lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:A jak będę w szpitalu to powiem żeby mi zrobili bete bo mogę być w ciąży..
Moze ty mi pomozesz podczas stosunku wczoraj czulam bol jakby macica sie zaciskal lub janiki bol okropny moj mowi ze go wypychalam niewiem od czego to? Moze masz pomyslZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maluszek 22 wrote:To dobre rozwiazanie kochana bedziesz miala pewnosc :-*
Moze ty mi pomozesz podczas stosunku wczoraj czulam bol jakby macica sie zaciskal lub janiki bol okropny moj mowi ze go wypychalam niewiem od czego to? Moze masz pomysl
Kochanie nie chce cię straszyć ale mnie takie skurcze łapią czasami ginka powiedziała ze to przez ta torbiel
Miałam tak ze złapalo i kilkanaście minut trzymało jak bym miała zaraz rodzic:)
Ale to może być co innego, może po prostu macice złapał skurcz -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Kochanie nie chce cię straszyć ale mnie takie skurcze łapią czasami ginka powiedziała ze to przez ta torbiel
Miałam tak ze złapalo i kilkanaście minut trzymało jak bym miała zaraz rodzic:)
Ale to może być co innego, może po prostu macice złapał skurcz
A ty mialas tak przy stosunku?mi zaciska jak wchodzi glebiej za kazdym ruchem jego. Taki raz mniw zlapal ze mowil ze go wypycham ale kochalam sie dalej i zastanawia mnie od czego to..bo od kilku dni tak mam ale wczoraj okropnie krzyczalam jak stuknieta -
Zajsonek, kto na Ciebie naskoczył? Nie widzę tu żadnych ataków, tylko dobre rady...
Cienie na testach ciążowych mogą wychodzić też właśnie z powodu torbieli - miałam taką sytuację- test pozytywny, i to nie cieniem tylko całkiem grubą różową krechą. Beta na następny dzień ujemna i to na poziomie równym 0.0, więc nie ma mowy o ciąży biochemicznej, u ginekologa stwierdzona torbiel ponad 5 cm.kapturnica lubi tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maluszek 22 wrote:Przy torbieli mam inny bol przy stosuku taki jak w dzien plodny.
A ty mialas tak przy stosunku?mi zaciska jak wchodzi glebiej za kazdym ruchem jego. Taki raz mniw zlapal ze mowil ze go wypycham ale kochalam sie dalej i zastanawia mnie od czego to..bo od kilku dni tak mam ale wczoraj okropnie krzyczalam jak stuknieta
Tak kochanie właśnie tak miałamMaluszek 22 lubi tę wiadomość
-
vincaminor wrote:Zajsonek, kto na Ciebie naskoczył? Nie widzę tu żadnych ataków, tylko dobre rady...
Cienie na testach ciążowych mogą wychodzić też właśnie z powodu torbieli - miałam taką sytuację- test pozytywny, i to nie cieniem tylko całkiem grubą różową krechą. Beta na następny dzień ujemna i to na poziomie równym 0.0, więc nie ma mowy o ciąży biochemicznej, u ginekologa stwierdzona torbiel ponad 5 cm.
Nie chce przytaczać, ale poczułam się naskoczona
Dobra koniec tematu -
nick nieaktualny
-
Na pewno nikt nie chciał, żebyś się poczuła atakowana. Ale uwierz, tu jest sporo osób, które cienie cieni przerabiały mnóstwo razy - ja sama wiem naprawdę jak to jest. Szkoda nerwów, szkoda nakręcania się.
kapturnica, olka30 lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*