lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Bardzo dobrze nie daj się Maluszku - jutro otworzysz listę sierpniowych bocianów
placze bez powodu czuje sie bezsilna
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Hej dziewczyny umnie po wizycie test jeszcze raz zrobili mi w przychodni :)POZYTYWNY <3trzy tygodnie ciąży :)juz skierowanko na wizytę u Midwife prowadzącej moją ciąże HAPPy
-
nick nieaktualnyMaluszek 22 Jestem szczęśliwa bardzo ,lekarka powiedziała ze szybko zaszłam ,moje siostry jedna 1,5 roku starała sie druga dwa lata i dopiero pozachodzily ja jestem osoba spokojna i uwielbiam spokój i relax wiciszenie psychiczne w tym dobra dieta .Lubie kino dwa razy na tydzień z moim sie wybieramy ,psa mam najukochańsza moja suczka :)cały czas przy mnie . Kocha dzieci jak je widzi aż piszczy i ogonem obciętym malutkim dyrga w prawo i w lewo a pieska mam JAck ruselke
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Maluszek 22 Jestem szczęśliwa bardzo ,lekarka powiedziała ze szybko zaszłam ,moje siostry jedna 1,5 roku starała sie druga dwa lata i dopiero pozachodzily ja jestem osoba spokojna i uwielbiam spokój i relax wiciszenie psychiczne w tym dobra dieta .Lubie kino dwa razy na tydzień z moim sie wybieramy ,psa mam najukochańsza moja suczka :)cały czas przy mnie . Kocha dzieci jak je widzi aż piszczy i ogonem obciętym malutkim dyrga w prawo i w lewo a pieska mam JAck ruselke
ja tez mam psa owczarka niemieckiego. Lubi dzieci od malego z nimi przebywal.Chodz nie ma go przy mnie raz na jakis czas go widuje A moj facet uwielbia dzieci jak widze.jak sie opiekuje synkiem naszej znajomej to serce sie raduje chodz jest tez bol bo nie moge mu ja tego dacKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:4 letnią sukę wilczaka czechosłowackiego i półrocznego owczarka kaszubskiego
OMG! masz wilczaka czechosłowackiego? super!
najbardziej na świecie kocham buldogi francuski i mają Manię ale jakbym miała wybrać jakąś inną rasę, to właśnie wilczaka, podobno zachowało im się trochę dzikiego instynktu wilkaMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:OMG! masz wilczaka czechosłowackiego? super!
najbardziej na świecie kocham buldogi francuski i mają Manię ale jakbym miała wybrać jakąś inną rasę, to właśnie wilczaka, podobno zachowało im się trochę dzikiego instynktu wilka
Raczej dość sporo. Jeszcze parę lat temu nie byla to taka popularna rasa, gdzies od roku jest totalny szal na wilczaki, ludzie nie zdaja sobie sprawy co to za psy i jak trzeba pod nie zmienic i ustawic swoje życie. A najgorsze ze ludzie biora takie psy do mieszkan w blokach albo zostawiaja na 10 h same w domu zamkniete, a psy te maja ogromny lek separacyjny i bardzo zle znosza rozstania i samotnosc, dlatego nie sa polecane osobom, które nie moga sie dostosowac do tryu zycia wilczaka. Dodam na zachete, ze trzeba chodzic sie szkolic przy takim psie, a ludzie tego nie robia i po roku gdy pies wchodzi w najtrudniejszy wiek to oddaja do hodowli z powrotem, głupki. Teraz jest tak, ze ludzie, zwlaszcza mlodzi, odloza kase lub wezma od rodzicow te 3 kola i 'są trendy bo maja wilczaka'. Dla mnie to patologia
ah no i te psy musza byc codziennie wybiegane, zima, nie zima, deszcze, burze, 15-30km biegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:58
-
motyl1993 wrote:ja bym chciała mieć buldożka francuskiego takiego małego Stefanka
a wiesz, że jak jeszcze nie wiedzieliśmy czy będziemy mieć buldoga czy buldożkę, to psa mieliśmy nazwać Stefan w prezencie ślubnym dostaliśmy suczkę i nazwaliśmy Maniamotyl1993, Maluszek22 lubią tę wiadomość