lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Dziewczyny czy 12dpo wyjdzie mi beta ?
Na dwoje babka wrozyla mnie wyszla, robilam w 12 i 14 dpo. Ale ja musialam zrobic w 12 bo mialam wizyte u endokrynologa, ktory w razie ciazy powinien wiedziec... Jesli nie musisz robic to poczekaj do 14 dpo. Pamietaj, ze implantacja moze byc pozno, nawet 12 dpo.Zajsonek lubi tę wiadomość
-
lulu_ovufriend wrote:Na dwoje babka wrozyla mnie wyszla, robilam w 12 i 14 dpo. Ale ja musialam zrobic w 12 bo mialam wizyte u endokrynologa, ktory w razie ciazy powinien wiedziec... Jesli nie musisz robic to poczekaj do 14 dpo. Pamietaj, ze implantacja moze byc pozno, nawet 12 dpo.
U mnie 14dpo to sobota
A 23 lipca mam wizytę u anestezjologa jak @ nie przyjdzie to nie idę a jak przyjdzie to idę na laparo
Ale może pójdę w piątek 13dpo na pewno pewniejsze chociaż nie wiem czy wytrzymamMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Dziewczyny czy 12dpo wyjdzie mi beta ?
uważam że wyjdzie
faktycznie zagnieżdżanie czasem odbywa się dopiero w 12 dniu ale to raczej rzadkość
siknij na test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 13:22
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Szczerze mówiąc boje się siknac
Jak w czwartek nie będzie @ to sikne
nie bałaś się wczoraj i przedwczoraj to i dzisiaj cycki do przodu
ja tu od rana wyczekiwałam na twego posta z testem
tak na serio to zrób co uważasz za najsłuszniejszeZajsonek lubi tę wiadomość
-
julita wrote:nie bałaś się wczoraj i przedwczoraj to i dzisiaj cycki do przodu
ja tu od rana wyczekiwałam na twego posta z testem
tak na serio to zrób co uważasz za najsłuszniejsze
Poczekam do tego czwartku to już nie długo o ile @ nie przyjdziejulita, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Poczekam do tego czwartku to już nie długo o ile @ nie przyjdzie
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:oczywiście mój mąż wszystko zjadł i powiedział była przepyszna.
Szkoda tylko ze jak mu nałożyłam na talerz to miał minę "co to ku* ma być " hahaha -
julita wrote:a ja zajadam się pizzą własnej roboty, z mąki pełnoziarnistej oczywiście! czyli smacznie i zdrowo
omi omi om om -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:ja już bym chciała testować i wiedzieć na czym stoję a nie taka niepewność
-
Magda_lena88 wrote:ja wiem, że łatwo się "mówi" ale to nakręcanie się i gdybanie wyjdzie-nie wyjdzie raczej nie służy dobremu..więcej cierpliwości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Dziewczyny moja szyjka jakaś dziwna
Jest tak wysoko ze ledwo co ją dotykam..
Co do hCg rozumiem, że chcesz wiedzieć wczesniej bo czeka Cię anestezjolog itd..ale mimo wszystko chyba lepiej poczekać do terminu Jednak zrobisz jak uważasz za słuszne i nie ma co się aż tak nakręcać bo to może pogorszyć wszystko a później rozczarowanie boli bardziej.
Ja np. w tym cyklu wgl. odpuściła. Sex był wtedy kiedy mieliśmy i jest kiedy mamy ochotę nadal i nawet nie wiedziałam kiedy będzie owulacja i czy wgl. była bo w tym cyklu nie miałam monitoringu. Ponoć OF mi wyznaczyło owulację ale tak naprawdę tylko USG może potwierdzić czy ona była czy nie jedyne co to może w czw. z rana przed wyjazdem skoczę na badanie prg. zobaczyć czy jest na dobrym poziomie a test zobaczymy..ja w sumie jestem zmuszona robić go na wyjeździe jeśli owulacja rzeczywiście była tak wcześnie bo urlopuję w górach a nie chcę przeciążyć organizmu no i wiem, że od pozytywnego testu muszę brać dup-ka tak pewnie bym testowała dopiero ok 5 dni po terminie @
Ale i tak prawda taka, że jak ciąża ma być to będzie a jeśli nie to nie wiadomo co by się robiło i jak by się robiło jej sobie nie wyczarujemy
Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię moim postem ale myślę, że sorry za określenie "sama sobie robisz krzywdę" takim wkręcaniem.. tak jak piszesz spokojnie poczekaj do terminu @...bądź twarda wiem, ze kobieta zmienną jest ale w tej kwestii lepiej jednak trzymać się pierwszej "wersji". Mimo wszystko 3mam kciukiZajsonek, kapturnica, nicelady, Katarzyna87, mizzelka lubią tę wiadomość