Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
SanderkaA wrote:Hejka, wpadam tu w chwili wolnej!
Dziewczyny tulę za biele i @ 🫶 Ale pamiętajmy, w końcu przyjdzie do nas to szczęście, nie poddawajmy się !
Dziewczyny z pozytywnymi testami, ogromne gratulacje, rośnijcie zdrowo 🥰
@ assialbnn bardzo mnie ucieszył twój update od lekarza i przynoś nam regularnie tutaj o sobie wieści! Rośnijcie zdrowo 🥰
Ja jestem już po okuliście. Wzrok na ten moment mam z tą samą wadą niby (pani doktor dosyć, szybko mi te badanie robiła a ja czułam stres i nie wiem co tym myśleć). Natomiast mam brać suplement na wzrok Retixoft Angio + Cornegel bez soczewek i krople nawilżające z soczewkami (2x w tygodniu noszę soczewki na tańcach) ponieważ mam oczy suche jak pieprz i to może powoduje złe widzenie wieczorami przez światła. 🧐 Badanie dna oka dopiero mam zrobić.
Dziewczyny, troszkę się zaniepokoiłam, jestem 3 dni po owulacji, dzisiaj rano po serduszkowaniu ( 15dc) dostałam ubogiego różowego plamienia i 1 nitka krwi. Nic mnie nie piecze, nie swędzi. Jedynie czuję prawy jajnik delikatnie. To plamienie trwało kilka godzin. Martwić się?
Dodam że od dzisiaj mam biorę Duphaston 2x dziennie do pojawienia się miesiączki.SanderkaA lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48) + hirsutyzm
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
06/25 - starania wstrzymane -
MMM123 wrote:Też oczywiście pierwsze co zrobiłam po opłacaniu sprawy to konsultacja z czatem gpt
I opowiem tutaj ku przestrodze. Zadałam mężowi serię pytań pomocniczych żeby jakoś ustalić lub wykluczyc potencjalne przyczyny. Między innymi padło pytanie
ile dzisiaj piłeś?
No rano kawe.
I coś jeszcze?
nie wiem chyba nie.
A wczoraj?
Na pewno trzy kawy.
A jakąś wodę?
Pewnie tak ale nie pamiętam ile.
A nie masz uczucia że jesteś odwodniony?
A jakie to uczucie? Tak mi tylko cierpko w buzi...
A sikałem dziś normalne?
No jakoś takie ciemne żółte siki miałem. A skąd wiesz?
Koniec rozmowy... jak wytłumaczyłam to się obraził że mu nie przypominałam o piciu, a o suplementach tak. No nie wiedziałam że dorosłemu chłopu trzeba przypominać o piciu wody serio... mama ogromną nadzieję że to przez to, ale nie mam już siły bo teraz znowu dwa tygodnie dodatkowego stresu.
Po długasnej opowiesci moral. Dziewczyny przypilnujce facetów przed badaniem żeby pili wodę. Oszczedzixie sobie stresu.
moj tez nie pije wody - tylko kawę - identycznie jak Twóji tez w badaniu wyszło brak upłynnienie, podejrzewam ze przez to
ale stres podczas badania tez dodatkowo mógł to sprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca, 17:55
✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!
💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
• Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie
🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
– Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥
🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅
🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖
🟡 Faza lutealna: 12 dni
– Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕
📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
– Estradiol: 40 pg/ml 💧
– FSH: 6 mIU/ml 🌱
– LH: 6 mIU/ml 🔁 -
Meggi - a co u Ciebie? Bo widzę, że nie było update z Twojego testowania? 🤞🏻✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48) + hirsutyzm
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
06/25 - starania wstrzymane -
Marzycielka94 wrote:A jesteś pewna co do owulki? Może to było plamienie owulacyjne?
W 9dc byłam na monitoringu i pani doktor powiedziała że owulacja nastąpi na następny dzień max po jutrze. I faktycznie test owu był pozytywny na drugi dzień (10 dc), krecha ciemniejsza od testowej a na drugi dzień (11 dc) już negatyw, krecha bardzo słaba. Więc przypuszczam że owulacja się odbyła. Plamień nigdy nie miałam owulacyjnego ani nigdy w 15dc więc troszkę się teraz zamartwiam 🙈 do ginekologa niestety wolny pierwszy termin jest na 30 czerwca, za późno na potwierdzenie owu 🥹 chyba muszę proga w takim razie zbadać 7dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca, 18:33
MoniaB, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, Duphaston, według zaleceń lekarza.
Badania 04.04:
Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅
Badania 6.05:
TSH : 1,6 ✅ T4 : ✅
Prolaktyna : 30 ❌ ( po tygodniu przerwy od Dostinex )
26/06 : cykl bezowulacyjny, torbiel.
➡️ 16/06 : Pobranie posiewu z szyjki macicy
➡️ Badanie drożności jajowodów? -
SanderkaA wrote:Hejka, wpadam tu w chwili wolnej!
Dziewczyny tulę za biele i @ 🫶 Ale pamiętajmy, w końcu przyjdzie do nas to szczęście, nie poddawajmy się !
Dziewczyny z pozytywnymi testami, ogromne gratulacje, rośnijcie zdrowo 🥰
@ assialbnn bardzo mnie ucieszył twój update od lekarza i przynoś nam regularnie tutaj o sobie wieści! Rośnijcie zdrowo 🥰
Ja jestem już po okuliście. Wzrok na ten moment mam z tą samą wadą niby (pani doktor dosyć, szybko mi te badanie robiła a ja czułam stres i nie wiem co tym myśleć). Natomiast mam brać suplement na wzrok Retixoft Angio + Cornegel bez soczewek i krople nawilżające z soczewkami (2x w tygodniu noszę soczewki na tańcach) ponieważ mam oczy suche jak pieprz i to może powoduje złe widzenie wieczorami przez światła. 🧐 Badanie dna oka dopiero mam zrobić.
Dziewczyny, troszkę się zaniepokoiłam, jestem 3 dni po owulacji, dzisiaj rano po serduszkowaniu ( 15dc) dostałam ubogiego różowego plamienia i 1 nitka krwi. Nic mnie nie piecze, nie swędzi. Jedynie czuję prawy jajnik delikatnie. To plamienie trwało kilka godzin. Martwić się?
Dodam że od dzisiaj mam biorę Duphaston 2x dziennie do pojawienia się miesiączki.SanderkaA lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
-
Ssilvia wrote:moj tez nie pije wody - tylko kawę - identycznie jak Twój
i tez w badaniu wyszło brak upłynnienie, podejrzewam ze przez to
ale stres podczas badania tez dodatkowo mógł to sprawić
Ale to przecież ręce opadają. Kobieta pilnuje cyklu, suplementów, wizyt i nie wiadomo czego jeszcze, ale nie zakomunikowałam że trzeba pic wodę... do tej pory w badaniach wychodziła podwyższona Lepkość, teraz myślę że to też przez brak wody, a Ruch niższy bo Lepkość za duża. Wydajemy majątek na suplementy, a on wody nie pije. Serio parę razy widziałam jak "na sucho" połyka tabletki bo akurat nie stała butelka kolo pudełka.
Przepraszam rozmarudziłam się, ale wolę wam niż jemu bo też mu trochę przykro, że te 15 minut wstydu poszło na marne.MoniaB, Dżozu, Ritkaa, Ssilvia, Morgo, Marzycielka94, kikix0o, Idawoll, S_va_88 lubią tę wiadomość
Starania 02.2024
Na poważnie od 11.2024
01.2025 beta 20 💔
03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
(Leczenie antybiotykami)
AMH 1.98
Ilość plemników 91 mln
Koncentracja 45.5 mln/ml
Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
Morfologia 4%
Suplementacja TenFertil ON -
Ja się złamałam, bo dziś dostałam miesiączkę po 10 dniach obsuwy po badaniu drożności. I przez to przesuwa się też spodziewany okres płodności i inseminacji.. I wypada akurat jak mamy opłacony drogi wyjazd rodzinny na drugi koniec Polski. Ehhh. Jak to wszystko się mi przeciąga. Mam nadzieję, że organizm da pęcherzyk przed lub po wyjeździe bo nie mogę go odwołać. Zabieram siostrzeńcow na wyjazd i od miesięcy bardzo czekają na te dni.
Już miałam odwołaną inseminację 2 miesiące przez wyjazdy lekarza, 2 razy przez moją chorobę, raz przez drożność, teraz wyjazd. To jest pół roku w plecy. A zaraz się obudzę i na invitro będzie za późno.
38💃💛🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2022
Strania od 04.2024
2024/2025 6 cykli stymulowanych ⚪⚪⚪⚪⚪⚪
1️⃣ IUI 13.02.25, Aromek + ovi ⚪
🔄 marzec - lekarz na urlopie, naturalnie ⚪
🔄 kwiecień - przeziębienie, naturalnie ⚪
2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + Zivafert, Lustork ⚪
🔄 maj - badania, suple
3️⃣ IUI czerwiec?
AMH dobre 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność dobra 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie lekko obniżone 💦 Inne wyniki moje i męża ok 😇 -
MMM123 wrote:Ale to przecież ręce opadają. Kobieta pilnuje cyklu, suplementów, wizyt i nie wiadomo czego jeszcze, ale nie zakomunikowałam że trzeba pic wodę... do tej pory w badaniach wychodziła podwyższona Lepkość, teraz myślę że to też przez brak wody, a Ruch niższy bo Lepkość za duża. Wydajemy majątek na suplementy, a on wody nie pije. Serio parę razy widziałam jak "na sucho" połyka tabletki bo akurat nie stała butelka kolo pudełka.
Przepraszam rozmarudziłam się, ale wolę wam niż jemu bo też mu trochę przykro, że te 15 minut wstydu poszło na marne.
Rozumiem Ciebie doskonale. Ja ostatnio też miałam wybuch do mojego bo witaminy bierze jak mu się przypomni czyli rzadko i większość ja mu przypominam. Nakrzyczałam że ja mam dosyć badań, pamiętania o lekach, witaminach, testy owu, testy ciążowe, odmawiania sobie różnych rzeczy a on wszystko w nosie. W gniewie powiedziałam że jeśli to się nie zmieni to nie będę się tak starać i mieć z nim dzieci 🙈 szybko się wystraszył wziął sobie do serca bo w większości czasu teraz pamięta o witaminach. 😅Ssilvia, Marzycielka94, MoniaB, Dżozu, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩🏼: 27l 🧑🏼🦱:29l
Starania od: 10.2024 na poważnie
👩🏼: hiperprolaktynemia
🧑🏼🦱: morfologia w normie
💊: Dostinex, jodid 100, Prenacare, Euthyrox 25, Duphaston, według zaleceń lekarza.
Badania 04.04:
Prolaktyna : 10 —> (zmniejszono dawkę Dostinex)
TSH : 3,5 —> Euthyrox 25
FT4 : 1,44 (podnosi się, do obserwacji wraz z TSH). Norma: 1-1,6
Ferrytyna : 25 (do podniesienia). Norma: 15-150
Żelazo : 22,6. Norma: 9-30,4 ✅
Witamina D3 : 46,90. Norma: 30-100✅
Witamina B12 : 425. Norma: 197-771✅
Badania 6.05:
TSH : 1,6 ✅ T4 : ✅
Prolaktyna : 30 ❌ ( po tygodniu przerwy od Dostinex )
26/06 : cykl bezowulacyjny, torbiel.
➡️ 16/06 : Pobranie posiewu z szyjki macicy
➡️ Badanie drożności jajowodów? -
MMM123 wrote:Ale to przecież ręce opadają. Kobieta pilnuje cyklu, suplementów, wizyt i nie wiadomo czego jeszcze, ale nie zakomunikowałam że trzeba pic wodę... do tej pory w badaniach wychodziła podwyższona Lepkość, teraz myślę że to też przez brak wody, a Ruch niższy bo Lepkość za duża. Wydajemy majątek na suplementy, a on wody nie pije. Serio parę razy widziałam jak "na sucho" połyka tabletki bo akurat nie stała butelka kolo pudełka.
Przepraszam rozmarudziłam się, ale wolę wam niż jemu bo też mu trochę przykro, że te 15 minut wstydu poszło na marne.
Daj mu w ramach suplementacji 1 szklankę rano z rozpuszczonym ACC (w tabletce musującej) i jedną na wieczór. Mój mąż też ma duży problem z dbaniem o ilość płynów w ciągu dnia. Wody nie lubi. Teraz próbuje wrócić do dodawania do wody odrobiny stężonych soków NFC bez cukru.Marzycielka94 lubi tę wiadomość
31 👩❤️👨 38
💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa
🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - N, prolaktyna - lekko podwyższona (do powtórki po lepiej przespanej nocy)
AMH - 3,14
💊 Pregna Start, Sanprobi Stress, olej z wiesiołka (faza folikularna), naturalne antyoksydanty w diecie
4 cs o pierwszego potomka
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Boję się, że będę miała cykl stracony. Wczoraj po wizycie u ginekologa zauważyłam białe grudki na majtkach, dzisiaj przy podcieraniu też. Chyba jakaś infekcja się przyplątała 🙁👩 PCOS, hiperprolaktynemia
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle
06/25 lametta+ estrofem -
PA wrote:Boję się, że będę miała cykl stracony. Wczoraj po wizycie u ginekologa zauważyłam białe grudki na majtkach, dzisiaj przy podcieraniu też. Chyba jakaś infekcja się przyplątała 🙁
A ginekolog Cię badał wziernikiem? Grzybicę widać często samym oglądaniem bo cała pochwa jest pociapana twarożkiem. Ja tak miałam na początku obecnego cyklu, ale leki szybko pomogły - są takie do wzięcia 1x.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca, 19:12
Marzycielka94, Ritkaa, S_va_88 lubią tę wiadomość
31 👩❤️👨 38
💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa
🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - N, prolaktyna - lekko podwyższona (do powtórki po lepiej przespanej nocy)
AMH - 3,14
💊 Pregna Start, Sanprobi Stress, olej z wiesiołka (faza folikularna), naturalne antyoksydanty w diecie
4 cs o pierwszego potomka
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
To jest serio denerwujące, bo ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy nie chcą widzieć, ale tak jak mówicie - zazwyczaj kwestia problemów z zajściem w ciążę czy późniejszymi problemami spada na kobietę, która musi ogarniać lekarzy, suplementy itd, a oni najprostszych rzeczy nie mogą przypilnować… Tak samo potem to my jesteśmy w ciąży przez 9 miesięcy, my rodzimy, my przechodzimy połóg. Irytuje mnie niesamowicie takie podejście 🥲 Mój na szczęście sam z siebie od dawna dba o zdrowie, suplementy, siłownia i inne pierdoły, nawet sam z siebie proponował że pójdzie na badanie nasienia, co mnie zszokowało pozytywnie 😅 A widzę, że jednak chyba większość facetów właśnie olewa temat i trzeba ich pilnować jak dzieciK. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
pierwszy cykl starań: styczeń 2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory (ferrytyna, B12, D3, kwas foliowy) – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Morgo wrote:A ginekolog Cię badał wziernikiem? Grzybicę widać często samym oglądaniem bo cała pochwa jest pociapana twarożkiem. Ja tak miałam na początku obecnego cyklu, ale leki szybko pomogły - są takie do wzięcia 1x.👩 PCOS, hiperprolaktynemia
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle
06/25 lametta+ estrofem -
Pytanie na dziś: który moment cyklu jest dla was najbardziej denerwujący? Bo ja najmniej lubię ten czas od owulacji do momentu kiedy brajanusz podpowiada: "a może by tak zatestować?". Naprawdę już wolę testować i widzieć tę biel vizira, niż czekać pierwsze dni po owulacji kiedy jeszcze jestem w stanie na tyle logicznie myśleć, że wiem, że wtedy to nic nie wyjdzie 😅
Marzycielka94, Morgo, S_va_88 lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
Starania o drugiego małego człowieka 🥰
4 cs... czas start. -
Kitkat wrote:Pytanie na dziś: który moment cyklu jest dla was najbardziej denerwujący? Bo ja najmniej lubię ten czas od owulacji do momentu kiedy brajanusz podpowiada: "a może by tak zatestować?". Naprawdę już wolę testować i widzieć tę biel vizira, niż czekać pierwsze dni po owulacji kiedy jeszcze jestem w stanie na tyle logicznie myśleć, że wiem, że wtedy to nic nie wyjdzie 😅
Zdecydowanie najgorszy to ten, gdy zrobi się test, który okazuje się totalnie biały a trzeba czekać do 🐒jeszcze kilka dni…Marzycielka94, Morgo, Zosia667, Powder lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Morgo wrote:Daj mu w ramach suplementacji 1 szklankę rano z rozpuszczonym ACC (w tabletce musującej) i jedną na wieczór. Mój mąż też ma duży problem z dbaniem o ilość płynów w ciągu dnia. Wody nie lubi. Teraz próbuje wrócić do dodawania do wody odrobiny stężonych soków NFC bez cukru.
Dziękirade przekażę, ale ja mu już nic nie daje. Jemu chyba powinno zależeć, żeby za dwa tygodnie nie było powtórki, no chyba że mu się podobają takie badania
ale swoją drogą wielki szacun dla laboranta, bo akurat byłam przy rozmowie telefonicznej i mówi że jeśli zazwyczaj jest więcej to on poprostu tego nie będzie badac, tylko nowa próbkę bo szkoda kasy, ale decyzja należy do męża. A mógł olac sprawę zbadac co jest i kasa w błoto
Starania 02.2024
Na poważnie od 11.2024
01.2025 beta 20 💔
03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
(Leczenie antybiotykami)
AMH 1.98
Ilość plemników 91 mln
Koncentracja 45.5 mln/ml
Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
Morfologia 4%
Suplementacja TenFertil ON -
MMM123 wrote:Jeśli poza testami wszystko wskazuje na owulacje tzn. Śluz czy temperatura to ja bym się aż tak tym nie przejmowała. Mi test owulacyjny tylko raz wyszedł taki bez wątpliwości pozytywny, w pozostałych cyklach kreska ciemnieje, ale nigdy nie jest taka super wyraźna jak u innych dziewczyn, a owulacje potwierdzone. Poprostu u niektórych ten skok LH jest mniejszy i wystarczy do pęknięcia pecherzyka.
Chyba, że brak jakichkolwiek oznak owulacji to wtedy się trzeba zastanowić wspólnie z lekarzem co z tym zrobić.
U mnie śliski śluz ale temperatura nie wskazuje że jest na po owulacji, 36,71 - wygląda jak tempka przed owu. To pierwszy taki "dziwny" cykl, zwykle udaje mi się wyłapać pik. Choć powiem wam że ból owulacyjny przez ostatnie +- 4 dni jest, delikatny skurcz po lewej stronie. Możliwe że coś się zaczyna dziać. Ale wyjątkowo jestem zmieszana 😅🤣Powodzenia wszystkim ❤️
Trzymam za was kciuki !
Akcja: Bobas 🍼👶
Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
Starania od: 12.2024r. bez wspomagania
3.06 Nowy cykl 🍀
(?).06 owu? Halo kiedy będziesz? 🥹
💊 Suplementy:
Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (2000 μg), Niepokalanek Mnisi -
Morgo wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi 😍
My rozważamy przede wszystkim starszego pieska z DT lub schroniska.Morgo, Wianek lubią tę wiadomość
-
Kitkat wrote:Pytanie na dziś: który moment cyklu jest dla was najbardziej denerwujący? Bo ja najmniej lubię ten czas od owulacji do momentu kiedy brajanusz podpowiada: "a może by tak zatestować?". Naprawdę już wolę testować i widzieć tę biel vizira, niż czekać pierwsze dni po owulacji kiedy jeszcze jestem w stanie na tyle logicznie myśleć, że wiem, że wtedy to nic nie wyjdzie 😅
Również uważam, że to najgorszy czas i to czekanie. Ja mam do testowania jeszcze 9 dni, a w dodatku nie będę mogła nawet spróbować testowania wcześniej, bo może wyjść jeszcze coś po zastrzyku. Te kilka dni to czasem cała wieczność 🙈👩27l.
➡️niedoczynność tarczycy
➡️Pcos
➡️hipoglikemia reaktywna
➡️Starania naturalne od 05.2023
➡️Starania z pomocą medyczną od 05.2025
✅05. 2025 CLO
⏸26.05.2025
😭29.05 CB💔
✅06.2025 CLO+fostimon+ ovitrelle
🤞✊🙏
🧔27 l.
✅Morfologia 15%