Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Lithium. Super objawy może akurat.
Ja na 10 monitoring, mam nadzieję że już po oeiy. Bzykacie też po owu?
koniecznie daj znać
co do seksu po owu, to myślę, że nie zaszkodzi jeden tuż po, w razie, jakby wcześniejsze plemniki się gdzieś zagubiłyNona lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Nona wrote:Lithium. Super objawy może akurat.
Ja na 10 monitoring, mam nadzieję że już po oeiy. Bzykacie też po owu?Wik89, Nona lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
SylwiaLu wrote:U mnie odwaga zaczęła przychodzić z każdym nieudanym cyklem. Na początku ten temat od razu wywoływał u mnie poczucie winy, postawę tłumaczenia się, ale koniec z tym. Teraz chodzę z podniesioną głową. Nie mam się czego wstydzić, bo walczę jak mogę. Na ten tekst wyżej się jeszcze nie zdecydowałam, ale kto wie . Czasem po prostu lepiej przemilczeć, bo niektórzy nie są nawet warci odpowiedzi.
U nas z kolei wszyscy dookoła wiedzą, więc nie ma też ciągłych pytań. Widzę, że jest to dobra taktyka, bo w ogóle nie ma tematu, a nawet strach, żeby w ogóle o coś zapytać.
Sporadycznie jakieś "dalsze" ciotki czy niewtajemniczeni znajomi rodziców/teściów coś rzucą, ale to kultura zawsze każe jakąś luźniejszą puentę rzucić, ale jakby przegieli pałę, to moja niewyparzona gęba nie pozostanie im dłuzna
Na pewno to zdrowe. Po co Ty masz się z czegokolwiek tłumaczyć...
Na pierwsze dziecko czekałam 2 lata i u mnie wszyscy byli spoko. Wypytywała tylko babcia. Kobita ma 96 lat wiec jej się sporo wybacza. Wytłumaczyłam jej, ze się staramy ale coś nie wychodzi i powiedziała ze się w takim razie za mnie pomodli:) Nie wiem co bym wtedy zrobiła jakby mi ktoś takim tekstem odsunął. Niestety najprawdopodobniej siedziałabym cicho i po prostu byłabym smutna...
SylwiaLu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie. Bo ja tym razem obstawiam, ze moja byla z niedzieli na poniedzialek i nie wiedzialam czy liczyc poniedzialek jako dzien owulacji czy 1dpo. Problemy wyzszego swiata 😂
Dobra, zakladam, ze jestem 10 dpo. Mega czuje nadchodzaca @, wiec licze na Was! -
BB_Anna - to zrozumiale... Znam to. Wroc do domu, wejdz pod koc, napij sie winka i sie wyplacz :* A od jutra glowa do gory i walczymy w kolejnym cyklu, zeby miec swoje wlasne, piekne zdjecie z usg ciazowego.
Nie powinnam sie odzywac, bo sama jestem w rozsypce, ale prawda jest taka, ze sie nie poddamy, a jesli sie nie poddamy, to musimy wyciagnac ciezkie dziala i walczyc dopoki sie uda.Julka, Nona, BB__Anna, Agafiga, Agnes lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:51
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualnyNona wrote:ja super nastroj po wizycie u gina. 15dc i u mnie wszystko super-juz po owu, byla w 13dc we wtorek prawdopodobnie, endometrium 8,3.U mnie nie ma sie do czego przyczepic. Mam brac eutyrox dalej i pregna plus, duphaston od jutra cyzli 16dc, nic wiecej.
Problemem mogą byc wyniki meza, jest on 3mies po zabiegu i od wtedy liczymy cykle staran, mąż ma zrobi badanie nasienia. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:51
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agafiga, BB__Anna, Angela, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Ja dzisiaj dostałam prezent od męża bez okazji. W życiu bym na coś takiego nie wpadła. Różowa piżama kombinezon jednororożec
Biedronka89 lubi tę wiadomość
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok.