Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny macie czasami chęć coś zrobić swoim facetom? Bo mój tak mnie dziś wpienia, że nie wiem! Właśnie się pokłócilismy, zaczęło się od pierdoly a skończyło na kłótni o dziecku, którego jeszcze nie ma właśnie mi mój mąż oświadczył, że jak będzie dziecko to on będzie spał w innym pokoju! I co ja mam kurde o tym myśleć? Płakać mi się chce... Jeszcze mi powiedział, bo Ty sobie będziesz siedzieć w domu. Ale czy on myśli, że ja przy dziecku będę sobie leżeć i pachnieć!? Oczywiście obraził się teraz i poszedł do drugiego pokoju. A ja płacze w poduszkę... czasem mam już dość... Przepraszam, że tak smęce ale musiałam się wygadacOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Rybeńko, nie przejmuj się. My też mamy takie akcje czasem A jutro mu powiedz, że on może zostać z dzieckiem w domu, a Ty pójdziesz do pracy, tylko niech pamięta, że musi zrobić obiad, posprzątać, zrobić pranie, prasowanie i tak dalej Zaproponuj mu próbę 2-3 dni - Ty udawaj noworodka i ciągle krzycz, że jesteś głodna, a on przy okazji niech zajmie się domem Możesz powiedzieć, że na zachętę ułatwisz mu sprawę i nie będziesz srać i sikać do pieluchy
Ewa99, Rybeńka, Wiola25, rewelka, M4DZI4, kierzynka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Rybeńka wrote:Dziewczyny macie czasami chęć coś zrobić swoim facetom? Bo mój tak mnie dziś wpienia, że nie wiem! Właśnie się pokłócilismy, zaczęło się od pierdoly a skończyło na kłótni o dziecku, którego jeszcze nie ma właśnie mi mój mąż oświadczył, że jak będzie dziecko to on będzie spał w innym pokoju! I co ja mam kurde o tym myśleć? Płakać mi się chce... Jeszcze mi powiedział, bo Ty sobie będziesz siedzieć w domu. Ale czy on myśli, że ja przy dziecku będę sobie leżeć i pachnieć!? Oczywiście obraził się teraz i poszedł do drugiego pokoju. A ja płacze w poduszkę... czasem mam już dość... Przepraszam, że tak smęce ale musiałam się wygadac
Ja tez zauwazylam, ze faceci sa jacys drazliwi i obrazalscy przed @ swoich zon/partnerek. A moze to oni przechodza ten caly PMS? Kochana, nie martw sie, nie ty jedna przez to przechodzisz
-
Tylko ze ja przed ovu jestem heheOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Oni w ogóle chyba nie mają pojęcia co my przechodzimy. Musimy się badać, mierzyć tempki, sprawdzać śluz itp. Łykamy tysiąc tabletek, chodzimy do lekarzy, kłujemy się, żeby sobie zbadać czy wszystko dobrze. Potem po ovu słuchamy, denerwujemysię. Potem jest @ i płacz. A jak już zajdziemy w ciążę, to my mamy mdłości, bola nas piersi itp. To my chodzimy znów do lekarza, a oni tylko sobie obserwują... I tak mogę wymieniać bez końca. Ale oczywiście to my zawsze przesadzamy itp... Och chciałabym się z nim zamienić choć na chwilę... Może wtedy by zrozumiał...
Wiola25, polkosia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Gratuluję nowym zafasolkowanym! Nasza lista się zapełnia
U mnie 9-8dpo i powoli przebieram nóżkami...z nerwów
p.s czy któraś z Was z zafasolkowanych badała sobie szyjkę?Bo u mnie jest jakiś nowy objaw od owulacji...A mianowicie szyjka wysoko,ale w środku jest tak ciasno od owulacji,że mam problem z włożeniem chociażby palca...
-
Olencja,mam zamkniętą szyjkę,ale jest wysoko,natomiast w środku jest bardzo miękko i rozpulchnienie.Ale nie chcę się nakręcać,może to od duphastonu,nie wiem już sama ech
-
ja od następnego cyklu ani się nie będę macać tam w środku (dopiero drugi cykl się macam z doskoku i w poprzednim nie miałam odczucia,że jest ciasno w środku).A sprawdzałaś to przed samym okresem może?bo podobno bardzo często przed @ jest tam ciasno i rozpulchnione wszystko.U mnie od dnia owulacji jest ciasno,ale pożyjemy zobaczymy. I w następnym cyklu nie będę już chyba mierzyć temperatury,bo mnie to tylko denerwuje...
-
niedomacałam do okresu bo nie widzialam sensu w tym macaniu dalej,ja naprawde nie widze czesto zadnej roznicy. tempke moze bede nadal mierzyc i obserwowac sluz ale ta szyjka mnie wkurza najbardziej, zawsze jest twarda i sztywna i nic sie nie zmienia...
polkosia lubi tę wiadomość
-
u mnie się wszystko zgadzało z szyjką do dnia owulacji,albo też dnia po owulacji-kiedy się zamknęła itp.Ale później wróciła miękkość i ciasno.Więc jestem ciekawa jak to jest we wczesnej ciąży Bo ja w swoich szyjki nigdy nie badałam
-
nick nieaktualny