Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:Kaarolaa tylko mnie nie kłuje tak jak na owulkę, tylko boli jakby ktoś mi wkopał porządnie No nie wiem sama co o tym myśleć. Przestraszyłam się jakiegoś zapalenia czy coś, ale miałam monitoringi, to chyba byłoby widać na usg, że coś z jajcorami nie tak?
polkosia lubi tę wiadomość
-
Tak się przestraszyłam tych bóli, że polazłam dziś zrobić wymaz kontrolny po zakończeniu leczenia ureaplasmy... Miałam iść zaraz po @, ale udało mi się tak zagadać moją gin, że zapomniała o tym i na ten cykl przepisała mi CLO. Może to i nieodpowiedzialne, powinnam najpierw zbadać czy wszystko ok, ale założyłam, że w pierwszym cyklu z CLO i tak nie zajdę w ciążę, więc chciałam przetestować czy CLO w ogóle na mnie podziała... Teraz już wiem, że działa, tylko oby wszystko okazało się w porządku, bo jak nie to będę zmuszona zawiesić staranka a bardzo tego nie chcęRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
no ok, pamiętam, pamiętam ale jakoś taki dziwny ten ból i cycuchy jakieś takie większe, trochę takie... hmm, no inne, po prostu. Dziwne to dla mnie wszystko, uczę się tego jak zachowuje się moje ciało po owulacji, której nie miałam odkąd zaczęłam staranka. Wszystko jest dla mnie nowe i może za bardzo panikuję. W kolejnym cyklu będę mądrzejsza o tą wiedzę
kaarolaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Wiola25 wrote:A jak sie samemu zaznacza??
Musisz wejść w ten dzień co myślisz, że była owulka, klikasz wyłączenie zaawansowanego wykrywania owulacji i jużkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:chmureczka, z mojej paniki odnośnie bólu jajników i przekonania o zapaleniu przydatków wynikła owulacja, może z Twoich bóli wyniknie fasol?
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:chmureczka, z mojej paniki odnośnie bólu jajników i przekonania o zapaleniu przydatków wynikła owulacja, może z Twoich bóli wyniknie fasol?
Tamka, to pierwszy cykl, w którym była owulka odkąd się tylko staram. Do tej pory albo jakieś leczenie, albo cykle bezowulacyjne. Koszmar, który ciągnie się ponad rok. Pierwsza owulacja to dla mnie i tak wielki sukces, nie wierzę, że miałabym aż takie szczęście, by od razu skończyło się to fasolką. Nie żebym się obraziła za taki obrót sprawy , ale po prostu uważam, że limit szczęścia na ten cykl już wyczerpałam. Mała iskierka nadziei gdzieś tam we mnie jest, jak zawsze, ale naprawdę malutka. Wolę nie pokładać zbyt dużych nadziei, bo rozczarowania strasznie bolą. Wiem, że zrobiłam w tym cyklu co tylko mogłam, reszta w rękach natury.kaarolaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Chmurreczkaa, ja też kilka miesięcy miałam bezowulacyjne, dopiero teraz drugi cykl z owulacją i dlatego tak się nakręcałam.
Napisałam do mojej gin-endo, że odstawiam dziś Luteinę, bo HCG negatywne, a ona odpisała, żebym dokończyła opakowanie, bo 11 dpo to za wcześnie na betę i mam iść w poniedziałek znów, jeśli @ nie przyjdzie. Twierdzi, że przy mojej dawce jak ma przyjść jutro @, to i tak przyjdzie, pomimo brania Luteiny. Napisała, że test robi się jak się okres spóźnia, a nie przed okresem (z wykrzyknikami) Nie wiem jaki w tym wszystkim sens, ale skoro tak mówi? A z drugiej strony to dobrze, bo może przesunie mi się ze 2 dni cykl i załapię się na seks w dni płodne jak mąż będzie już w domuchmurreczkaa, kaarolaa, Tamka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Chmurreczkaa, ja też kilka miesięcy miałam bezowulacyjne, dopiero teraz drugi cykl z owulacją i dlatego tak się nakręcałam.
Napisałam do mojej gin-endo, że odstawiam dziś Luteinę, bo HCG negatywne, a ona odpisała, żebym dokończyła opakowanie, bo 11 dpo to za wcześnie na betę i mam iść w poniedziałek znów, jeśli @ nie przyjdzie. Twierdzi, że przy mojej dawce jak ma przyjść jutro @, to i tak przyjdzie, pomimo brania Luteiny. Napisała, że test robi się jak się okres spóźnia, a nie przed okresem (z wykrzyknikami) Nie wiem jaki w tym wszystkim sens, ale skoro tak mówi? A z drugiej strony to dobrze, bo może przesunie mi się ze 2 dni cykl i załapię się na seks w dni płodne jak mąż będzie już w domu
To też Ci kilka razy próbowałam delikatnie przekazać - WYLUZUJ SIĘ I NIE SPIESZ Z TYMI TESTAMI Ja mam wręcz odwrotną taktykę - nie wkręcam sobie, tylko cierpliwie czekam. Co ma być to będzie i niczego nie przyspieszę Polkosia, wyluzuj troszkę, a może jeszcze nic straconegoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
No dziś już się wyluzowałam trochę... Wczoraj miałam gorszy dzień, a dziś jest całkiem OK. Do poniedziałku czekam! I nie robię żadnych testów, obiecuję
sara_nar lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
no, to mi się podoba oby cierpliwość została Ci wynagrodzonaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
Zmienic, zmienic, a polkosi zakazac robienia testów i siania defetyzmu ja dziś od poludnia mam straszne mdlości i wpadam w lekką panikę jesli kazde drugie fazy moich owulacyjnych cyklów mają tak wyglądać to ja chyba bede musiala brac bezpatne urlopy w pracy i zamykac sie w izolatce, zeby rozwodu nie bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 17:27
kaarolaa, chmurreczkaa, Tamka, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,
11.04. Pinia108, Ewa99
12.04. Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks, Ida