Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie ja to nie kumam tych testow,zawsze na nich jest opisane jak ma wygladac wynik,ze maja byc takie same dwie krechy i jest pokazane ze jak testowa jest ledwo widoczna to znaczy ze nie ma ciazy. wiec ja juz nie wiem,bo tak samo mam w zowulacyjnymi,ze nigdy nie widze drugiej kreski popoludniu,zawsze tylko rano,cos tam ledwo swita
-
nick nieaktualnyolencja wrote:wlasnie ja to nie kumam tych testow,zawsze na nich jest opisane jak ma wygladac wynik,ze maja byc takie same dwie krechy i jest pokazane ze jak testowa jest ledwo widoczna to znaczy ze nie ma ciazy. wiec ja juz nie wiem,bo tak samo mam w zowulacyjnymi,ze nigdy nie widze drugiej kreski popoludniu,zawsze tylko rano,cos tam ledwo swita
Info z ulotki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:hmm,czyli moze jest jednak roznica miedzy tymi testami, CLO a masz jakis test owulacyjny?ciekawe czy by teraz wyszedl dodatni,ponoc czesto wychodza dodatnio w ciazy:D
olencja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowym zafasolkowanym Kobitkom :-* życzę zdrowych i spokojnych ciąż! :-* clonówka widać te krechy! Są faktycznie jasne ale są gratki
polkosia lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs