Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Morgo wrote:Przełamując jeszcze wątek życiowych tragedii - to ja obecnie mam takie podejście, że łapię się tego, jak ważne jest dla mnie by wykorzystać to życie, ten czas, który mam. I ta kruchość życia, zdrowia, stabilizacji jest dla mnie powodem do doceniania tego, co mam dzisiaj
.
Nauczyłyście mnie dziewczyny, żeby liczyć @ od 1 dnia nie plamienia w brązie, a krwawienia. To teraz mam taką rozkminę, czy na tej samej zasadzie liczyć koniec @. Jeśli tak to wychodzi na to, że mam 3 dniowe okresy. Czuję się zrewolucjonizowana mentalnie.
Morgo, Rivendell, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✅ jajowody drożne ✅ MUCHa czysto ✅ hormony w normie
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 30.06 ponowne badanie nasienia
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
Pa-u-linka wrote:Dziewczyny oczywiście nie wytrzymałam . Zrobiłam teraz drugi test . Tym razem płytkowy pink o czułości 20 . Nie wiem czy widać na zdjęciu ale na żywo bladziutka kreska .
Przepraszam za ten spam ale tak się cieszę 🥰 gdybym w grudniu nie poroniła to za dwa-trzy tygodnie bym rodziła 😥Pa-u-linka, S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
Kurcze dziewczyny pomocy.. z tych 10 testów zostaly mi 3 testy.. pinki różowe.. pierwsze zdjęcie widziałyście... nazbieralam siuskow mysle zrobie bo nie wytrzymam wcale się nie zabarwił nic nawet nie ma kontrolnej tej nic totalnie nigdzie.. myślę stopuje lecę po inny i kurde znowu to samo nic się nie wybarwil nic nie pokazało.. o co chodzi do cholery ?? Nie mam już żadnego testu.. poskresle fakt, że do tej pory każdy działał normalnie .. a dzisiaj żaden nic nie pokazuje.. ten pierwszy co robiłam to teraz pokazuje jedna krzywa kreskę. Ale wiadomo to nic nie znaczy. Co się dzieje do cholery ??
S_va_88 lubi tę wiadomość
-
MroziaMM wrote:Kurcze dziewczyny pomocy.. z tych 10 testów zostaly mi 3 testy.. pinki różowe.. pierwsze zdjęcie widziałyście... nazbieralam siuskow mysle zrobie bo nie wytrzymam wcale się nie zabarwił nic nawet nie ma kontrolnej tej nic totalnie nigdzie.. myślę stopuje lecę po inny i kurde znowu to samo nic się nie wybarwil nic nie pokazało.. o co chodzi do cholery ?? Nie mam już żadnego testu.. poskresle fakt, że do tej pory każdy działał normalnie .. a dzisiaj żaden nic nie pokazuje.. ten pierwszy co robiłam to teraz pokazuje jedna krzywa kreskę. Ale wiadomo to nic nie znaczy. Co się dzieje do cholery ??
Chyba zostaje czekać do jutra i lecieć do rossmanna lub podejść do całodobowej apteki po jakiś.Morgo lubi tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
Powder wrote:O rany, mega współczuję, bo trafiłaś na jakieś epickie kombo wadliwych testów. Zareklamowałabym je na Twoim miejscu, bo rozumiem jeden trafiony…ale wszystkie? 🫣
Chyba zostaje czekać do jutra i lecieć do rossmanna lub podejść do całodobowej apteki po jakiś.
Ja nie wiem jak ten brajan ze mną tutaj pogrywa to normalnie oszaleje..S_va_88 lubi tę wiadomość
-
MroziaMM wrote:Na tyle to jest dziwne ze do tej pory wszystkie pokazywały biel. A teraz nic.. pojade do tej apteki bo nie wytrzymam ale znowu sisuki zbierać a tyle czekałam.. 🤣🤣
Ja nie wiem jak ten brajan ze mną tutaj pogrywa to normalnie oszaleje..
Znalazłam informację, że poza przypadkiem wadliwego testu, kreska kontrolna może nie być widoczna, jeśli użyje się za mało siuśków.MroziaMM, Morgo, Rivendell, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
Powder wrote:Wysyłam wirtualne wsparcie dla pęcherza 😂
Znalazłam informację, że poza przypadkiem wadliwego testu, kreska kontrolna może nie być widoczna, jeśli użyje się za mało siuśków.
Nasikalam na jeden nawet az za dużo mysle.. ale chodzi o to ze normalnie ten test leci tak na czerwono jakby wszystko i pojawiają się te kreski co nie ?? A na tym nic z takich rzeczy się nie dzieje.. a na pierwszym doszło do tej pierwszej jak na foto i dalej nic.. nie wiem moze faktycznie wadliwe..S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Paulinka, ja tam widzę kreskę bez zastanowienia 😍 dla mnie pozytyw. I aż jestem w szoku, że pinki potrafią płatać figle, bo dla mnie to właśnie pewniaki. Ale skoro u ciebie coś bywalo na rzeczy, to może spróbujesz powtórzyć test jutro z porannego moczu i innym testem, np. płytkowym dla porównania? W każdym razie trzymam kciuki mocno i czekam na kolejną fotkę 🤩
Pa-u-linka lubi tę wiadomość
👦2020
👼2022
👦luty 2024
⏳01.2025 początek starań o trzecie maleństwo u boku 🙏🏻
🍀 11 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
Mrozia, wygląda na to, że trafiłaś na wadliwe testy. Współczuję 😐 Brak kreski kontrolnej oznacza, że test w ogóle się nie uruchomił prawidłowo. Niezależnie od wyniku. Skoro zdarzyło się to dwa razy pod rząd, mimo że wcześniej działały, to ewidentnie trafiłaś na felerną partię.
Może warto powtórzyć test, najlepiej innej firmy, może właśnie jakaś apteka całodobowa, jak tu któraś z dziewczyn pisała?Bergamotka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
👦2020
👼2022
👦luty 2024
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 34 🐶 🐶
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🧔🏻♂️ on
karczoch321 wrote:Dwie kreski jak nic 🤣🤪🤞
Wszystko przez te dziwne plamienie no ja nigdy nie mam plamien.. a okresu nie ma jak nie było i nie boli mnie nic jak na okres.S_va_88, olaa lubią tę wiadomość
-
Kurcze, no zrobiłam mnóstwo pinkow, nigdy nie miałam takiej sytuacji, żeby były wadliwe. Zareklamuj!👦2020
👼2022
👦luty 2024
eM 🌺 wrote:Mrozia, wygląda na to, że trafiłaś na wadliwe testy. Współczuję 😐 Brak kreski kontrolnej oznacza, że test w ogóle się nie uruchomił prawidłowo. Niezależnie od wyniku. Skoro zdarzyło się to dwa razy pod rząd, mimo że wcześniej działały, to ewidentnie trafiłaś na felerną partię.
Może warto powtórzyć test, najlepiej innej firmy, może właśnie jakaś apteka całodobowa, jak tu któraś z dziewczyn pisała?S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Mrozia, ale skoro kreski sa mimo wszytsko dwie. To może jednsk coś jest na rzeczy 🤞
Najlepszym rozwiązaniem będzie bieg do apteki po test 😁 ja bym chyba tak zrobiła 😊S_va_88, olaa lubią tę wiadomość
👦2020
👼2022
👦luty 2024
A ostatnio mialam smieszna historie w sklepie..
Pyta mnie taka znajoma a Twoje dziecko to też już chodzi tu do nas do szkoły. A ja niewiele myśląc nie wiem dlaczego powiedzialam jej tak : jeszcze nie ale może niedługo się uda 🤣🤣 pozniej tak ide i myślę co ja powiedzialam w ogóle.. hahaha moze mozg moj juz wiedział, że coś się dzieje 🤣🤣 bo jeszcze dzieci nie mam, pomyliła mnie z moją siostrą🤣Powder, karczoch321, Morgo, cukrzyk1991, S_va_88, Marzycielka94, malrzrz, olaa lubią tę wiadomość
-
W ogóle witam się w nowym miesiącu i Paulina, gratuluję pięknego otwarcia czerwca ♥️
Ja na kilka dni lekko się wyłączyłam z forum ze względu na wyjazd. Powiem Wam, że solo wypad, tylko z psem, to był strzał w 10!! Okazało się, że jestem dość odważna i decyzyjna, bo od wtorku spałam sama w naszym vanie i szukałam samodzielnie miejscówek na dziko. Było super 🤩 połaziłam po Beskidzie Żywieckim i Małej Fatrze. Trochę odcięłam sie od neta i co prawda reset głowy nie był mi potrzebny, ale taki relaks poza domem i zmiana otoczenia dała mi +100 do spokoju ducha. Poczułam mega wdzięcznośc za to, że jest jak jest. W między czasie dostałam okres, więc w nowy cykl wchodzę spokojna, naładowana dobrą energia i z pozytywnym nastawieniem. Chyba po raz pierwszy w tym roku 😅 na ten moment mam przebadane i wyleczone wszystko co mogłam i chciałam. Skończył mi się luxmed, więc planuje nie wyszukiwać sobie nowych potencjalnych możliwości. Przede mną tylko drożność, mam nadzieję, że to będzie ostatnia przeszkoda na drodze do celu, czyli brzuszka 😛
Kolejny tydzień będzie zajęty, bo szykuje mi się wizyta w szpitalu związana z drożnością, mam dwie rozmowy o pracę, jeden dzień spędzę na mieście na załatwianiu spraw, a w weekend szykuje mi się mini babski wypad.
Potem tydzień w owulka i pewnie długie dwa tygodnie z Brajanem 🤣 przez Was mam już dodane milion testów do koszyka na Allegro!! Chyba postawię na Pinki, tylko jeszcze nie wiem które. Ale już żadnych no name’ów albo testów z Action 🫣
Także proszę o wpisanie na 25.06 - to będzie prawdopodobnie ostatani dzień brania proga, więc zobaczymy ile kresek wysikam 🫣🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca, 15:51
Morgo, MroziaMM, ater, Olisska, Powder, S_va_88, MoniaB, Marzycielka94, malrzrz, cysterka95, Dżozu, olaa lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 11 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2