lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam jeszcze bobotest ale to 25tka wiec na pewno nic nie pokaze, no ale spróbujemy.
foto:
Trzeba kliknac na fotke i potem powiekszyc to jest szansa ze cos ujrzycie jakas poswiate Na zywo widac te kreske normalnie bez poszukiwań
Ale na dzien dzisiejszy głupotą będzie podniecanie się przeze mnie ze cos tam jest znaczacego, wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 12:31
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mam jeszcze bobotest ale to 25tka wiec na pewno nic nie pokaze, no ale spróbujemy.
foto:
Trzeba kliknac na fotke i potem powiekszyc to jest szansa ze cos ujrzycie jakas poswiate Na zywo widac te kreske normalnie bez poszukiwań
Ale na dzien dzisiejszy głupotą będzie podniecanie się przeze mnie ze cos tam jest znaczacego, wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc.. -
Kochane mam prosbe zajrzyjcie na ta strone i polubcie wiem ze to nie odpowiednie miejsce na tego typu prosby
ale dzieki temu zabijam mysli i czas
https://m.facebook.com/?_rdr#!/cudazwlosow?ref=bookmark
z gory dziekujeDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle bocianów w tym miesiącu Oby się lista wydłużała
Magic trzymam za Ciebie kciuki!!
Ja jestem na granicy @ dwa dni męczarni psych przede mną, choć od początku tego cyklu wiem, że się nie uda bo męża nie było w tym czasie co trzeba i raczej się spóźniliśmy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Daisy ja też ją widzę A dodatkowo Ci powiem, że ja jak robiłam pepino to ani cienia ceni nie było także tego Ale lepiej się nie nakręcać i w spokoju poczekać. Trzymam kciuksy!
-
Daisy też widzę kreskę, ale dobrze mówisz żeby pepino się nie podniecać mi też na nim zawsze coś wyskoczy, co nie przeszkadza mi w kupowaniu ich
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
la wrote:Daisy też widzę kreskę, ale dobrze mówisz żeby pepino się nie podniecać mi też na nim zawsze coś wyskoczy, co nie przeszkadza mi w kupowaniu ich
Ia no wlasnie my obie nie mamy chyba skrupolow przed kupowaniem pepino, choc zawsze cos na nich wychodzi. Niedlugo mi sie pojawi jablko na pepino, albo nie wiem jakies drzewoNona, la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa dziewczyny jestescie kochane Wiecie co wlasnie wyslalam fotke do mojego na @, i napisalam zeby szukal 2 kreski, a on na to ze nie musi bo widać
Oby to bylo to kochane musicie mocno trzymac kciuki :*Amy, Angelabd, Ewelcia, Maluszek22, czekolada:), Wonderwall, julita, liwi, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny