lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Wiecie co normalnie mam dzisiaj jakiś pechowy dzień Na początku pielęgniarka nie mogła się wkłuć żeby pobrać krew i grzebała mi w żyle a dzisiaj jeszcze spaliłam już dwa garnki - nie mogę ugotować ziemniaków muszę znowu popylać do sklepu po ziemniaki MASAKRA
Trzymam kciuki za testerki i nowe mamy &&& -
Maluszek22 wrote:A przed @ przewaznie jest nisko hmm
ale nie warto grzebać bo jeszcze się infekcji złapie heheh
ja akurat wprowadzałam maść to przy okazjiMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:u mnie też była nisko i nadal jest średnio nie wszystkie tak mają
ale nie warto grzebać bo jeszcze się infekcji złapie heheh
ja akurat wprowadzałam maść to przy okazji
wiem ze kazda jest inna i kazdy odczuwa inaczej ja pisze to co wiem -
nick nieaktualnyja ostatnio zapomniałam dodać śmietany i jajka i zamiast zapiekanki zrobiła mi się zupa
wgl dziś mi się śniło ze robiłam test i wyszły piękne II kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 12:28
mizzelka, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:Dlatego trzeba zachowoc srodki higieny ile tylko sie da
wiem ze kazda jest inna i kazdy odczuwa inaczej ja pisze to co wiem -
tomania2806 wrote:ja ostatnio zapomniałam dodać śmietany i jajka i zamiast zapiekanki zrobiła mi się zupa
tomania2806, Daisy lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ja zachowywałam... i jakaś infekcja się przyplątała, możliwe że nie od tego ale do konca nie wiem ale lepiej być z tym ostrożnym żeby później nie mieć problemu
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:oczywiście mój mąż wszystko zjadł i powiedział była przepyszna.
Szkoda tylko ze jak mu nałożyłam na talerz to miał minę "co to ku* ma być " hahaha
Pamiętam jak mój A jak byliśmy niecały rok ze sobą i pojechaliśmy na wakacje, zrobiłam makaron z sosem serowym, widziałam że coś jest nie tak bo jadł przez zaciśnięte zęby ale nie chciał powiedzieć dopiero później się przyznał, że nie lubi sosów serowych hahah dzielny taki byłmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj np nie lubi ryb. I na pierwszy obiad na który zaprosili go rodzice była ryba. To dopiero była katorga. Jeszcze jakby to był filet to może nie było by tak źle, ale nie rodzice wymyślili że zrobią pstrąga haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 12:50
-
nick nieaktualny