lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluszek 22 wrote:To sie teraz zmartwilam ale tak w dzien mnie nie boli tylko przy stosunku a przy torbieli zawsze goraczka i ciagly bol
Nie zamartwiaj mi się ! :*
Mnie teraz strasznie boli bo mam wypełniony płynem
Dobra idę się szykować bo za pół godziny musze podjechać po teścia
Trzymajcie kciuki, jak wrócę to zdam relacjeolka30 lubi tę wiadomość
-
vincaminor wrote:Na pewno nikt nie chciał, żebyś się poczuła atakowana. Ale uwierz, tu jest sporo osób, które cienie cieni przerabiały mnóstwo razy - ja sama wiem naprawdę jak to jest. Szkoda nerwów, szkoda nakręcania się.
dobra ja lecę bo nie zdążę
kciukajcie
Maluszek 22, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Źle mnie zrozumiałaś.
Nie chodzi mi o to, że zrobiłaś test, bo to dobrze, że go zrobiłaś - ja też jak miałam zacząć brać Orgametril, który ma w ulotce wyraźnie napisane, że w ciąży nie wolno robiłam test w "głupim" momencie cyklu, tak na wszelki wypadek.
Chodzi o to, że niepotrzebnie zaczęłaś ten test oglądać grubo po upływie czasu kiedy był on miarodajny, znalazłaś ten cień i zaczęłaś (na pewno, uwierz, ja to przerobiłam) myśleć "a co jeśli...". Po co się stresować...
Trzymam kciuki za termin i zabiegZajsonek wrote:jak juz pisałam idę do szpitala na laparoskopie wiec chciałam być pewna w 100% ze nie ma ciąży, dlatego zrobiłam test
dobra ja lecę bo nie zdążę
kciukajciekapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
nick nieaktualnyvincaminor wrote:Źle mnie zrozumiałaś.
Nie chodzi mi o to, że zrobiłaś test, bo to dobrze, że go zrobiłaś - ja też jak miałam zacząć brać Orgametril, który ma w ulotce wyraźnie napisane, że w ciąży nie wolno robiłam test w "głupim" momencie cyklu, tak na wszelki wypadek.
Chodzi o to, że niepotrzebnie zaczęłaś ten test oglądać grubo po upływie czasu kiedy był on miarodajny, znalazłaś ten cień i zaczęłaś (na pewno, uwierz, ja to przerobiłam) myśleć "a co jeśli...". Po co się stresować...
Trzymam kciuki za termin i zabieg -
Zajsonku kochanie moje. Przeczytalam wszystkie wiadomosci i eh nie wiem naprawde dlaczego testowalas 13dc? To jest podstawowe pytanie. Co do tego co pisala ktoras z dziewczyn, to gdybys miala miec @ w ciazy to kreski wyszlyby juz bardzo, bardzo mocne przeciez po tylu dniach. To co widac na zdjeciu to przebarwienie po miejscu gdzie powinna byc druga kreska.
Kochana powinnas na spokojnie do tego wszystkiego podchodzic. Nikt na Ciebie nie naskakuje, ale musimy tez ochladzac swoje zapedy do testowania.
Powodzenia z laparo zobaczysz ze to raz dwa i bedziesz szybko w domku! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:59
Maluszek 22, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam wyniki i czekam już tylko na okres. PRG - 4,77 i jakos nie dziwi mnie, ze jest taki niski. Jestem bardziej wściekła na lekarza bo nie kazał mi nic robić, ze niby wszystko ok, boooo w poprzednim cyklu PRG - 7 dni po ovu wynosił 9,80 - dla dr ok ale dla mnie był za niski więc sobie myślę jak nie chcesz dać skierowania to się wypchaj sama sobie zrobię no i wyszło na moje...
Z takim podejściem to my daleko nie zajdziemy a w ciąże to na pewno.
Możecie mnie wykreślić z listy
Powodzenia dla pozostałych