Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:a ja nie miałam monitoringu...od czasu do czosłam poszłam na wizyte i zawsze jajniki były ładne i pecherzyki tak jak trzeba...
a bol bardzo szybko po owulce moze swiadczyc o wysokiej prolaktynie...ja tak własnie miałam...miałam wynik prawie 50 przy normie 28...dostałam bromka, prolaktyna spadła i piersi przestały bolec....
Karola, to ja mam identycznie - monitoringu nigdy nie było, bo pęcherzyki zawsze ładne, ale piersi bolą mnie właściwie od momentu owulacji! teraz już mnie bolą! a od dwóch dni są wrażliwe, niby prolaktyna była w normie ale chyba sprawdzę jeszcze raz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:Karola, to ja mam identycznie - monitoringu nigdy nie było, bo pęcherzyki zawsze ładne, ale piersi bolą mnie właściwie od momentu owulacji! teraz już mnie bolą! a od dwóch dni są wrażliwe, niby prolaktyna była w normie ale chyba sprawdzę jeszcze raz
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja mam 2,53 tsh i tez wszyscy mowia, ze jest dobre...ginek nawet krzyczał, ze za chuda jestem i zebym sie nie odchudzała...a ja na niego tak sie spojrzałam, gdzie ja chuda?.....teraz waze 60 kg i jest ok i w zyciu nie zamierzam sie odchudzac....
kaarolaa ja również mam TSH na tym samym poziomie. Na początku martwiłam się jak czytałam że powinno być ok 1-1,5 ale mój gin i edo szybko mnie "naprostowali" o porządnym opieprzu nie wspomnę
A jeśli chodzi o wagę to wręcz kazał mi przytyćkaarolaa lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:A no, TSH mam wysokie, bo prawie 3, ale moja endo mówi, że może być i najpierw kazała mi schudnąć...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyLila84 wrote:kaarolaa ja również mam TSH na tym samym poziomie. Na początku martwiłam się jak czytałam że powinno być ok 1-1,5 ale mój gin i edo szybko mnie "naprostowali" o porządnym opieprzu nie wspomnę
A jeśli chodzi o wagę to wręcz kazał mi przytyćpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosia- przykro mi Brakuje nam tu tych serduszek ;( Każda kolejna zeserduszkowana podnosi w nas wiarę, że i nam się uda...
Dziewczyny jeśli chodzi o mnie, to zastanawiam się czy coś złego się u mnie nie dzieje... OF wyznaczyło mi owulkę w ubiegły poniedziałek, czyli wg tego to dziś jest 3 dpo. Myślę jednak, że owulka była już w ubiegłą sobotę, góra w niedzielę, bo wtedy przestał mnie jajnik kłuć, aw poniedziałek przed południem na monitoringu okazało się, że już po wszystkim. Wydaje mi się więc, że jest dziś 4 lub 5dpo. Wczoraj pod wieczór zaczął boleć mnie jajnik, ten, z którego była owulka... Myślicie, że to może być coś złego? Temperaturka zaczęła rosnąć, ale już teraz zaprzestaję pomiarów by się nie stresować za bardzo. Tylko ten ból taki dziwny...jakby mnie ktoś skopał porządnie. Nigdy tak nie miałam, ale też nie mam porównania, bo odkąd się staram i obserwuję to była moja pierwsza owulacja. Czy któraś z Was też ma takie bóle w tak szybkim czasie po owulce??kaarolaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnymozesz sobie sama zaznaczyc owulke na wykresie tak jak ty uwazasz....
ja mam dzisiaj kłucia lewego jajnika...wiem ze w nim było wiecej pecherzykow bo prawy miał torbielki....i tak sobie kojarze, ze jesli maluch sie zadomowił to jajnik zaczał pracowac czyli boli....wiec moze kochana u Ciebie to tez dobry znak ja sie przekonam za 6 dni czy moje podejrzenia sa słuszne -
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,
11.04. Pinia108, Ewa99
12.04. Gajka
13.04. polkosia(-), paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks, Ida
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi, karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
z ciezkim sercem wpisuje minusa -
trzymam kciuki za was kobietki
kaarolaa, przykro mi, chwila odpoczynku i zbieraj siły na nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 15:10
-
kaarolaa wrote:mozesz sobie sama zaznaczyc owulke na wykresie tak jak ty uwazasz....
ja mam dzisiaj kłucia lewego jajnika...wiem ze w nim było wiecej pecherzykow bo prawy miał torbielki....i tak sobie kojarze, ze jesli maluch sie zadomowił to jajnik zaczał pracowac czyli boli....wiec moze kochana u Ciebie to tez dobry znak ja sie przekonam za 6 dni czy moje podejrzenia sa słuszne
Kaarolaa tylko mnie nie kłuje tak jak na owulkę, tylko boli jakby ktoś mi wkopał porządnie No nie wiem sama co o tym myśleć. Przestraszyłam się jakiegoś zapalenia czy coś, ale miałam monitoringi, to chyba byłoby widać na usg, że coś z jajcorami nie tak?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)