lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Hej kochane!
Brawurko kochanie trzymam mocno kciuki, ale wez jednak wrzuc te zdjęcia, chetnie zobaczymy czy faktycznie nic tam nie widać! O ktorej wyniki bety? Och ale super
Moj wykres tez jest inny niz wszystkie dotychczasowe Nic nie zaznaczam, nie robie testow owu, nie mierze tempki..eeee co ma byc to bedzie, postanowilam ze na czas wakacji luzuje gacie i koniec tematu.
Dobre podejście -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Hej kochane!
Brawurko kochanie trzymam mocno kciuki, ale wez jednak wrzuc te zdjęcia, chetnie zobaczymy czy faktycznie nic tam nie widać! O ktorej wyniki bety? Och ale super
Moj wykres tez jest inny niz wszystkie dotychczasowe Nic nie zaznaczam, nie robie testow owu, nie mierze tempki..eeee co ma byc to bedzie, postanowilam ze na czas wakacji luzuje gacie i koniec tematu. -
nick nieaktualny
-
Serio serio dziewczynki,nic nie widać na fotkach-do tego ręka mi się trzęsie jak biorę te testy do ręki
myślę,że może ciut później miałam owulację-nawet o 1 dzień,więc to ledwo co 10-11 dpo.
I właśnie Daisy dobrze pisze: trzeba się wyluzować,naprawdę.
Ja kilka dni temu kończyłam sesję-wszystkie egz.na 5 i nawet do głowy by mi nie przyszło,że zobaczę dziś 2 kreski na teście (dlatego tak się na Was wkurzyłam,że już mi postawiłyście minusa 5 dni przed @)
normalnie się trzęsę przed tą betą echh,ale jak ujemna to chociaż jutro idę ze spokojnym sumieniem na siłownię,a dziś wieczorkiem piję piwko miodowe
chociaż ostatnio jak tak odwlekałam piwko miodowe,to dopiero mogłam go spróbować po ponad 1,5 roku (ciąża plus karmienie)Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:kurde ten mój wykres jest do dupy za przeproszeniem
bez sensu, chyba ten cykl stracony wygląda mi na bezowulacyjny
Zajsonku, przy 3temp. wyzszej niz 6 poprzednich Ci wyznaczy owulkę. Dla mnie na pewno masz wykres owulacyjny więc spokojnie czekaj, masz dopiero pierwsza wyzsza tempke dzis.
Nona, co do przed, po i w trakcie, to mimo wszystko jednak zaleca się przed owu, bo seks uprawiany w dzien owu daje nikle szanse na zaplodnienie, twierdzi sie, ze komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia niekiedy tylko przez 6 h, a tyle wlasnie czasu potrzebuja plemniki by się uzbroic do zaplodnienia wewnatrz naszego organizmu, mimo tego, ze do jajowodów docieraja w 15 min
Co do luzu to nie twierdze, ze mi on pomoze, tylko, ze sa wakacje i trzeba skupic mysli na sloneczku i wypoczynku, a nie na staraniach wiecznie, powiem Wam, ze osobiscie czuje sie teraz o wiele lepiej, nie sikam 2 czy 3 razy dziennie na testy, termometr szczerze powiem Wam, ze nawet nie wiem gdzie lezy, a na pewno nie ma go nocnej szafce :p Seks jakos inaczej smakuje, jakos bardziej nam sie tez chce
Motylku dlaczego odstawiasz dzis juz dupka? Zrobilas juz bete? Nie powinnas odstawiac progesteronu przed zrobieniem bety..test Ci nie wyjdzie jeszcze pozytywny, ale beta dopiero Ci powie czy odstawić już prg czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 12:49
motyl1993, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonku, bo Ci zaraz nakopie do Twojej zgrabnej pupy
Przecież Ci pisałam, że owulke mialas 15-16 dnia cyklu. Aplikacja Ci jeszcze linii nie wyznaczyła, bo przed owulacją nie zmierzylas tempki chyba trzy dni z rzędu, więc program trochę się pogubił. Pewnie jutro wyznaczy Ci linię. Miałaś już dziś skok, znaczy się, że weszlas w fazę lutelaną. A teraz czekaj na fasolkęmotyl1993, Daisy, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Zajsonku, bo Ci zaraz nakopie do Twojej zgrabnej pupy
Przecież Ci pisałam, że owulke mialas 15-16 dnia cyklu. Aplikacja Ci jeszcze linii nie wyznaczyła, bo przed owulacją nie zmierzylas tempki chyba trzy dni z rzędu, więc program trochę się pogubił. Pewnie jutro wyznaczy Ci linię. Miałaś już dziś skok, znaczy się, że weszlas w fazę lutelaną. A teraz czekaj na fasolkę
dziękuję Ci kochanie
powiedz mi jak tam po meczu było ? -
agus3004 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie :* jak to dobrze, że tu trafiłam.
Poczekam jeszcze, aż owu wyznaczy mi dzień owulki, zresztą i tak nie pozostaje nic innego jak czekać, mój smutek w niczym nie pomoże
no to czekamy razem na ten moment
tule :* -
agus3004 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie :* jak to dobrze, że tu trafiłam.
Poczekam jeszcze, aż owu wyznaczy mi dzień owulki, zresztą i tak nie pozostaje nic innego jak czekać, mój smutek w niczym nie pomoże
Ja też tak bardzo wszystko przeżywałam miesiąc temu a w tym miesiącu powiedziałam sobie że to i tak mi nie pomoże, tylko powoli się wykańczamy i sprawiamy że starania o dziecko przeradzają się w koszmar dlatego co ma być to będzie głowa do góry a będzie na pewno dobrzeDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Badałaś TSH lub progesteron? Powodów może być masa...
-
nick nieaktualnyPoszłam spać i nachlałam się niepełną szklanka piwa.
U mnie już dawno po owu Zajsonku. Idę z Tobą praktycznie łeb w łeb, bo dzień po Tobie dostałam @. Teraz mam już 18 dzień cyklu a owulkę w tym cyklu wyznaczyło mi w 9 dniu. Wariactwo jakieś. Teraz mam posuchę w majtkach i to chyba ostatnia rzecz na jaką mam teraz ochotę. Strasznie mnie lewy jajnik dziś napieprzaZajsonek lubi tę wiadomość
-
dobra kochaniutkie :*
ja idę trochę ogarnąć chałupę, bo jakieś tornado przeszło przez moje mieszkanko
tak mi się nie chce sprzątać, bo duchota, ale muszę
odezwę się myślę, że niedługo bo bez was żyć już normalnie nie można i za to wam dziękujęmotyl1993, Nasturcja, Daisy lubią tę wiadomość