Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKupiłam jakieś dziwne testy owu na Allegro. Z niebieska końcówka, miała któraś? Działają?
Jednego wzięłam na spróbowanie i ta kontrolna odbarwila się dopiero po 10 min, przeważnie razem z przepływem moczu pojawiał się kolor. Nie wiem, czy mam im ufać. Miałam różowe i były spoko. -
Hania007 wrote:Chyba znowu sobie zaszkodziłam tym Wiesiołkiem... śluz płodny rozciągliwy jak kurze białko naprawdę książkowy i w ogromnej ilości, ale żeby już 11 dzień 😩 czy któraś z Was dziewczynki miała takie przygody ?
Już nie mam siły, ciagle coś nie tak 😭
Tak, ja po wiesiolku miałam owulke chyba w 10 albo 11dc, gdzie normalnie mam w 15. Do tego mam wątpliwości czy wogole byłaSyn 2018
-
Ajka_88 gratuluje ⏸️ 😁. Już dawno nie widziałam takich porządnych dwóch kresek 😊
Ajka_88 lubi tę wiadomość
💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Hania007 wrote:Chyba znowu sobie zaszkodziłam tym Wiesiołkiem... śluz płodny rozciągliwy jak kurze białko naprawdę książkowy i w ogromnej ilości, ale żeby już 11 dzień 😩 czy któraś z Was dziewczynki miała takie przygody ?
Już nie mam siły, ciagle coś nie tak 😭💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Dzień dobry laski :*
Zaangazowalam się w duży projekt i nie mam popołudniu kiedy Was poczytać a jak mam chwilę po pracy to staram się poświęcać ją w całości synowi
Ja mam dzisiaj 7dpo i kilka godzin po wczorajszym wpisie o zaniku urojonych objawów obe wróciły więc wracam do gry do tej mam dzisiaj dzień szczytu cyckow więc bolą strasznie...
I mam dość swojej twarzy jedne pryszcze giną łaskawie po kilku dniach a kolejne wychodzą... nie ma nawet czym ich przykryc... cholera, przecież nie ma słońca! Mam dość...
Miłego dnia wszystkim :*
Syn 2018
-
Dziewczyny jak robicie badania hormonalne z krwi to na własną reke czy prosicie o skierowanie?
Mam pakiet w enel med i umowilam się dziś na teleporada celem dostania skierowania na co tylko mogę z pierwszej strony
Ale trochę głupio mi powiedzieć lekarzowi : ja tylko chce skierowanie na to to i to
Może powiedzie ze byłam u kogoś prywatnie i dostałam listę badań do zrobienia i ze mam pakiet tu?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Japoneczka - niby tak, cóż... Do póki nie ma @ to będę sobie marzyć, a co..
Polcia1989 - no to siedzimy w tym "razem" haha. Moje cykle są od 29 do 31 dni. -
Kasiastaraczka wrote:Dziewczyny jak robicie badania hormonalne z krwi to na własną reke czy prosicie o skierowanie?
Mam pakiet w enel med i umowilam się dziś na teleporada celem dostania skierowania na co tylko mogę z pierwszej strony
Ale trochę głupio mi powiedzieć lekarzowi : ja tylko chce skierowanie na to to i to
Może powiedzie ze byłam u kogoś prywatnie i dostałam listę badań do zrobienia i ze mam pakiet tu?💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
Kasiastaraczka wrote:Dziewczyny jak robicie badania hormonalne z krwi to na własną reke czy prosicie o skierowanie?
Może powiedzie ze byłam u kogoś prywatnie i dostałam listę badań do zrobienia i ze mam pakiet tu?
Ja miałam problem bo moja Gina powiedziała, że nie na potrzeby, ale ja bym wprost powiedziała, jak uzna ze są niepotrzebne to nie da.
Zawsze możesz powiedzieć, że nasz obawy co do długości faz cyklu 🤷♀️02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Moja gin wypisuje mi wszystko, za część niestety muszę płacić mimo pakietu (np wit D, antykardiolipinowe itp). Za to rodzinna przy prośbie o głupie podstawowe badania (morfologia, mocz, cukier, cholesterol) kręciła nosem...32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedz
Zwykle badania dostałam bezproblemowo od internisty w enel med
Obawiam się właśnie o te hormonalne, ale powiem wprost jak będzie coś kręcił, w końcu za pakiet płaci się grube pieniądze to chociaż skorzystamSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
nick nieaktualny
-
Chyba za mało tych wykresów widziałam, żeby coś powiedzieć, ale 9dpo to jeszcze wszystko się może odwrócić nie?
Pierwszy miesiąc mierzę i się dziwię, że mam taką niską od początku... czekam na ovuuu baaaardzo32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Glendolinaa wrote:Kupiłam jakieś dziwne testy owu na Allegro. Z niebieska końcówka, miała któraś? Działają?
Jednego wzięłam na spróbowanie i ta kontrolna odbarwila się dopiero po 10 min, przeważnie razem z przepływem moczu pojawiał się kolor. Nie wiem, czy mam im ufać. Miałam różowe i były spoko. -
Mango44 wrote:Tak, ja po wiesiolku miałam owulke chyba w 10 albo 11dc, gdzie normalnie mam w 15. Do tego mam wątpliwości czy wogole była