech miesięcy jestem w klinice leczenia niepłodności i wykryli moją przyczynę, mam PCO, wcześniej inny lekarz mnie faszerował na ślepo masą leków, a w klinice mi przepisali letrozol, który na mnie dobrze działa. Jak narazie ciązy brak, w tym miesiącu miałam owulację z jajnika po stronie drożnego jajowodu. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, a ja za Was też trzymam.
kaarolaa, Anutka, Qrczak, chmurreczkaa, Lila84 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:a mnie znow bola nogi albo rece na zmiane...dzisiaj bolała mnie lewa noga i od godziny jest burza oraz niezła ulewa
Anutka lubi tę wiadomość
-
Kasia79 wrote:Hej Tak sobie czytam ten wątek i jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, za tę wytrwałość. Doskonale Was rozumiem, bo sama się staram o ciążę już dwa lata, wcześniej miałam ciążę pozamaciczną i od tamtego czasu nic się nie dzieje. Mam jeden droży jajowód, a drugiego nie mam, bo mi pękł przez ciążę. Od trzech miesięcy jestem w klinice leczenia niepłodności i wykryli moją przyczynę, mam PCO, wcześniej inny lekarz mnie faszerował na ślepo masą leków, a w klinice mi przepisali letrozol, który na mnie dobrze działa. Jak narazie ciązy brak, w tym miesiącu miałam owulację z jajnika po stronie drożnego jajowodu. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, a ja za Was też trzymam.
-
Qrczak wrote:Karolcia ale u Ciebie to może dobry objaw na kropka Bo ponoć czasem dziewczyny na początku ciąży czują się jak przy grypie. Jejciu ja już się nie mogę doczekać tych Twoich dwóch kreseczek!
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Kasia79 wrote:Hej Tak sobie czytam ten wątek i jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, za tę wytrwałość. Doskonale Was rozumiem, bo sama się staram o ciążę już dwa lata, wcześniej miałam ciążę pozamaciczną i od tamtego czasu nic się nie dzieje. Mam jeden droży jajowód, a drugiego nie mam, bo mi pękł przez ciążę. Od trzech miesięcy jestem w klinice leczenia niepłodności i wykryli moją przyczynę, mam PCO, wcześniej inny lekarz mnie faszerował na ślepo masą leków, a w klinice mi przepisali letrozol, który na mnie dobrze działa. Jak narazie ciązy brak, w tym miesiącu miałam owulację z jajnika po stronie drożnego jajowodu. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, a ja za Was też trzymam.
Mam nadzieję, że trafiłaś już w dobre ręce i niedługo będziesz się cieszyć upragnioną ciążą Trzymam kciukiAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Karolcia ale u Ciebie to może dobry objaw na kropka Bo ponoć czasem dziewczyny na początku ciąży czują się jak przy grypie. Jejciu ja już się nie mogę doczekać tych Twoich dwóch kreseczek!
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Welonisia wrote:buhahahahah usmialam się
Ja to robie inaczej, dzwonie i mówie "kochanie dzis jak wrócisz z pracy bede na ciebie krzyczała" a on pyta "za co"
no i ja wtedy mówie:
"za to ze nie szanujesz mojej pracy bo ja sprzatam i dbam o to zeby nam sie dobrze mieszkalo a ty przynosisz swoje narzedzia i leżą na podłodze w kuchni juz 3 tydzien a ja sie o nie potykam!!! Jesli dzis nie zrobisz z tym porzadku to w ogole nie bede z Toba gadac!
i DZIAŁA!!!!!
Poprostu raz na jakis czas musze tupnac nogą
Mamy taką samą strategię Na szczęście póki co skuteczna, szkoda tylko, że doraźnie, a nie na stałekaarolaa, Welonisia lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
kaarolaa wrote:nie, to moje problemy spowodowane pogoda...mam to juz od kilku ładnych lat...jak sie zmienia pogoda to mam własnie takie odczucia
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Oj karola Ty nic nie kpw Ja tu dobre intencje mam, żebyś się nie zamartwiała, a Ty co że pogoda, że tak zawsze.... To objawy na dzielnego kropka i... koniec kropka
dobrze niech i tak bedzie teraz nawet bol palca bede brała za zwiastun, ze kropek sie zadomowiłpolkosia, Qrczak, chmurreczkaa, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:he he dobra jestes...
dobrze niech i tak bedzie teraz nawet bol palca bede brała za zwiastun, ze kropek sie zadomowiłkaarolaa wrote:od teraz przyzekam juz tylko pozytywne mysli moze byc?kaarolaa lubi tę wiadomość