Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
S_va_88 wrote:Dziewczyny tęsknię za Wami, a cały czerwiec od początku jest kosmicznie nie do ogarnięcia dla mnie.
A będzie tylko gorzej, bo to czerwiec w szkole w płacach jest okropny.
Witam jeszcze raz wszystkie nowe dziewczyny.
Mam nadzieję, że uda mi się wkoncu bardziej udzielać,
a nie tylko walczyć, żeby przeczytać.
Ale jestem dobita.......
Okazało się że nawet nie zdążę 13 w piątek siknąć.
Bo dziś przyszła 🩸
Marzycielko możesz mi zapisać.
Płakać mi się chce.......zresztą od rana popłakuję.
PS. Ale wkoncu dorosłam do tego, żeby iść do lekarza. Ja wiem, zlinczujecie mnie. Ale po poronieniu w listopadzie, po zabiegu łyżeczkowania 😓 i potem po tej kontroli po trzech tygodniach,..........czułam taki wewnętrzny opór przed lekarzami, zresztą nadal czuję. Ale wkoncu zapisałam się do lekarza. Nie podobają mi się tę plamienia przed i po okresie. Na szczęście nie w każdym cyklu są. Ale się pojawiają.
A do tego od wczoraj mi się śnią słowa lekarza, o tym że serduszko nie bije..........
Ja chyba poprostu głupią wierzyłam że po miesiącu w którym miałam rodzić, poprostu znajdę w ciążę.....a tak się nie stało.
Niem ma siły na nic dzisiaj, ciężko mi.
Najchętniej bym wzięła wolne w pracy, ale wiem, że nie mogę.
Proszę powiedzcie mi, że następny miesiąc będzie nasz..........S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
13 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
HSG dwa jajowody drożne ✅
🔜 czerwiec badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero -
Marzycielka94 wrote:Belia, może owulka dzieje się właśnie teraz, tylko przegapiłaś pika? Dzisiaj Powder dobrze napisała, że na wieczór LH spada i najlepiej testy robić do 20. Więc jeśli robiłaś teraz to wez pod uwagę margines błędu.
Fajnie kiedyś też napisała cukrzyk, że u niej najlepszy śluz jest tuż przed owu i jak o tym pomyślałam to u mnie jest podobnie, jakby ciało chciało dać sygnał i warunki do przetrwania żołnierzykom tuż przed kulminacyjnym momentem 😅
A jeżeli chodzi o to LH to się chyba muszę niezgodzic bo ja mam często pik po 22. Kiedyś miałam nawet taką zasadę, że robię owulaki przed snem zaraz. Raz wyłapałam pik o 3 w nocy 🫣👩🏼&👨🏽 31 &🐶 3
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
13 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
08.24 cb 💔
10.24 cb 💔
HSG dwa jajowody drożne ✅
🔜 czerwiec badanie nasienia
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero -
kikix0o wrote:Flotek trzymam za Ciebie kciuki, żeby to był TEN cykl 🥺❤️ Przykro mi bardzo, że teraz się nie udało, ale nie poddawaj się ❤️
Za dużo razy w życiu się poddałam, teraz zaciskam pośladki i bakłażanuję aż do znudzenia 🤣🫡 dziś 8 DC, jeszcze dużo czekania 🥲🙏
Myślę że jak kiedyś zobaczę ⏸️ to spanikuję 🤪 Nie wiem czy oszaleję z radości czy przez zmartwienia!S_va_88, kikix0o, Lianaa, ferrytynka25, ater, cysterka95, Morgo lubią tę wiadomość
Powodzenia wszystkim ❤️
Trzymam za was kciuki !
Akcja: Bobas 🍼👶
Nigdy nie zobaczyliśmy, ale walczymy o pierwsze ⏸️
Starania od: 12.2024r. bez wspomagania
3.06 Nowy cykl 🍀
18.06 owu ❤️❓
💊 Suplementy:
Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi -
Można mnie wpisać na 30 czerwca, to będzie coś koło 13-14 dpo (zobaczymy jak wypadnie w tym cyklu), może czerwiec jednak będzie szczęśliwy 🤪🍓 I miło go zakończę!!!
Oby obrodził w ostatni dzień 😁
Marzycielka94, NinaB, kikix0o, Lianaa, ater, MroziaMM, Morgo lubią tę wiadomość
Powodzenia wszystkim ❤️
Trzymam za was kciuki !
3.06 Nowy cykl 🍀
18.06 owu ❤️❓
💊 Suplementy:
Kwas foliowy (800 μg) + kompleks wit. B, Żelazo, Cynk + Selen, A + E, D3 (2000 UI), Mio-inozytol (500 μg), Niepokalanek Mnisi -
Ssilvia wrote:ja próbowałam pilates przy ścianie z YouTube, tez wzmacnia mięśnie dna miednicy i ukrwienie. bardzo przyjemne ćwiczenia, nie długo i relaksujące. Jest takie cos wyzwanie 30 dniowe - i każdego dnia kolejny odcinek
Ssilvia lubi tę wiadomość
👩 PCOS, hiperprolaktynemia
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle
06/25 lametta+ estrofem -
flotek wrote:Można mnie wpisać na 30 czerwca, to będzie coś koło 13-14 dpo (zobaczymy jak wypadnie w tym cyklu), może czerwiec jednak będzie szczęśliwy 🤪🍓 I miło go zakończę!!!
Oby obrodził w ostatni dzień 😁Belia, flotek, kikix0o, ater lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -
S_va-88 bardzo mi przykro
😞 😓 😩 trzymaj się.
Ssilva z chęcią poczytam!! Musimy się dodać do przyjaciółek. Chciałam też zapytać chyba o badanie na nietolerancje glutenu, miałam w dzieciństwie plus skaze białkową, zastanawiam się czy nadal we mnie to nie siedzi i stąd nie biora się moje problemy.
S_va_88 lubi tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, ubichinol, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 49 (50-170) ----> 90,8 ✔️
ferrytyna 24.77 (4,6 - 204) ----> 19,07 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
3 dc / estradiol 33,70/13 ☹️ fsh 3,83/lh 3,9 prolaktyna 20.20 testosteron 1.22 nmol/L
6-7 dpo / progesteron 9,3 / ---> 0,17 / ---> 11,41
estradiol 88 ---> 65 🔻
shbg 35,93 🔻
DHEA-SO4 262.50
testosteron wolny 4,06 🔺
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
S_va_88, Powder, malrzrz, ater lubią tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, ubichinol, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 49 (50-170) ----> 90,8 ✔️
ferrytyna 24.77 (4,6 - 204) ----> 19,07 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
3 dc / estradiol 33,70/13 ☹️ fsh 3,83/lh 3,9 prolaktyna 20.20 testosteron 1.22 nmol/L
6-7 dpo / progesteron 9,3 / ---> 0,17 / ---> 11,41
estradiol 88 ---> 65 🔻
shbg 35,93 🔻
DHEA-SO4 262.50
testosteron wolny 4,06 🔺
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Belia wrote:Być może ale kurde mnie zawsze tak boli jajnik, że chodzić nie mogę. Wczoraj były przytulanki więc jeżeli jest dziś lub była wczoraj to nic straconego. Tak czy siak nie nastawiam się jakoś bardzo na czerwiec.
A jeżeli chodzi o to LH to się chyba muszę niezgodzic bo ja mam często pik po 22. Kiedyś miałam nawet taką zasadę, że robię owulaki przed snem zaraz. Raz wyłapałam pik o 3 w nocy 🫣S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩34 👨39
10 cs o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
TSH 1,2
AMH 1.3
Żelazo - 150
Ferrytyna - 36
D3 - 72
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Drożność - wrzesień
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Marzycielka94 wrote:Wpisane! To nie przypadek, że dwa razy będziesz testować w tym miesiącu, mocno trzymam kciuki! 😁🤞🏻❤️
Szkoda że nie 3 🤣 Bo mówią że do 3 razy sztukaS_va_88 lubi tę wiadomość
Powodzenia wszystkim ❤️
Trzymam za was kciuki !
3.06 Nowy cykl 🍀
18.06 owu ❤️❓
💊 Suplementy:
Dżozu wrote:S_va-88 bardzo mi przykro
😞 😓 😩 trzymaj się.
Ssilva z chęcią poczytam!! Musimy się dodać do przyjaciółek. Chciałam też zapytać chyba o badanie na nietolerancje glutenu, miałam w dzieciństwie plus skaze białkową, zastanawiam się czy nadal we mnie to nie siedzi i stąd nie biora się moje problemy.✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!
💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
• Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie
🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
– Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥
🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅
🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖
🟡 Faza lutealna: 12 dni
– Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕
📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
– Estradiol: 40 pg/ml 💧
– FSH: 6 mIU/ml 🌱
– LH: 6 mIU/ml 🔁 -
S_va_88 wrote:Ale jestem dobita.......
Bo dziś przyszła 🩸
PS. Ale wkoncu dorosłam do tego, żeby iść do lekarza. Ja wiem, zlinczujecie mnie. Ale po poronieniu w listopadzie, po zabiegu łyżeczkowania 😓 i potem po tej kontroli po trzech tygodniach,..........czułam taki wewnętrzny opór przed lekarzami, zresztą nadal czuję. Ale wkoncu zapisałam się do lekarza. Nie podobają mi się tę plamienia przed i po okresie. Na szczęście nie w każdym cyklu są. Ale się pojawiają.
A do tego od wczoraj mi się śnią słowa lekarza, o tym że serduszko nie bije..........
Ja chyba poprostu głupią wierzyłam że po miesiącu w którym miałam rodzić, poprostu znajdę w ciążę.....a tak się nie stało.
Proszę powiedzcie mi, że następny miesiąc będzie nasz..........
Kochana... 💔
Nie, nikt Cię nie zlinczuje – wręcz przeciwnie. Jesteś niesamowicie silna, choć dziś możesz czuć się kompletnie rozbita. To, że mimo lęku i trudnych wspomnień zapisałaś się do lekarza, to ogromny krok – możesz być z siebie dumna. Naprawdę.
To nie jest "głupia wiara", to było Twoje serce, które po prostu bardzo chciało kochać dalej. I masz prawo tak czuć. Masz prawo się rozpłakać, mieć dosyć, nie mieć siły.
Dziś weź głęboki oddech, jeśli możesz – zrób choć jedną drobną rzecz dla siebie. I jeśli musisz, to płacz. Płacz, ale nie trać nadziei. Masz prawo do smutku, ale też do nowego początku. A my tu jesteśmy – żebyś nie szła tą drogą sama 🤍S_va_88, Ounai lubią tę wiadomość
Starania od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 30
· 11/24 TSH ✘, morfo, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 pierwsza wizyta w Klinice
· 04/25 wycięcie zrostów, FSH, DHEA-SO4, LH, progesteron, estradiol, testosteron, SHBG, glukoza ✔, prolaktyna (✘ → 05/25 ✔)
· 05/25 insulina, fT3 ✔, fT4, ATPO, ATG, wit. D ✘
· 06/25 AMH 1.88, kortyzol ✔
· 08/25 powtórka badań i wizyta u endo
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia ✔
· 06/25 ponowne badanie nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 euthyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki, jodid, olej z wiesiołka
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Marzycielka94 wrote:Ufff nadrobiłam cały dzień i zaktualizowałam pierwszą stronę, wydaje mi się, że wszystko odnotowałam i przepisałam m.in. Powder na inny termin, ale jakby mi coś umknęło - dajcie znać!
Tak, ja pisałam w tym swoim przydługim poście wczoraj, że chcę ponowne testowanie na 29 czerwca.S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
Starania od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 30
· 11/24 TSH ✘, morfo, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 pierwsza wizyta w Klinice
· 04/25 wycięcie zrostów, FSH, DHEA-SO4, LH, progesteron, estradiol, testosteron, SHBG, glukoza ✔, prolaktyna (✘ → 05/25 ✔)
· 05/25 insulina, fT3 ✔, fT4, ATPO, ATG, wit. D ✘
· 06/25 AMH 1.88, kortyzol ✔
· 08/25 powtórka badań i wizyta u endo
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia ✔
· 06/25 ponowne badanie nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 euthyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki, jodid, olej z wiesiołka
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
White1 wrote:Hej dziewczyny, piszę dość podobnego posta co Pustynia. Jak 🐷 w 🍓. Byłam na monitoringu dzisiaj (11dc) pęcherzyk 18mm, jutro wieczorem zastrzyk. W planie wymazy i drożność w lipcu. Mam
nie stymulować cyklu i przyjść na drożność kiedy chcę (bo bez stymulacji i tak nie bedzie owu). Niestety środki na ivf się skończyły, więc jeśli się nie uda do końca roku, to na początku przyszłego przystąpimy do ivf (to będzie ponad rok ze stymulacją i no niecałe 2 lata od rozpoczęcia starań)
Lubię za 🐷
Gdyby nie brak owu w tym cyklu byłybyśmy siostrami 🥺
Chciałam tylko dodać że na dzisiejszej wizycie sprawdził się jeden ze scenariuszy rozmów jakie tu kiedyś na forum były przerabiane apropo badań nasienia.
Pani dr przeanalizowała mój skoroszyt badań, zamyka i pyta a co u Pana jakieś badania były, nasienie było badane (i wzrok wszystkich nas 3 z gabinetu ja+lekarz+asystentka na chłopa).
Chłop mówi że no nie ma, ja dodałam po chwili że nie chciał zrobić (już miałam na końcu języka że nie będzie sie umawiać na trzepanie).
Potem Pani dr mówi "no nie, tak to nie będzie"
Widzę w stopce że masz Lamette, a mam ją brać w następnym cyklu. Czy to zawsze idzie w parze z zastrzykami? 😱
P.s. w sumie mamy podobny plan na później, bo wymazy mam mieć pobrane na kolejnej wizycie.
Ssilvia, S_va_88, hope♥, Marzycielka94, Powder, Wianek, White1, malrzrz, cysterka95, Meggi_** lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
Kolejna wizyta 07/2025
⏳Powtórzyć: LH | FSH | estradiol | prolaktyna | makroprolaktyna | amh | insulina | glukoza
💊Brać: Letrozol 2x1(5 dni) po oddaniu krwi
🔬 UREA7 (pobranie)
On:
🔬Zrobić: badanie nasienia ogólne | test swim-up | test hba | test mar | test scd -
flotek wrote:Można mnie wpisać na 30 czerwca, to będzie coś koło 13-14 dpo (zobaczymy jak wypadnie w tym cyklu), może czerwiec jednak będzie szczęśliwy 🤪🍓 I miło go zakończę!!!
Oby obrodził w ostatni dzień 😁Miracle25 lubi tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
#rodzę w 2026 r. -
Przebrnęłam po pracy przez wszystkie strony :
hope - dużo facetów ma problemy z morfologią. To bardzo zmienny parametr i wynik 1% to nie jest taka ogromna tragedia. Kokosik miała 0% (a w zasadzie Pan Kokos 😎🥥) a jest w ciąży ! Mówi się też ze nieprawidłowo wyglądający morfologicznie plemnik i tak może być w stanie zapłodnić komórkę
dzozu - chciałaś mi coś napisać ? To Ty pytałaś o acard ? Coś mi mignęło 😅
Zosia - uwazaj na biosteron bo laski z grupy o niskim amh na fb pisały że nie warto go niby brać gdy wyniki dhea-so4 są przy górnych granicach normy (lub powyzej połowy) bo może rozjechac ponoć troche pracę jajnikow. Aronoł. Sama się trochę cykałam zanim zaczęłam go brać.
Kiedy Twój 🍆 idzie na badania ? Dawaj potem wyniki do analizy 😊
Tak - ubichinol to q10 ale nie kupuj pierwszego lepszego tylko typowo z koncowka OL. I patrz na dawki - min. 100-200 dziennie. Progesteron swiadczy o tym ze swoje owulacje jednak masz 💪 No worries
sva88 - gdy przeczytałam Twoj post to aż mi łzy popłyneły 🥺 Tak bardzo chciałabym Cię przytulić. Masz rebus na dziś (może chociaż odrobinę się uśmiechniesz i otrę Twoją łzę z policzka) :
➡️⭐️🌙➡️☀️➡️🌩⚡️➡️✅️🫶🧘♀️
Tutaj jest Twoja bezpieczna strefa ❤️
Marzycielko - tak - wg mnie powinnismy słuchać naszego śluzu 😁 Na tym chyba tez opiera się naprotechnologia ? Coś w tym musi być. Nasze babcie czy mamy nie miały testów owu xD
Marzycielka94, hope♥ lubią tę wiadomość
nie ok ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52
ok ✅️ FSH/LH, jajowody drożne, potwierdzone owulacje, zespół antyfosf, regularne cykle, MUCHa, czynnik V i protrombina
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
🤞 11 cykl starań o drugie dziecko ! (z lamettą 💉)
👩34 lata
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
Belia wrote:Kiki ale niespodzianka! Będziesz miała kochana cudowne wakacyjne wspomnienia 🥰 gratulacje! Kiedy wracasz? Beta już wtedy powinna być wysoka.
Powder, Karczoch jak tam wasze piki?
U mnie bardzo dziwna sytuacja. 😅 bo kreseczki zamiast ciemnieć zaczęły blednąć aż doszło do tego, że owulak sprzed chwili jest już praktycznie niewidoczny. I teraz nie wiem. Bo do tego mam śmieszne objawy. Coś mnie tam niby zakłuje raz za czas po prawej stronie. Ale zaczęły mnie szczypać sutki tak śmiesznie. No i śluz też bym powiedziała, że najlepszy już za mną.
Więc pytanie, czy owulacja była zaraz po zabiegu i przegapiłam bo to aż niespotykane u mnie żeby było tak wcześnie i to co wyłapałam to była końcówka piku czy może coś tam się dopiero rozkręca i będzie późniejsza owulka. W tym miesiącu odstawiłam też inozytol bo akurat nie było na sklepie więc może dlatego to się rozjechało. Będę testować dalej ale jeżeli owulka już za mną to nie dość, że dzieci z tego nie będzie bo seksu przez drożność nie było to jeszcze co najgorsze utraciłam poczucie kontroli 😂
Jeśli wszystko będzie dobrze, to to prawda z tymi pięknymi wspomnieniami 🥺 Wracamy najprawdopodobniej w przyszły wtorek 17.06 i właśnie planowałam wtedy dopiero zrobić betę a najwyżej tutaj powtórzyć test żeby zobaczyć czy nie blednie, ale kurde po cb mam taki strach że coś przegapię w becie
Co do owulki to nawet pisałam o tym kiedyś z GPT i powiedział mi, że bardzo łatwo jest przegapić pik, ja też prawdopodobnie go przegapiłam, bo go nie wyłapałam, a jednak się udało
Aa i jeszcze dodam, że ZAWSZE czułam kiedy mam owulację, brzuch bolał jak w okres itd. A tym razem zero objawów i byłam pewna, że nawet tej owulacji nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca, 23:15
Belia, ferrytynka25 lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
hope♥ wrote:Tak, ja pisałam w tym swoim przydługim poście wczoraj, że chcę ponowne testowanie na 29 czerwca.
hope♥ lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -
S_va_88 wrote:Dziewczyny tęsknię za Wami, a cały czerwiec od początku jest kosmicznie nie do ogarnięcia dla mnie.
A będzie tylko gorzej, bo to czerwiec w szkole w płacach jest okropny.
Witam jeszcze raz wszystkie nowe dziewczyny.
Mam nadzieję, że uda mi się wkoncu bardziej udzielać,
a nie tylko walczyć, żeby przeczytać.
Ale jestem dobita.......
Bo dziś przyszła 🩸
Proszę powiedzcie mi, że następny miesiąc będzie nasz..........
Jak przeczytałam Twój komentarz to aż mi łzy stanęły w oczachBardzo mocno Cię przytulam za małpę 🫂
To, że zapisałaś się do lekarza to już jest ogromny krok i super że to zrobiłaś. Trzymam kciuki, żeby ta 🩸była Twoim pierwszym dniem ciąży, wierzę że Ci się uda! ❤️
Trzymaj się i pamiętaj, że masz tutaj nas i zawsze Cię wesprzemy, w każdym momencie, na tyle ile będziemy w stanie 🥺❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca, 23:21
S_va_88 lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory – w trakcie suplementacji
_____