Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
CLOnówka wrote:Dziewczynki, takie pytanko, czy jeśli małpa się zbliża to wartości na wykresie maleją?? Czy temp od owu rośnie rośnie i dopiero w dzień małpy robi BACH???
dlatego postanowiłam sobie, że mierzę tempkę tylko do dnia, w którym na wykresie zaznaczy mi owulkę Potem odpuszczam, żeby nie ześwirować. Jak oglądałam ciążowe wykresy to są tak przeróżne, że prędzej sobie włosy z głowy powyrywam niż zatestuję lub dostanę @. Zostawiam wszystko naturze, niech robi swojeWelonisia, kaarolaa, Ewa99, CLOnówka, Qrczak lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Otóż to Co ma być to będzie, ani tego nie przyspieszę, ani nie odwlekę w czasie. Jak ma być ciąża to będzie, a jak nie to po świętach zabieramy się do kolejnego miesiąca walki. W końcu się uda, bo przecież musi się udać
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, nie chcę tworzyć kolejnego wątku, bo jest ich już tyle, a mam pytanie czy któraś z Was miała zapalenie przydatków/jajników? czym się objawiało?
jeśli nie chcecie tutaj takiej dyskusji, to dajcie znać, założę wątek, chcąc nie chcąc -
zAgatka wrote:Hej
testowałam i test wyszedł negatywny
coś mało u nas ostatnio tych serduszek
Jeszcze dzisiaj dwie dziewczyny testują, może nam poprawią statystyki?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
chmurreczkaa wrote:Zakończmy już te niepotrzebne spory, postaraj się nas Polkosia nie prowokować takimi brzydkimi słowami Każda z nas ma tu swoje zdanie i ma prawo je wypowiadać. Ale ocenianie kogoś kogo się nie zna, też nie jest do końca w porządku. Rozejm?
kaarolaa, Welonisia, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:dziewczyny, nie chcę tworzyć kolejnego wątku, bo jest ich już tyle, a mam pytanie czy któraś z Was miała zapalenie przydatków/jajników? czym się objawiało?
jeśli nie chcecie tutaj takiej dyskusji, to dajcie znać, założę wątek, chcąc nie chcąc
to juz byl znak, ze cos sie dzieje, ale chodzilam po lekarzach i nic nie widzieli, dopiero w pazdzierniku 2012 trafilam na swietnego lekarza i zdiagnozował co mi jest....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 11:43
-
nick nieaktualnyuaktualniam nasze kurczaczki bo zgubiłyśmy parę stron temu przepisuję się na jutro, jak mi odwagi starczy i @ nie przyjdzie to rano sikaniec
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-)
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84
10.04. Lillith, Tygrysek86, Ewa99
11.04. Pinia108
12.04. Nenaaa, Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi, karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
ile negatywów się nazbierąło
ale wszystkich staraczek tutaj nie ma, po forum krążą zazielenione w kwietniu, a niewpisane tutaj -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:dziewczyny, nie chcę tworzyć kolejnego wątku, bo jest ich już tyle, a mam pytanie czy któraś z Was miała zapalenie przydatków/jajników? czym się objawiało?
jeśli nie chcecie tutaj takiej dyskusji, to dajcie znać, założę wątek, chcąc nie chcąc
W zeszłym tygodniu odwiedziłam moją koleżankę w szpitalu, własnie miała zapalenie przydatków, objawiało się to wysoką temperaturą ponad 39 stopnie oraz bólem brzucha i podbrzusza, ale takim, że nie mogła chodzić i nie było to ani podczas owulacji ani miesiączki. Wyszła po 6 dniach, ale wciąż musi brać antybiotyki przez 2 tygodnie i jest na zwolnieniu w sumie 3 tygodnie. -
hm, kurcze, bo mnie mocno boli dzisiaj z prawej strony, tak promieniuje aż do kości ogonowej , zmarzłam rano wprawdzie ale żeby tak się aż to objawiało? chwilami jest to bardzo silny ból, ale gorączki nie mam, czasem podczas serduszkowania coś mnie pobolewało i w czasie usg też prawy jajnik z reguły dawał o sobie znać...
-
Nie wiem w jakich wątkach są dziewczyny, ale może niech się dopiszą do listy. Czym więcej nas tym lepiej Potrzebne nam te serduszka
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:hm, kurcze, bo mnie mocno boli dzisiaj z prawej strony, tak promieniuje aż do kości ogonowej , zmarzłam rano wprawdzie ale żeby tak się aż to objawiało? chwilami jest to bardzo silny ból, ale gorączki nie mam, czasem podczas serduszkowania coś mnie pobolewało i w czasie usg też prawy jajnik z reguły dawał o sobie znać...