Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy wśród staraczek 😊
Trzymam kciuki 👍👍 za ⏸️ 😁...
Jutro obowiązkowo daj znać co wyszło ☺️Ż_anka lubi tę wiadomość
💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Ż_anka wrote:Hej dziewczyny, jestem nowa w społeczności.
Z mężem staramy się od jakichś 3 cykli, dzisiaj jest 26dc a 3 dni przed @. Cykle mam zwyczajnie 28-30dni.
Dzisiaj czuję się jak na @ ale co jakiś czas boli podbrzusze, takie jakby skurcze oraz jajniki kluja, do tego jestem spuchnieta i jakąś strasznie rozkojarzona. Cycki nie bola aż tak ale nigdy nie bolały przed @.
Jutro z rana mam zamiar robić test, będzie to 13 dpo i mam nadzieję że się miło zaskoczę 😉
Trzymam kciuki za test I za Was wszystkie!Ż_anka lubi tę wiadomość
Starania od czerwca 2020 -
Oczywiście dam znać zaraz po zrobieniu sikanca 😁😉
Nie ukrywam że się doczekać nie mogę, robiłam test też 2 dni temu ale był chyba negatywny, choć ja coś tam widziałam ale nie chciałam się nakręcać i cieszyć zbyt wcześnie.
2 lata temu poroniłam w 9 tc. Test w dniu miesiączki był negatywny a po 1 dniu pokazała się delikatna kreska 😲 na tym teście, poleciałam na betę tego samego dnia, czyli 1 dzień po terminie @ i było 30.
Ciekawosc mnie zżera 🤦♀️ -
Ż_anka wrote:Oczywiście dam znać zaraz po zrobieniu sikanca 😁😉
Nie ukrywam że się doczekać nie mogę, robiłam test też 2 dni temu ale był chyba negatywny, choć ja coś tam widziałam ale nie chciałam się nakręcać i cieszyć zbyt wcześnie.
2 lata temu poroniłam w 9 tc. Test w dniu miesiączki był negatywny a po 1 dniu pokazała się delikatna kreska 😲 na tym teście, poleciałam na betę tego samego dnia, czyli 1 dzień po terminie @ i było 30.
Ciekawosc mnie zżera 🤦♀️
Też robiłam test dwa dni temu 11dpo i był negatywny... Jednakże patrząc na statystyki, w większości przypadków pozytywy wychodziły dopiero po 13dpo więc nic straconego. Trzymam kciuki 😘
💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
@Belldandy przykro mi, bo ten wykres faktycznie robił nadzieję 🙄 przytulam mocno😙
@Karenira to super, że mąż zmienił zdanie co do dzieci. I na pewno będzie Ci dane je mieć 😉
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam za Was mocno kciuki.
U mnie dopiero 11 dzień cyklu i do owu jeszcze trochę 😅 mogłaby przychodzić szybciejbelldandy lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Dziewczyny powtórzyłam dziś bętę-17,98 w czwartek było 15,05 więc w cuda już nie wierzę ...za szybko się ucieszyłam że tak szybko się udało.
Jeszcze w poniedziałek powtórzę ale tylko dlatego żeby z czystym sumieniem odstawić duphaston
To by było zbyt piękne
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
nick nieaktualnyLusi, bardzo mi przykro. Tak ładnie się zapowiadało.
Naprawdę chyba lepiej poczekać z testem do terminu @ albo nawet kilka dni później. Bo tu się człowiek cieszy, ze się udało, wierzy, ze będzie pięknie i zaczyna kochać ta mała fasolkę, a tu takie coś. Boje się tego bardzo..
Dzisiaj drugi dzień nie karmiłam córki. Mam nadzieje, ze odstawienie pomoże i ze w końcu coś ruszy. -
nick nieaktualny
-
U mnie 12 dpo i dalej na pinku nic nie widać. Doszukuję się tam jakiegoś cienia, ale to może być tylko moja wyobraźnia. Muszę się uzbroić w cierpliwość i zaczekać te 3-4 dni do terminu @. Zostały mi dwa testy: jeden pink 10 i jeden jakiś płytkowy 25, a że jestem nad jeziorem w środku lasu to muszą wystarczyć.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:U mnie 12 dpo i dalej na pinku nic nie widać. Doszukuję się tam jakiegoś cienia, ale to może być tylko moja wyobraźnia. Muszę się uzbroić w cierpliwość i zaczekać te 3-4 dni do terminu @. Zostały mi dwa testy: jeden pink 10 i jeden jakiś płytkowy 25, a że jestem nad jeziorem w środku lasu to muszą wystarczyć.