Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zamówiłam se z allegro testy Pinki i z apteki ale razem wyszło mniej wiecej 40 zł także nie jest mi szkoda a powiedziałam sobie po biochemicznej że na bete pojde dopiero w dniu spodziewanego okresu ...
Ja z pierwsza ciązą tak miałam, że po terminie sie zorientowałam że przeciez okresu nie mam ! i w dzien w którym wciagnełam bez zająknięcia 3 naleśniki z nutella mój mówi " Ty juz jesz za dwóch ;p " i pojechalismy po test, sikam po południu a tam OOOD RAZZUUU dwie grube krechy.... rece mi sie wtedy trzesły masakrycznie ale nie zapomne tego dnia do konca zyciaNiezapominajka 🍀, luśka18, Glendolinaa, Malinka96, Japoneczka z Porcelany, Mango44 lubią tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Ag91 wrote:Dziewczyny!
robiłam test dziś bo nie wytrzymałam, pozytywny!! Tak się ciesze:) ♥️
https://zapodaj.net/fb429b5484582.jpg.html
Rosnijcie zdrowo🤗🤗Ag91, Malinka96 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Glendolinaa wrote:Marzy mi się tak wytrzymać w tym szczęśliwym cyklu do terminu okresu. Siknac na test, na którym od razu wyjdą takie 2 grubasy, które nie zostawiają wątpliwości. To musi być cudowne uczucie
kiedyś się o tym przekonam!
Ale wiem jak to jest, jaka to niecierpliwość i nadzieja, że może coś wyjdzie. Dla mnie pod względem psychicznym lepiej działa czekać i nie robić, ale każdy musi sam o tym zdecydować.Glendolinaa, amaniii lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Mama8latka, na czarno białym widzę kreskę.
Mama8latka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam testować dZisiaj ale po wczorajszym incydencie ze śluzem odpuszczam w tym cyklu bo już nic z tego nie będzie raczej. Jajnik mnie boli. A objawów jak nie było tak nie ma a w każdym cyklu były. Może Castagnus zminimalizował PMS.
Dziewczyny, gratuluje dwóch kresek.🥳
Mama8latka, raczej jak ma ciemniej to prędzej co drugi dzień. Ja w ciąży robiłam 7 testów pod rząd i każdy był tak samo mało widoczny, jedynie test z krwi wyszedł z konkretna kreska ale te z moczu to takie cienie właśnieAg91, Sielankaaa, Mama8latka lubią tę wiadomość
-
Ja już zaczynam swój cykl wariacji bo jutro ostatni dzień dupka i test w sobotę. Pewnie zrobię test już jutro i będzie biało ale w sobotę dopiero 10 dpo. Zastanawia mnie fakt, że od 18 dc przez 7 dni biorę proga po ostatnim dniu mam zrobić test. Zazwyczaj jest to 10dpo i jak zobaczę 2 kreski mam brać dalej jak nie odstawić a z tego co widzę to mało kto 10 dpo ma pozytywny test. Ja mam wrażenie że nigdy nie zobaczę tych 2 kresek. Już mnie tak wszystko drażni że 🤯🤯🤯
-
nick nieaktualnyZaglądam a tu takie piękne wieści z rana.
Tak to ja mogę uzupełniać listę aż miło się to robi 😍💗💝💖🎊🎉🎆
Wczoraj omówilimy z mężem plan na najbliższy czas i cóż przez wakacje staramy się jeszcze na tak jak do tej pory oczywiście wykresu i testów sobie nie odpuszczę bo biorę dong więc muszę dość precyzyjnie wiedzieć kiedy jest owulacja a we wrzesniu skorzystam jednak z pomocy lekarza jak nic się nie wykluje do tego czasu przypuszczam że stary też bedzie musiał zbadać swoją armię ale na razie o tym nie myślę bzyki do oporuClausix, Ag91 lubią tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Ja już zaczynam swój cykl wariacji bo jutro ostatni dzień dupka i test w sobotę. Pewnie zrobię test już jutro i będzie biało ale w sobotę dopiero 10 dpo. Zastanawia mnie fakt, że od 18 dc przez 7 dni biorę proga po ostatnim dniu mam zrobić test. Zazwyczaj jest to 10dpo i jak zobaczę 2 kreski mam brać dalej jak nie odstawić a z tego co widzę to mało kto 10 dpo ma pozytywny test. Ja mam wrażenie że nigdy nie zobaczę tych 2 kresek. Już mnie tak wszystko drażni że 🤯🤯🤯
-
Dziwczyny jak to jest w cyklu bezowulacyjnym...
Jest juz 19 dc u mnie temp caly czas w granicach 36.6 brak skoku jak po owulacji.... ( mam tez kijowy termometr bo tylko z jednym miejscu po przecinku) ale w poprzednich cyklach byl ewidentny skok po owu nawet dk 37.2... W ok 15 dc...
Testy owu w 13 dc byl + później znow - i od 3 dni testy owu znow +. Sluz rozciagliwy ale to juz 8 dzien taki i jest go sporo... Zawsze cykle 26-28 dni.
Nie wiem czy ten cykl juz spisac na straty czy tak mi sie rozjechalo ze dopiero owu jest lub bedzie.... Na bol w podbrzuszu juz nie patrze bo chyba mi sie w glowie same wymyslaja ze cos zakuje.... 😂🤦♀️🤦♀️😂🤦♀️
04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
nick nieaktualnyPowiem wam że trochę nastawiam się na ten sierpień bo to mój trzeci cykl z dongiem a mówią że zeby cokolwiek zaczęło działać to tak trzy cykle trzeba, na razie zauważyłam tyle że ostatni cykl drugi raz w życiu miałam książkowy 28 dni oby to się utrzymało
Clausix, Polcia1989, Papillon lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Powiem wam że trochę nastawiam się na ten sierpień bo to mój trzeci cykl z dongiem a mówią że zeby cokolwiek zaczęło działać to tak trzy cykle trzeba, na razie zauważyłam tyle że ostatni cykl drugi raz w życiu miałam książkowy 28 dni oby to się utrzymało
To super, że się ustabilizował cykl Trzymam kciuki za sierpień!
Wpisz mnie proszę na testowanie 26.0732 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Achna wrote:Dziwczyny jak to jest w cyklu bezowulacyjnym...
Jest juz 19 dc u mnie temp caly czas w granicach 36.6 brak skoku jak po owulacji.... ( mam tez kijowy termometr bo tylko z jednym miejscu po przecinku) ale w poprzednich cyklach byl ewidentny skok po owu nawet dk 37.2... W ok 15 dc...
Testy owu w 13 dc byl + później znow - i od 3 dni testy owu znow +. Sluz rozciagliwy ale to juz 8 dzien taki i jest go sporo... Zawsze cykle 26-28 dni.
Nie wiem czy ten cykl juz spisac na straty czy tak mi sie rozjechalo ze dopiero owu jest lub bedzie.... Na bol w podbrzuszu juz nie patrze bo chyba mi sie w glowie same wymyslaja ze cos zakuje.... 😂🤦♀️🤦♀️😂🤦♀️
a śluz .szyjka? łączysz sprawy? -
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest z ta szyjka? Przed @ powinna być zamknięta i nisko prawda?
Dzisiaj 6 dni po terminie @, nadal jej nie ma.
A szyjka wysoko ze ledwo siegam, miekka, ale w dotyku nie jest ani zamknieta ani otwarta, czuć tylko taka linie na niej -
Lolipop próbowałam badac szyjkę ale to zupełnie nie dla mnie... Nie potrafie rozkminic czy ona jest otwarta czy zamknieta itp... Z pierszym dzieckiem bylo jakos łatwiej stwierdziliśmy ze chcemy no i zero planowania tylko spontaniczne ❤️ i po 3 cyklu poszlo a tutaj wykresy testy cuda wianki i 9 cykl leci... Raz mi sie wydaje ze jest otwarta pozniej kolejnego dnia ze zamknieta a następnego znow ze otwarta takze moje badania o kant.... Mozna rozbic 😂🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Achna wrote:Lolipop próbowałam badac szyjkę ale to zupełnie nie dla mnie... Nie potrafie rozkminic czy ona jest otwarta czy zamknieta itp... Z pierszym dzieckiem bylo jakos łatwiej stwierdziliśmy ze chcemy no i zero planowania tylko spontaniczne ❤️ i po 3 cyklu poszlo a tutaj wykresy testy cuda wianki i 9 cykl leci... Raz mi sie wydaje ze jest otwarta pozniej kolejnego dnia ze zamknieta a następnego znow ze otwarta takze moje badania o kant.... Mozna rozbic 😂🙈🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja kompletnie nie wiem jak to wyczuć, nawet nie wiem czy to co wydaje mi się szyjką to szyjka haha 😂 Chyba muszę poćwiczyć32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Majaaaa wrote:Ja tez biorę dupka 2x1 od 16dc przez 10dni ale moja lekarka nie mowila mi ze po 10dniach zrobić test i wtedy jak będą dwie kreski brać dalej tylko jak @spozni się jeden dziś. Wtedy zrobić test i ewentualnie zacząć brać spowrotem
-
Clausix wrote:Ja kompletnie nie wiem jak to wyczuć, nawet nie wiem czy to co wydaje mi się szyjką to szyjka haha 😂 Chyba muszę poćwiczyć
Nie jesteś sama haha, ja najpierw próbowałam zwykły kalendarzyk, później z temperatura, później testy owulacyjne, później obserwacje śluzu, i dochodzi szyjka ale jej za nic w świecie nie umiem ocenić 😂Clausix lubi tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Ja biore od 18 dc przez 7 dni. Z tym że ja miałam problem z progiem przez to 2 ciążę biochemiczne bardzo wolno rośnie nawet na tabletkach i bardzo szybko spada po odstawieniu. Zazwyczaj w 26 dc biorę ostatnia tabletkę a w 28 już jest @ od rana