Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Nie udzielałam się wcześniej ale bardzo często podczytywałam forum. Staramy się z mężem od półtorej roku, od pół roku byłam stymulowana, od trzech miesięcy leczę się w Angeliusie. Na przyszły miesiąc mam zaplanowany termin laparoskopii a dzisiaj taki teścik. Powiedzcie mi czy ja mam zwidy czy się udało.
Zdjęcie po przepisowych 5 minutach. Jestem w 12dpo, po stymulacji letrozolem.
[/URL] uploadWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 17:48
fiorella82, Pani Ciasio, boo123, April_27, Julka, lithium, Ignissa, Nona, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
zoltakaczucha wrote:Hej dziewczyny
Nie udzielałam się wcześniej ale bardzo często podczytywałam forum. Staramy się z mężem od półtorej roku, od pół roku byłam stymulowana, od trzech miesięcy leczę się w Angeliusie. Na przyszły miesiąc mam zaplanowany termin laparoskopii a dzisiaj taki teścik. Powiedzcie mi czy ja mam zwidy czy się udało.
[/URL] uploadStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Oj życzę Ci tego 😘😘 u mnie pewnie @ przyjdzie bo ten cykl mam jakiś dziwny ale może Tobie się przynajmniej uda..
Nie wolno ci tak myśleć , tobie też się uda zobaczysz, jak nie ten cykl to następny ale się uda jestem tego pewna 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 18:03
justyna1719 lubi tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Hmm, a na HSG to wyjdzie jakby co?
Ignissa ja miałam HSG i nic nie było widac. Lekarka też mi potwierdziła, że nie zawsze widać.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka wrote:Dziewczyny ja dopiero bede testowac 26 ale juz na sama mysl robi mi sie niedobrze ..bo juz nie mam pomyslu na kolejny cykl.
Przypomnij, jaki jest u Was główny problem? Miałaś jakieś ciąże biochemiczne? My po ostatnich zdecydowaliśmy się na badanie fragmentacji DNA plemnika, może to badanie coś wniesieLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Przypomnij, jaki jest u Was główny problem? Miałaś jakieś ciąże biochemiczne? My po ostatnich zdecydowaliśmy się na badanie fragmentacji DNA plemnika, może to badanie coś wniesie
-
Julka wrote:We wrxesniu ciaza obumarla w 19 tyg pozniej pusty pecherzyk ciaxowy i ciaza bioche.a teraz sie nie udaje .
Rozumiem, że podstawowe badania zrobiliście? Hormony, choroby, drożność, przeciwciała, badanie nasienia?
Czy wiadomo, co było przyczyną poronienia? Czy maleństwo zostało zbadane pod tym kątem?
Czy robiliście kariotypy?Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Rozumiem, że podstawowe badania zrobiliście? Hormony, choroby, drożność, przeciwciała, badanie nasienia?
Czy wiadomo, co było przyczyną poronienia? Czy maleństwo zostało zbadane pod tym kątem?
Czy robiliście kariotypy? -
Nona wrote:Ja już też nie pójdę. Chodzę na 10min do jacuzzi tylko.
Nie wiem czy to przypadek czy nie. Ale zaszłam w ciążę właśnie po półrocznej absencji od sauny.
M natomiast nie chodzi od trzech miesięcy dopiero. Miał słabe wyniki nasienia. Nie zdążyliśmy sprawdzić jakie są teraz kiedy nieprzegrzewa jąder.
Może coś w tym jestNona, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Julka wrote:We wrxesniu ciaza obumarla w 19 tyg pozniej pusty pecherzyk ciaxowy i ciaza bioche.a teraz sie nie udaje .
Julka, bardzo mi przykro z powodu Twoich start.
Ale mocno trzymam kciuki, żeby lato było Twoje i żeby jutro się okazało że pod Twoim sercem rośnie dzidziuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzoltakaczucha wrote:Hej dziewczyny
[/URL] upload -
nick nieaktualny