lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Narzekacie,że dziś żadnego boćka ?
Być może u mnie będzie ale cii...czekam na wynik bety,wieczorem będzie.
Rano (nie z pierwszego siusiu) wyszły mi dwie kreski na 2 testach,czułość mają chyba 25. Wczoraj też takim jednym robiłam i nawet cienia nie było,pomimo wpatrywania się echh.Nie chcę się nastawiać,testy mogą się przecież mylić,ale już 12 dpo a nadal wysoka temperatura.W momencie kiedy już zwątpiłam (wczoraj trochę popłakałam po negatywnym teście,porobiłam plany na lipiec i sierpień,i pogodziłam się z kolejnym niepowodzeniem-np.na jutro zapisałam się na trening na siłownię),to wtedy ujrzałam na testach dwie kreski:cienie cieni.Nie wiem co mam myśleć,jestem w szoku,czekam na wynik bety,i liczę się z tym,że mogę nie być w ciążyMaluszek 22, Ola89, motyl1993, Marteczka91, Daisy, Niunia86, Kitty, Zima, Ewelcia, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
Laski czy duphaston działa na endometrium? owulacja zaczęła się wczoraj( pęcherzyk pękał właśnie bo wydostawał sie z niego płyn) Niestety endometrium wynosiło 5.8mm ;(;(.Mam brac duphaston i zastanawiam się czy on w ogole cos pomoze?
-
nick nieaktualnyBrawurka84 wrote:Witam
Narzekacie,że dziś żadnego boćka ?
Być może u mnie będzie ale cii...czekam na wynik bety,wieczorem będzie.
Rano (nie z pierwszego siusiu) wyszły mi dwie kreski na 2 testach,czułość mają chyba 25. Wczoraj też takim jednym robiłam i nawet cienia nie było,pomimo wpatrywania się echh.Nie chcę się nastawiać,testy mogą się przecież mylić,ale już 12 dpo a nadal wysoka temperatura.W momencie kiedy już zwątpiłam (wczoraj trochę popłakałam po negatywnym teście,porobiłam plany na lipiec i sierpień,i pogodziłam się z kolejnym niepowodzeniem-np.na jutro zapisałam się na trening na siłownię),to wtedy ujrzałam na testach dwie kreski:cienie cieni.Nie wiem co mam myśleć,jestem w szoku,czekam na wynik bety,i liczę się z tym,że mogę nie być w ciąży -
nick nieaktualny
-
duphaston działa na endometrium,ale są też inne leki wspomagające endo-od lekarza na receptę,a bez recepty podobno orzechy brazylijskie,albo castangus od 5 dnia cyklu do owulacji,witamina e-również do owulacji,podobno też witamina b6
-
nick nieaktualnyBrawurka84 wrote:Dziewczyny,bardzo słaby mam aparat w telefonie,nic nie widać echh.A kreski są naprawdę ledwo co widoczne,za to na dwóch testach
Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,nie poddawajcie się...Ja już naprawdę zwątpiłam wczoraj,uwierzcie mi,że już mi było wszystko jedno.Tyle,że ten wykres mam najdziwniejszy/najładniejszy ze swoich wszystkich.Ale tak jak mówię,jeszcze wszystko się może zdarzyć i testy mogły się u mnie pomylić,co miesiąc tak liczyłam na ciążę,na każdym kroku dopatrywałam się objawów-które miałam i tak po duphastonie i co miesiąc już byłam pewna,że to ciąża i gucio..W tym cyklu nie zwracałam uwagi na nic,bo już byłam zmęczona staraniami i szukaniem objawów.
Dlatego jestem w szoku po testach i mam mętlik w głowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zawsze jest nadzieja! i tego się trzymajmy
a ja idę sprzątać,żeby się czymś zająć,bo już mnie głowa rozbolała od tych wrażeń echh
motyl1993, Ola89 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane!
Brawurko kochanie trzymam mocno kciuki, ale wez jednak wrzuc te zdjęcia, chetnie zobaczymy czy faktycznie nic tam nie widać! O ktorej wyniki bety? Och ale super
Moj wykres tez jest inny niz wszystkie dotychczasowe Nic nie zaznaczam, nie robie testow owu, nie mierze tempki..eeee co ma byc to bedzie, postanowilam ze na czas wakacji luzuje gacie i koniec tematu.Maluszek 22, Brawurka84, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość